Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kivne zene koje stalno serryu protiv muskaraca u stvari su kivne na svoje izbore a ne na muskarce
to samo projektuju u procesu u kome upropastavaju svoje cerke na tako perfidan nacin da ove sutra upropastavaju svoje porodice i muzeve
i taho dalje

Па и он ће рећи она је чак ставила и ламинат. Мислиш да ми је било лако са убодном тестером? Није. Лакше ми је да увијам сарме.
Pa isto me nervira, kad krenu se iscudjavaju sto sama iznosim namestaj, ju svaka cast, ajde bre....ma sve cemo da sedimo lakiramo nokte i trepcemo samo

Ne pricam ovde o fizickoj snazi, sta je lakse fizicki, naravno da je fizicki lakse skuvati nego seci stablo... Govorim o samostalnosti i o sposobnosti generalno...
Iscudjavamo se na neciju samostalnost umesto da nam je to normalno

Pa isto me nervira, kad krenu se iscudjavaju sto sama iznosim namestaj, ju svaka cast, ajde bre....ma sve cemo da sedimo lakiramo nokte i trepcemo samo

Ne pricam ovde o fizickoj snazi, sta je lakse fizicki, naravno da je fizicki lakse skuvati nego seci stablo... Govorim o samostalnosti i o sposobnosti generalno...
Iscudjavamo se na neciju samostalnost umesto da nam je to normalno
pa to majke prave a majke su zene
odgajaju veliku decu umesto mlade ljude i onda se cude posle
samo reprodukcija pogresnih vrednosti...

pa to majke prave a majke su zene
odgajaju veliku decu umesto mlade ljude i onda se cude posle
samo reprodukcija pogresnih vrednosti...
Ne znam sto ocevi tako sjajni ne uradise nesto, nego pustise da zene upropaste sve redom.... jujuju sekiracija :strika:

Salu na stranu, niko ne moze da te upropasti kao roditelj, podjednako oba roditelja, tu su vala polovi ravnopravni, svi zajebu nesto :lol:

Ne znam sto ocevi tako sjajni ne uradise nesto, nego pustise da zene upropaste sve redom.... jujuju sekiracija :strika:

Salu na stranu, niko ne moze da te upropasti kao roditelj, podjednako oba roditelja, tu su vala polovi ravnopravni, svi zajebu nesto :lol:
pa heneralno se ljudi upropastavaju i ispisavaju jedni drugima u tjivote
to valjda ponesu kao model iz svoje kuce
statia znam

Него, муж купио сладолед неки ирски, чоколада, 5,5 литара 1.300 динара.
Људи, откида колико је добар, и то кажем ја, нељубитељ чоколаде.
Промо цена, сутра ако има иде да купи још један, ванилу рецимо...
Ебте се сад ви са стаклом и антибиотицима у сладоледу на кугле.
ja kupio 8 sladoleda na stapicu juce, platio 1500 dinara

Ne znam da li se razumemo, ja pokusavam da kazem sve dokle hvalimo nekoga za nesto sto treba da je normalnost, znaci nije nam normalnost
Problem je sto nije normalnost
Извини, али и ја очекујем да ме понекад похвале, без обзира што су моји послови нормалност. Иначе се осећам као друштвено користан робот.
Шта нам је тешко да будемо фини, супер си урадио, супер си припремио, хвала...зар теби не прија?

Извини, али и ја очекујем да ме понекад похвале, без обзира што су моји послови нормалност. Иначе се осећам као друштвено користан робот.
Шта нам је тешко да будемо фини, супер си урадио, супер си припремио, хвала...зар теби не прија?
Reci hvala je jedno, ali dizanje u nebesa kad se ponekad odradi nesto sto je svakodnevno, to je sasvim drugo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back