pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.457
Ta ce mucenica da vrati pokvarenu robu mamici
Supickumaterinu
Povraca mi se vise od tih patoloskih odnosa mame i sinova

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta ce mucenica da vrati pokvarenu robu mamici
Supickumaterinu
Povraca mi se vise od tih patoloskih odnosa mame i sinova
Зна он то, и даље је исти...ништа му није тешко и нема мушких и женских послова.Eeeeee, gde je da procita ovo!![]()
Ima i dodatak.On je imao sestru koja je apsolutno sve radila u kuci.On nije radio nista.Шта сам све сад прочитала
Па ја овог мог у злато да окујем![]()
Pozdravi ga i od mene i reci svaka cast.Зна он то, и даље је исти...ништа му није тешко и нема мушких и женских послова.
Прошле године је чак и сарме смотао док сам била болесна, јер дете мора да једе кувано...нису баш биле за изложбу, али укуснееее.
I ovde je kljuc problemaЗна он то, и даље је исти...ништа му није тешко и нема мушких и женских послова.
Прошле године је чак и сарме смотао док сам била болесна, јер дете мора да једе кувано...нису баш биле за изложбу, али укуснееее.
Da.A jos ako imaju sina i kcerku...e,sin je tu na pijedestalu.
Koliko puta sam razmisljala kakva bih ja bila i da li bi mi bio bolji zivot da mi se bas toliko ugadjalo,koliko neke majke ugadjaju sinovima.To se granici sa ugadjanjem bozanstvu.Kcerkama ne ugadjaju ili bar ne toliko.Zato ja uvijek branim kcerke i kritikujem ih zbog razdvajanja djece.![]()
Vjeruj mi,to je na Balkanu izuzetak.Ne znam gde, al u žmuovoj porodici je potpuno suprotno, ćerka je princeza a njega ni da su našli na ulici
Ovaj zadnji, wd3 usisivac neprezaljeni vraganinNe znam gde, al u žmuovoj porodici je potpuno suprotno, ćerka je princeza a njega ni da su našli na ulici
Mogla bih memoare i o tome da napisem.Kao i ona cuvena fora kad ne moze da odgovori na poruku ceo dan jer je zauzet
Ja sam se sa tim izgovorom prvi put susrela sa 35 god, mislila sam da sam poludela, odjednom sam ja problem sto mislim da je problem ako mi ne odgovara na poruku ceo dan
Pa meni je covek kucao poruke sa skele dok je radio svaki dan, bog te ****, lezi polomljene noge i kucka mi dok mu hitna pomoc imobilise nogu, a ova skotina nije mogla dok cacka instagram na poslu u kancelariji da simultano odgovori na moju poruku!
Pa ko je ovde lud
Pa ja, tj mi zene
Vojnici u rovu u ww1 pisali pisma zenama, a ovi moderni ne stizu od kliktanja po instagramu da se jave zeni
Mamu bre svoju tako zajebavaj
Ja sam stvarno imala vise srece nego pametiMogla bih memoare i o tome da napisem.
Ali puno pricam veceras nesto.
Mora da ima olova u vazduhu,sto bi reko Surda.![]()
Nisam ni ja fan pljuvanja i ne pljujem one koji to nisu zasluzili.A vecina nije,zaista.Ja sam stvarno imala vise srece nego pameti
Generalno sam imala normalne likove, nikakve neke dijagnoze... I nisam fan pljuvanja po bivsima, sa nekima sam i dalje u drugarskim odnosima... Civilizovani ljudi
I sa ovim zadnjim se zajebem i dozivim sve ono sto su zene oko mene kukale da dozivljavaju
Ja sam mislila da preteruju.... neeee...
Da ne verujes koliko je tesko odgovoriti na poruku ili pozov![]()
Метло, бре, хиљаду пута сам писала шта све ради у кући...чак је зато што никада није пробао, али је урадио, смотао како је знао и умео.I ovde je kljuc problema
Jer je kad muz nesto uradi u kucu to "cak"
Kad zena pod temperaturom uspavljuje dete prostire ves i kuva rucak simultano, to nam je normalno
Same smo krive sto smo postavile niske standarde, prvo kao majke prema deci, a posle kao zene prema muzevima
Ne treba da bude pohvala sto sve radi u kuciМетло, бре, хиљаду пута сам писала шта све ради у кући...чак је зато што никада није пробао, али је урадио, смотао како је знао и умео.
Могао је да припреми нешто друго, лакше, али није.
Ја баш мислим да треба да их похвалимо, треба остали да виде да је то нормално.Ne treba da bude pohvala sto sve radi u kuci
Treba da bude normalnost tolika da je trivijalnost
O tome pricam
Kao sto je normalno da zena sve radi po kuci, niko od muskaraca ne dodje na forum da nam pise kako mu je zena skuvala rucak i presvukla bebu, jer je to uobicajno, tako i mi zene treba da ocekujemo od njih isto, da se ne hvalimo kad nadjemo nekoga ko to radi
Same smo krive...
Ne znam da li se razumemo, ja pokusavam da kazem sve dokle hvalimo nekoga za nesto sto treba da je normalnost, znaci nije nam normalnostЈа баш мислим да треба да их похвалимо, треба остали да виде да је то нормално.
Ево случаја.
Комшија са женом прави ајвар, мужу дошли пословни партнери, ја морам у куповину мало већу и тежу, и крене комшија са мном.
Пита га продавачица, где ти је жена? Прави ајвар. А ти не помажеш? Свашта...ја? Ни у лудилу, то је женски посао.
Ја слушам и не верујем.
Ваљда је мислио да ће га прозвати папучарем, шта ли...
За разлику од њега, мм без проблема каже шта ради и било би добро да то буде нормално.
Њега нико није назвао папучарем, кажу прави је домаћин.
Сам направи сок, сам направи џем, ја буквално нешто припомогнем. Мимо осталих послова.
И ти мислиш да то не треба рећи?
Онако како ми очекујемо да нам неко призна шта све радимо, тако и ми морамо учинити за другу страну.
Никоме круна с главе није пала због тога.
pa sad ste slobodne emancipovane ukljucene u sve drustvene tokove i nikad niste bile nesrecnijeI ovde je kljuc problema
Kad zena pod temperaturom uspavljuje dete prostire ves i kuva rucak simultano, to nam je normalno
Same smo krive sto smo postavile niske standarde, prvo kao majke prema deci, a posle kao zene prema muzevima
Па и он ће рећи она је чак ставила и ламинат. Мислиш да ми је било лако са убодном тестером? Није. Лакше ми је да увијам сарме.I ovde je kljuc problema