Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Заборављате да сада умрсто дрвореда имамо паркинге, уместо паркића макар и неуредних ТЦ. Како да не изгоримо? Пре се лакше дисало јер је било више зеленила. Сада само бетончина без реда и плана. Важно је новце опрати. Па ко преживи.

Заборављате да сада умрсто дрвореда имамо паркинге, уместо паркића макар и неуредних ТЦ. Како да не изгоримо? Пре се лакше дисало јер је било више зеленила. Сада само бетончина без реда и плана. Важно је новце опрати. Па ко преживи.
Nedavno sam bila u Segedinu.Odusevila sam se kako su im skoro sve ulice sa drvoredima.
Mi smo i zaboravili kako to izgleda.

Ja ne znam o kakvoj vi vrelini zborite, kod nas stabilnih 15 😬
A čitala sam o ovim vestlandetskim letima i nisam verovala, u aprilu, maju bilo po 25-30°, deca se kupala u moru, sad 2 nedelje pod kišom, ako bude sreće za vikend malo da prestane pa onda jopet.
Oko Osla sve superiška, 20 sa suncem, jebente državo, sve u prestonicu

Žao mi je samo ovog naroda sto je nastradao.U Brckom poginula zena.A u Semberiji mnogim domacinstvima su unisteni plastenici i usjevi.To je velika materijalna steta,ljudi zive od poljoprivrede.Malo je sto je nedavno izbila svinjska kuga i pobijen stocni fond.
A za oboreno drvece nije ni cudo...uglavnom se i ne odrzava.Gledam nas gradski park,pola drveca poobarano.

Žao mi je samo ovog naroda sto je nastradao.U Brckom poginula zena.A u Semberiji mnogim domacinstvima su unisteni plastenici i usjevi.To je velika materijalna steta,ljudi zive od poljoprivrede.Malo je sto je nedavno izbila svinjska kuga i pobijen stocni fond.
A za oboreno drvece nije ni cudo...uglavnom se i ne odrzava.Gledam nas gradski park,pola drveca poobarano.
Ovdje u Gradisci su razbijali oblake i sinoc i veceras. Prodjosmo samo sa jacim vjetrom i pokojom kapi kise
Cudi me da su tu tako prepustili slucaju😔

Meni se ova oluja razlikovala od drugih,ne po jacini vjetra,kisi,grmljavini...nego samo po naglom dolasku i odlasku.Odjednom je pocela i odjednom se zavrsila,kao da je neko odnese.
Bas sam posmatrala...na drvecu koje se bas jako njihalo,odjednom nijedna liska ne treperi.Savrseno mirno,kao da prije toga nista nije bilo.

Meni se ova oluja razlikovala od drugih,ne po jacini vjetra,kisi,grmljavini...nego samo po naglom dolasku i odlasku.Odjednom je pocela i odjednom se zavrsila,kao da je neko odnese.
Bas sam posmatrala...na drvecu koje se bas jako njihalo,odjednom nijedna liska ne treperi.Savrseno mirno,kao da prije toga nista nije bilo.
Баш тако.

Ma nije nikakva oluja bzvz samo što obara kranove, nosi krovove, skida crepove, pocupa pola drveća malo slabijeg ili starijeg...o čemu vi pričate, ako vam to nije ništa ja stvarno ne znam sta jeste...osim ako se pojedini nisu ugledali na neke kojima nije ništa sem onog što njemu lično jeste...bilo sunce, bilo kiša.. :eek:
Dobro Afro,vjerujem ti,ali kod mene nije tako bilo.Bar nije tako izgledalo iz mog dvorista.Mozda smo mi zaklonjeni kucama.
Ali jutris vidim da je dobro omlatilo drvece.Gotovo svako drvo je slomljeno.
To se do sada zaista nije dogadjalo.Uvijek bude slomljeno poneko drvo ili grana,ali bas ovoliko drveca nije.Krovovi su,koliko vidim uglavnom citavi.

ja sam juce prosao kroz oluju i bio je tornado u dunavskoj koji je sa reke dosao i zapicio kroz dorcol da bi ubrzo i nestao
bacio mi auto 2 metra u stranu
i niko nigde ne pominje to
eto hakve strucnjake imamo kada oni i ne znaju da je bio tornado

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back