- Poruka
- 63.764
Да, да, а ми се копчамо на леђима.Pa eno Mihajlovicka sokirana. Nije znala..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да, да, а ми се копчамо на леђима.Pa eno Mihajlovicka sokirana. Nije znala..
И да остане без "посла"...или његово дете...Или оно када их потрпају у бус па воде на окупљања. Колико је вас у бусу а колико је вођа пута. Колико је вас под једном ципелом. Па заврни му шију и мирна Бачка. Овце!
Па док има оних који хоће то да раде таквог ”посла” ће и бити.И да остане без "посла"...или његово дете...
Да, али ми после слушамо како цвиле, као ова сада.Па док има оних који хоће то да раде таквог ”посла” ће и бити.
Moja kćerka je završila stomatoloski fakultet,gdje god je konkurisala za posao,treba da si za Milu. Radi nešto sasvim drugo jer je odgojena da slijedi sebe i da ne pristaje na ucjene. Ponosim se sto je takva. Proci će i ovo ako ne prodje ići će tamo gdje ne mora da potpisuje za stranku da bi radila. Fakultet državni,završen u roku sa dosta dobrim prosekom,ali eto nije dovoljno. Treba da se klanja Mili i njegovim satelitima.Па док има оних који хоће то да раде таквог ”посла” ће и бити.
Свуда је на Балкану тако, не разликујемо се ми уопште, само се другачије зовемо.Moja kćerka je završila stomatoloski fakultet,gdje god je konkurisala za posao,treba da si za Milu. Radi nešto sasvim drugo jer je odgojena da slijedi sebe i da ne pristaje na ucjene. Ponosim se sto je takva. Proci će i ovo ako ne prodje ići će tamo gdje ne mora da potpisuje za stranku da bi radila. Fakultet državni,završen u roku sa dosta dobrim prosekom,ali eto nije dovoljno. Treba da se klanja Mili i njegovim satelitima.
Pa to.Onda mi neki ljudi kažu, šteta je,nagovori je da pristane . Nikako i nikada. Volim sto sam odgojila osobu koja razmišlja,ne nekog ko slijepo slijedi diktate.Свуда је на Балкану тако, не разликујемо се ми уопште, само се другачије зовемо.
Ja sam često u sukobu sa svojom decom, prvenstvo Savom. Jer oni imaju taj stav da treba biti svoj, misliti svojom glavom, pa neka je teži put, ispravan je.Moja kćerka je završila stomatoloski fakultet,gdje god je konkurisala za posao,treba da si za Milu. Radi nešto sasvim drugo jer je odgojena da slijedi sebe i da ne pristaje na ucjene. Ponosim se sto je takva. Proci će i ovo ako ne prodje ići će tamo gdje ne mora da potpisuje za stranku da bi radila. Fakultet državni,završen u roku sa dosta dobrim prosekom,ali eto nije dovoljno. Treba da se klanja Mili i njegovim satelitima.
Домаћице, ако ти не пристанеш, ја не пристанем, Пера не пристане, Жика не пристане... ако нико не пристане не могу никоме ништа. Нема уцене јер се нико није покорио. Ови што пристану су иницијатори домино ефекта, због њих пристану и они који не би али су лабилнији.Ja sam često u sukobu sa svojom decom, prvenstvo Savom. Jer oni imaju taj stav da treba biti svoj, misliti svojom glavom, pa neka je teži put, ispravan je.
Spočitavam im to, jer smatram da ne mogu realno da sagledaju situaciju kada nemaju porodice. Drugačije je kada si solo, drugačije je kada te kod kuće čeka neko da ga nahraniš.
Ne kažem da treba botovati, ali ako nisi bio u poziciji da neko zavisi od tebe, ne možeš biti kategoričan. Ne znaš da ne bi, dok ne budeš u određenoj situaciji.
Ja nisam rekla ni da pristane ni da ne pristane ,to je njena odluka u koju se ne mijesam,ali me raduje.Ja sam često u sukobu sa svojom decom, prvenstvo Savom. Jer oni imaju taj stav da treba biti svoj, misliti svojom glavom, pa neka je teži put, ispravan je.
Spočitavam im to, jer smatram da ne mogu realno da sagledaju situaciju kada nemaju porodice. Drugačije je kada si solo, drugačije je kada te kod kuće čeka neko da ga nahraniš.
Ne kažem da treba botovati, ali ako nisi bio u poziciji da neko zavisi od tebe, ne možeš biti kategoričan. Ne znaš da ne bi, dok ne budeš u određenoj situaciji.
Само што су ови други мноооого боље плаћени, бар знају зашто их мрзе.И не зна се ко је гори, ова и њој слични који пишу за власт или они други који пишу против свог народа и земље из истих разлога. А има их од обе феле. Слине!
Ne moze covjek dobro da vidi kad mu je nesto pred nosem.Да, да, а ми се копчамо на леђима.
Није она прогледала, само се упрпала кад је видела своје име на списку.Ne moze covjek dobro da vidi kad mu je nesto pred nosem.
Sad kad se najela i napila i namirila vjerovatno i praunuke koji ce biti pametni mladi ljudi vjerovatno negdje u londonu a ne bijednoj srbiji, koju su do kosti oglodali, e sad, gladna objektivnosti i istine, bi da se odmakne i distancira.
Za tu iz Surdulice pisu da je progovorila ranije, da je emisija spremljena prije nekoliko mjeseci. Ali tek nakon sto nije dobila ocekivani ugovor ili slicno. Kao sto je prepostena Lukicka krenula na jutku kad je odbio i sestru da joj zaposli.Није она прогледала, само се упрпала кад је видела своје име на списку.
Наставила би даље, да кула од карата није почела да се руши.
А Сурдулица је много мало место.
Ок, нисам баш све пропратила, али поента је та.Za tu iz Surdulice pisu da je progovorila ranije, da je emisija spremljena prije nekoliko mjeseci. Ali tek nakon sto nije dobila ocekivani ugovor ili slicno. Kao sto je prepostena Lukicka krenula na jutku kad je odbio i sestru da joj zaposli.
Nije ni cudo sto je beograd zgrnuo u sebe pola Srbije. Ko ne pristane na ponizavanja jedinu opciju ima da prosto ode.
То смо и тада писале, нема оправдања.Al meni je to za jutku hitcina bila
Pazi da je kriv jeste, da treba da robija svaki koji to radi, treba
Samo imam jedno pitanje, zasto se niste pobunile odmah, kad je bio orvi poziv na sex, zasto se cekaju godine
Ok zrtva se uplasi, ok blam, ok sve razumem hoces da prodje sve u miru ko da se nije desilo...
Ali cekaj malo... Posle jjebanja nema kajanja
Pa toТо смо и тада писале, нема оправдања.
Као на америчким венчањима, нека каже сад или нека заувек ћути.
Београд је згрнуо пола Србије због централизације буџета.Za tu iz Surdulice pisu da je progovorila ranije, da je emisija spremljena prije nekoliko mjeseci. Ali tek nakon sto nije dobila ocekivani ugovor ili slicno. Kao sto je prepostena Lukicka krenula na jutku kad je odbio i sestru da joj zaposli.
Nije ni cudo sto je beograd zgrnuo u sebe pola Srbije. Ko ne pristane na ponizavanja jedinu opciju ima da prosto ode.