- Poruka
- 121.747
Znam razumem volim i ja istoНе волим га у другим изворима, ја волим своје кафе. Разговоруше, будилице, умируше![]()
Nego kazem, za vas kofeinske zavisnike nije drama ima drugih izvora droge
Ps evo sunca

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam razumem volim i ja istoНе волим га у другим изворима, ја волим своје кафе. Разговоруше, будилице, умируше![]()
A necemo mi doziveti to sa vodomNapisala sam to, ali ljudi ne vole da znaju pa nisam potezala tu priču a i nije bio trenutak.
Od svega šta se dešava mene voda najviše brine. Lako ću bez čoko al kad počne voda da se deli na tačkice, šta onda?
Биће посла за мог човекаНије смешно али јесте овако описано
Страшно је било јуче. Уништено је кола и кола, али хајде то, него када стабло падне на човека или дете, па језиво.
Летеше кровови, црепови. Јутрос дошла на посао, нама контејнер са столицама окренут за 90 степени.
I da radi u cistoci sta je tu lose?radi u gradskom zelenilu ili cistoci?))))
salim se malo
A?????Читам и не верујем.
Данима се пише о тоалет папиру у Србији, аман више, нека брише дупе ко чиме хоће![]()
Уђеш на Твитер, тоалет папир од чисте целулозе је закон, жена која живи у Енглеској у шоку што користимо бели, странци обожавају наш Перфекс, да ли сте знали...и то је и у свим новинама.A?????
AlgoritamУђеш на Твитер, тоалет папир од чисте целулозе је закон, жена која живи у Енглеској у шоку што користимо бели, странци обожавају наш Перфекс, да ли сте знали...и то је и у свим новинама.
Па не могу више.
То и она жена од 39 која је занијела са дететом од 23, јадно дете, опајдара, а кад девојка од 18 затрудни са дедом од 80 то је љубав.
Мрш.
A di to?? Koja radnja??Него, муж купио сладолед неки ирски, чоколада, 5,5 литара 1.300 динара.
Људи, откида колико је добар, и то кажем ја, нељубитељ чоколаде.
Промо цена, сутра ако има иде да купи још један, ванилу рецимо...
Ебте се сад ви са стаклом и антибиотицима у сладоледу на кугле.
Боже Мина, ти си шетајућа предрасуда.Уђеш на Твитер, тоалет папир од чисте целулозе је закон, жена која живи у Енглеској у шоку што користимо бели, странци обожавају наш Перфекс, да ли сте знали...и то је и у свим новинама.
Па не могу више.
То и она жена од 39 која је занијела са дететом од 23, јадно дете, опајдара, а кад девојка од 18 затрудни са дедом од 80 то је љубав.
Мрш.
Искачу мени мачке, кучићи, политичари, пољопривредници, па и брисогузиAlgoritam
Meni macke iskacu
Tebi "slavice" sa toalet papirom
Razmi malo o svojoj istoriji guglanja
E ne znam za te klipove, i ne bih da saznam
Ali napolju je fora sa recikliranim, meni licno mnogo logicnije, nego da ubijes drvo zarad brisoguza...
Drzi se macaka, lepse jeИскачу мени мачке, кучићи, политичари, пољопривредници, па и брисогузи
И не, не заговарају рециклирани, жено, баш од чисте целулозе, неизбељени...драма.
Мука ми било, мајке ми, растргоше жену, као да је силовала "јадно дете од 23 године"Боже Мина, ти си шетајућа предрасуда.![]()
Наша локална, чланица ДТМ... врв има и у осталим радњама које су чланови.A di to?? Koja radnja??
Па то мајке синова на брдовитом Балкану.Мука ми било, мајке ми, растргоше жену, као да је силовала "јадно дете од 23 године"![]()
E sad hebi ga ne znam koji su tiНаша локална, чланица ДТМ... врв има и у осталим радњама које су чланови.
Сликаћу сутра паковање, ово смо бацили.
Alergicna sam kad se matore konjine i kobile nazivaju decomПа то мајке синова на брдовитом Балкану.
Мушкарце од 23 доживљавају као децу.
Имала сам скоро расправу са сестром на ту тему (а и она је мајка у сина) кад је деверовог сина од 25 год. назвала дететом (тачније:"Он дееете, ето, нешто нема среће с тим девојкама".)
Његова "несрећа" је пала у сасвим други план.![]()
Pa sta da kažem? Oni moji? Djeca su meni dok sam živa, sto ne znači da se odnosim prema njima kao prema bebama.Alergicna sam kad se matore konjine i kobile nazivaju decom
To uveliko treba da radi i izdrzava kucu, koje bre dete mamlazi