Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Београд је згрнуо пола Србије због централизације буџета.
Уништили су Србију.
Од почетка 90-их до данас ниједна власт није дала општинама сопствени новац на управљање. За Војводину је Нови Сад тај отимач новца.
И шта људи да раде у некој Сурдулици, Мионици или Сомбору?

Није случајно настала она "Србија ради, Београд се гради', само је то сад досегло енормне размере.
Cela istocna evropa ima isti princip... Istu i politiku decenijama
Bogu plakati sta se radi sa tim centralizacijama

:kafa:
Od pet jutros grakce neka pticurina, i tako vec par jutra, verovatno imaju gnezdo na drvetu kod zgrade... Vrane li su, svrake, gavrani, ne znam...
Pa majku ti pticju moras li u praskozorje da se dernjas :mmmm:
Kako za baksuza je neka graktalica, nije pevacica, neee, necemo metli za dobro jutro neku serenadu, nee udri na promuklo graktanje, dere se ko nezdrava
Da sam neki nizak sprat, tako bih slatko skinula mrezu s prozora pa da cici doruckuje :malav:

:kafa:
Od pet jutros grakce neka pticurina, i tako vec par jutra, verovatno imaju gnezdo na drvetu kod zgrade... Vrane li su, svrake, gavrani, ne znam...
Pa majku ti pticju moras li u praskozorje da se dernjas :mmmm:
Kako za baksuza je neka graktalica, nije pevacica, neee, necemo metli za dobro jutro neku serenadu, nee udri na promuklo graktanje, dere se ko nezdrava
Da sam neki nizak sprat, tako bih slatko skinula mrezu s prozora pa da cici doruckuje :malav:
Исто :rotf:
Крошња ми је под прозором, ту је гнездо. Аларм ме буди у 6 али птица неких 15 минута пре :lol: Као навијена на тачно време.

Исто :rotf:
Крошња ми је под прозором, ту је гнездо. Аларм ме буди у 6 али птица неких 15 минута пре :lol: Као навијена на тачно време.
Uzas
Ko na groblju da sam kad krenu da grakcu
Nema spavanja koliko se dernjaju
Ja nemam srca da to diram... A da su zasluzile neku pracku u vuglu jesu! Samo sto ja ne mogu to da uradim.... Kao i svaki LICIMUR mastam da ih neka macka smaze

Kod mene su se izlegla dva goluba na balkonu.
Posle silnih bezuspjesnih pokusaja da ih nekako otjeram,na kraju ih ostavim na miru.Da ne pricam koliko su granja nanijeli i ostalog znate vec cega.
Ajd rekoh nek se izlegu vec kad su toliko navalili,ocisticu posle.
Ali malo sutra...sad ostavili ponovo cetvero jaja.🙂
Ne znam sta cu...ne mogu otvarati golubije porodiliste. 🙂
A zao mi da im bacim jaja.

Posle silnih bezuspjesnih pokusaja da ih nekako otjeram,na kraju ih ostavim na miru.Da ne pricam koliko su granja nanijeli i ostalog znate vec cega.
ja do skoro nisam znala da su golubovi poznati kao losi graditelji gnezda..
gledala sam na poslu u pauzi kako nesrecnik leti bezbroj puta sa grancicama do samog gnezda, onda popije zescu kritiku partnerke i opet kruzi do nove doze materijala; u jednom momentu se zakucao u staklo zgrade, toliko je jadan bio izbezumljen :((( al je junacki opet poleteo i nastavio, sta ce drugo :aha:

ja do skoro nisam znala da su golubovi poznati kao losi graditelji gnezda..
gledala sam na poslu u pauzi kako nesrecnik leti bezbroj puta sa grancicama do samog gnezda, onda popije zescu kritiku partnerke i opet kruzi do nove doze materijala; u jednom momentu se zakucao u staklo zgrade, toliko je jadan bio izbezumljen :((( al je junacki opet poleteo i nastavio, sta ce drugo :aha:
Ne znam da li su losi,ali nanijeli su naramak granja na peti sprat,pa ti vidi.
Valjalo je donijeti toliki gradjevinski materijal.🙂

Da imas dete pa da ti ono resi problem :maca:
:malav:

Na neee...necu ja da ih potamanim,to sam mogla jos dok su bili jaje.Žao mi ih,to su još bebe.🙂
Mada se mora priznati,za razliku od mladunčadi svih ostalih životinja,koja su uvijek slatka dok su mala...bebe golubovi su prilično ružni.
Кажу да где голубови свију гнездо влада мир и љубав у кући. Зато уживај, код тебе је све ок 💋
А ластавице доносе срећу.
Знаш ти колико птице бирају где ће да саграде гнездо?

Кажу да где голубови свију гнездо влада мир и љубав у кући. Зато уживај, код тебе је све ок 💋
А ластавице доносе срећу.
Знаш ти колико птице бирају где ће да саграде гнездо?
Pa sad...mogla bi i neka lastavica da dodje onda.😀
Znam ja da je njima fino.😂

Kod nas prva jesen :mrgreen:

IMG-1ac14d85254c106f700e74399d341ed2-V.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back