86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Мислим да треба једни другима да стављамо до знања да их ценимо. Не да им ласкамо, да их бодримо.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислим да треба једни другима да стављамо до знања да их ценимо. Не да им ласкамо, да их бодр
zensko je da slusa svog coveka i totjka
Ako je poreklom iz Krajine, da to je tako.Ne znam gde, al u žmuovoj porodici je potpuno suprotno, ćerka je princeza a njega ni da su našli na ulici
aj mi napravi sarme šta ti teškoПа и он ће рећи она је чак ставила и ламинат. Мислиш да ми је било лако са убодном тестером? Није. Лакше ми је да увијам сарме.
Pa kad kupujes na rasprodaji hbgpa sad ste slobodne emancipovane ukljucene u sve drustvene tokove i nikad niste bile nesrecnije
more olupanih razvedenih samodovoljnih samohranih zena na sve strane
a pithka nikad nije bila jeftinija
draka holeginice meni zene ceo zivot same dolazePa kad kupujes na rasprodaji hbg
Pa isto me nervira, kad krenu se iscudjavaju sto sama iznosim namestaj, ju svaka cast, ajde bre....ma sve cemo da sedimo lakiramo nokte i trepcemo samoПа и он ће рећи она је чак ставила и ламинат. Мислиш да ми је било лако са убодном тестером? Није. Лакше ми је да увијам сарме.
pa to majke prave a majke su zenePa isto me nervira, kad krenu se iscudjavaju sto sama iznosim namestaj, ju svaka cast, ajde bre....ma sve cemo da sedimo lakiramo nokte i trepcemo samo
Ne pricam ovde o fizickoj snazi, sta je lakse fizicki, naravno da je fizicki lakse skuvati nego seci stablo... Govorim o samostalnosti i o sposobnosti generalno...
Iscudjavamo se na neciju samostalnost umesto da nam je to normalno
Djuro, rodicu ti petoro deceja samo jednem pogledem telepacki kazem
mala djas mi se i bacim idiotsku foru
i onda ona kaze boze hakav hreten i saljubi se u mene
Ne znam sto ocevi tako sjajni ne uradise nesto, nego pustise da zene upropaste sve redom.... jujuju sekiracijapa to majke prave a majke su zene
odgajaju veliku decu umesto mlade ljude i onda se cude posle
samo reprodukcija pogresnih vrednosti...
medjede nasPa isto me nervira, kad krenu se iscudjavaju sto sama iznosim namestaj, ju svaka cast, ajde bre....ma sve cemo da sedimo lakiramo nokte i trepcemo samo
Onda si ti na rasprodaji ko petkom roba u kilo sopudraka holeginice meni zene ceo zivot same dolaze
Bat ju lov miiiimedjede nas![]()
pa heneralno se ljudi upropastavaju i ispisavaju jedni drugima u tjivoteNe znam sto ocevi tako sjajni ne uradise nesto, nego pustise da zene upropaste sve redom.... jujuju sekiracija
Salu na stranu, niko ne moze da te upropasti kao roditelj, podjednako oba roditelja, tu su vala polovi ravnopravni, svi zajebu nesto![]()
bome moja sveki ima sinaJa moram da kažem da nas ima i drugacijih. Kvocaka ima i sa samo ženskom djecom. To je dijagnoza,potreba za kontrolom a ne ljubav. Stalno je neka povika na majke koje imaju sinove
@Metla na vestici срећан рођендан, вештице надрндана![]()
ja kupio 8 sladoleda na stapicu juce, platio 1500 dinaraНего, муж купио сладолед неки ирски, чоколада, 5,5 литара 1.300 динара.
Људи, откида колико је добар, и то кажем ја, нељубитељ чоколаде.
Промо цена, сутра ако има иде да купи још један, ванилу рецимо...
Ебте се сад ви са стаклом и антибиотицима у сладоледу на кугле.
Извини, али и ја очекујем да ме понекад похвале, без обзира што су моји послови нормалност. Иначе се осећам као друштвено користан робот.Ne znam da li se razumemo, ja pokusavam da kazem sve dokle hvalimo nekoga za nesto sto treba da je normalnost, znaci nije nam normalnost
Problem je sto nije normalnost
Reci hvala je jedno, ali dizanje u nebesa kad se ponekad odradi nesto sto je svakodnevno, to je sasvim drugo...Извини, али и ја очекујем да ме понекад похвале, без обзира што су моји послови нормалност. Иначе се осећам као друштвено користан робот.
Шта нам је тешко да будемо фини, супер си урадио, супер си припремио, хвала...зар теби не прија?