Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Зен, да знаш да су поприлично у праву.
Можда ти ниси у тој категорији мајки, али има их ихај...од 3 колегинице које имају синове, 2 су квочке.
То није мали проценат :lol:
Ja moram da kažem da nas ima i drugacijih. Kvocaka ima i sa samo ženskom djecom. To je dijagnoza,potreba za kontrolom a ne ljubav. Stalno je neka povika na majke koje imaju sinove

1689884246376.png

iz iste kuhinje odakle trpaju covid, otopljavanje itd. spali govna putine vladimire

Ja moram da kažem da nas ima i drugacijih. Kvocaka ima i sa samo ženskom djecom. To je dijagnoza,potreba za kontrolom a ne ljubav. Stalno je neka povika na majke koje imaju sinove
Ja jos nisam upoznala neku zenu da toliko "titra"zenskom djetetu kao sto se ugadja muskom.
Cak su im i sopstvene izjave da vole oboje djece,ali musko je nesto posebno.
Njima se sve dozvoljava,ako nesto lose urade uvijek se ima opravdanje za to,da ne pricam o kuvanju tacno odredjenih jela koje on voli,trcanju da se opegla majica jer ce on od 25 godina da se "oprzi"...brine se i o njegovom seksualnom zivotu,da ima gdje da dovede curu,da ima uvijek novca za izlaske...pri tom on nista ne radi,i upisuje vec nekoliko fakulteta jer se nigdje nije pronasao...ma,pusti,molim te,naslusala sam se svasta.
I samo razmisljam,kako ce on takav razmazen biti partner nekoj zeni u braku.

Poslednja izmena:
Drugaciji je odnos to svakako,a sta uopšte znaci titranje? Nije važno koliko se nekom ugadja nego koliko je on sposoban za život van tog svog gnijezda.
Opisala sam.Ne znam, meni niko ni kao djetetu,a ni kasnije nije toliko ugadjao.
Kuvala je i meni majka omiljena jela,ali je kuvala i neomiljena.Doticni sin iz price nikad nije jeo nesto sto nije spremljeno kako on voli,ali bukvalno.Jednostavno,ne smije postojati ta opcija.
Mislim,navodim banalan primjer...ali taj je smisao.
I za sve,ali bas sve njegove lose postupke se ima opravdanje u rijeci.."on je musko".

Opisala sam.Ne znam, meni niko ni kao djetetu,a ni kasnije nije toliko ugadjao.
Kuvala je i meni majka omiljena jela,ali je kuvala i neomiljena.Doticni sin iz price nikad nije jeo nesto sto nije spremljeno kako on voli,ali bukvalno.Jednostavno,ne smije postojati ta opcija.
Mislim,navodim banalan primjer...ali taj je smisao.
Kakav je smisao kuvanje neceg što se ne voli? To po meni nije titranje. Titranje bi bilo da oni sjede a ja radim za njih,da ja ,na primjer,unosim u cijepam drva a sincina od 20 godina bulji u tv.

Kakav je smisao kuvanje neceg što se ne voli? To po meni nije titranje. Titranje bi bilo da oni sjede a ja radim za njih,da ja ,na primjer,unosim u cijepam drva a sincina od 20 godina bulji u tv.
Ali samo sto on voli,kapiras?
Ostali ne moraju da vole.
I radi sve za njega,a on sjedi.
Ja je pitam je li sve tako radila i kcerki,kaze da nije nista.Ona je sve znala sama...i skuvati,i oprati i opeglati.

Ali samo sto on voli,kapiras?
Ostali ne moraju da vole.
I radi sve za njega,a on sjedi.
Ja je pitam je li sve tako radila i kcerki,kaze da nije nista.Ona je sve znala sama...i skuvati,i oprati i opeglati.
E to što sjedi je problem. Ja opet o svom slučaju ,moji oboje kuvaju ,peglaju,pospreme. Da mi sin od 32 godine ne zna ukljuciti masinu dobro bih se zapitala jesam li rob ili majka.

Imala sam i ja licno slucaj sa jednim bivsim,takodje ultra razmazenim maminim sinom.
Da nije zalosno,bilo bi smijesno.
Nismo izdrzali dugo zajedno.😀
A razlog naseg prekida je bila jedna,po meni toliko banalna stvar...mada kad bolje razmislim i nije.
Naime,u nekom bezveze razgovoru povede se neka prica i pita on mene da li je meni normalno da muskarac skuva kafu.
Ja kazem jeste,sto da nije.Mislim,jaka stvar,kafa.
On je u tom momentu promijenio izraz lica kao da mu je neko tu istu kafu prosuo na glavu i rekao mi da ja nisam osoba za njega.😂
Obrazlozio mi je da je kuvanje kafe zenski posao i da ako ja to ne mislim,ne mozemo biti zajedno.
A ja sam ostala u cudu,nisam mogla vjerovati da takvi ljudi uopste postoje.
Naravno,nismo ni bili zajedno vise,hvala Bogu da me rijesio tog parazita.Posle sam saznala i mnogo toga jos u prilog toj cinjenici.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back