Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Misija rastavljanja sanka propala, to gowno je toliko cvrsto da samo testera i pajser mogu da rasture
A to zadovoljstvo imace sutra @pura moca da izvrsi sa svojim alatom ❤️
SuperMoca spasava stvar i dolece metli u pomoc da joj razbuca namestaj po gajbi :rotf:
Zivela destrukcija!

E to je pravo musko ❤️
jel imaš neke pločice da se krljaju to naviše volim

jel imaš neke pločice da se krljaju to naviše volim
To ti je zavrseno :lol:

A da uselim ja tebe ovde na par dana, pa ti rasturaj sve i skalapj, ko lego
Ja cu sa cicojkom kod tebe na gajbu, legnem ko krava, pustim klimu, cepam dobre zvucnike, hebe mi se, se odmorim, vise sve u pm

Ko u aladinu "nove lampe za stare" ja cu da vicem menjam staru gajbu za novu!

To ti je zavrseno :lol:

A da uselim ja tebe ovde na par dana, pa ti rasturaj sve i skalapj, ko lego
Ja cu sa cicojkom kod tebe na gajbu, legnem ko krava, pustim klimu, cepam dobre zvucnike, hebe mi se, se odmorim, vise sve u pm

Ko u aladinu "nove lampe za stare" ja cu da vicem menjam staru gajbu za novu!
čak bih ti učinio gratis al da vodiš šišmiša sa sobom a ovako bi ti bilo 50e dnevno

1689105766459.png

Ja za ovo znam vec godinama, par tako samohranih majki botova su mi objasnjavale sta rade
Ne znam, nisam pametna
Nisam sigurna da bi ih osudila lako
Nisam ni sigurna da nisu za osudu
Sto bi mudri ljudi rekli - ambivalentna sam

Znas kako, kad si u gownima, svasta ces da uradis da se spasis.... Tako da taj deo razumem i saosecam
E sad, koliko daleko ces da ides da bi se spasio je individualna stvar...i zavisi od dubine gowana...i od karaktera....
Ta snajka je radila sve što je traženo od nje da dobije neku siću na najlakši i najprljaviji način. Šta saosećaš, zapravo? Što, frka je, pa plače pred kamerom?

Управо сам видела ласицу :eek:
Изашла на терасу, шуњ, шуњ око кола, ја мислим неки цицос мацос, кад оно дугачко и слатко :heart:
Оде код комшије, пошто наше звонце дежура...

Ta snajka je radila sve što je traženo od nje da dobije neku siću na najlakši i najprljaviji način. Šta saosećaš, zapravo? Što, frka je, pa plače pred kamerom?
Такви закопавају све. Чуј, нема избора. Када нико не би пристао на уцену не би имали кога да уцењују. Мислим на све, не само на ову конкретну ситуацију. На све оно што нам се дешава и ближе и глобално. Него се скупе, покуње, понизе, прихвате а онда куку- леле. За шачицу неке тренутне, личне користи. М'рш! Такви укопавају принципијелне, због кукавица мука стрефи и храброг. Бедно да бедније не може бити. И нема оправдања.

Saosecam za onaj deo kad nemas pa te muka natera na neke stvari

Mislim da se razumemo, snajki dete nije bilo gladno, cim je zlato na ruci prezivelo, znaci gladne nisu, pa nije bas morala toliko daleko da ode i zagowna se sebi i drugima u zivot

Ali hbg, ja vec rekoh, to kako ces da se snalazis kad si u govnima je uslovljeno mnogo karakterom i vrstom gowana

Saosecam za onaj deo kad nemas pa te muka natera na neke stvari

Mislim da se razumemo, snajki dete nije bilo gladno, cim je zlato na ruci prezivelo, znaci gladne nisu, pa nije bas morala toliko daleko da ode i zagowna se sebi i drugima u zivot

Ali hbg, ja vec rekoh, to kako ces da se snalazis kad si u govnima je uslovljeno mnogo karakterom i vrstom gowana
Ona je samo lijena i pristaje na sve da ne bi radila. Mogućnosti su razne ako si zdrav da zaradis da ne pristanes na ucjene. Lakše je sjediti i kuckati nego nekom opeglati,oprati prozore prošetati psa,brati maline.. Nije mi ni sekundu zao takvih koji ne prezaju od tog da povrijede druge da bi sebi olakšali. Želim joj nemiran san.

И опет ће јој пружити руку они којима се пос.рала у живот.
Не само њој, свима који у разним ситуацијама иду линијом мањег отпора и правдају нуждом своју тупавост. Јежим се од тих који само раде свој посао.

Ја бих некако и могла да пређем преко тога да су они радили само на промоцији странке. Помислиш, ок, веровали су, надали се...
Али, неее...они спинују, лажу, оцрне људе кроз коментаре, помињу породице...
Можда то није толико приметно у већим местима, али у мањим, где се сви знају, то људима уме да направи пакао од живота.
Сем тога, они се нису борили само за радно место ради преживљавања, они су пикирали јавне службе, државну управу, седели људима на глави на измишљеним радним местима и одатле куцкали поруке.
Да не причам о томе какви су тастери на радним местима, све што се каже иде у централу.
И на крају, младе жене су увек и нешто више од ботова, нема потребе да пишем детаље, схватили сте.
Дакле, емпатија нула.
И да, писала сам негде у прошлом времену. Грешка. Они и даље раде то.

Ја бих некако и могла да пређем преко тога да су они радили само на промоцији странке. Помислиш, ок, веровали су, надали се...
Али, неее...они спинују, лажу, оцрне људе кроз коментаре, помињу породице...
Можда то није толико приметно у већим местима, али у мањим, где се сви знају, то људима уме да направи пакао од живота.
Сем тога, они се нису борили само за радно место ради преживљавања, они су пикирали јавне службе, државну управу, седели људима на глави на измишљеним радним местима и одатле куцкали поруке.
Да не причам о томе какви су тастери на радним местима, све што се каже иде у централу.
И на крају, младе жене су увек и нешто више од ботова, нема потребе да пишем детаље, схватили сте.
Дакле, емпатија нула.
И да, писала сам негде у прошлом времену. Грешка. Они и даље раде то.
Или оно када их потрпају у бус па воде на окупљања. Колико је вас у бусу а колико је вођа пута. Колико је вас под једном ципелом. Па заврни му шију и мирна Бачка. Овце!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back