Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Или оно када их потрпају у бус па воде на окупљања. Колико је вас у бусу а колико је вођа пута. Колико је вас под једном ципелом. Па заврни му шију и мирна Бачка. Овце!
И да остане без "посла"...или његово дете...

Па док има оних који хоће то да раде таквог ”посла” ће и бити.
Да, али ми после слушамо како цвиле, као ова сада.
Неко је пустио на нет њену преписку, врв баш тај партијски друг, уопште није била наивна...а може да се наслути да је пружала и друге врсте услуга, и то много квалитетније од колегинице. Бар она тако каже.

Па док има оних који хоће то да раде таквог ”посла” ће и бити.
Moja kćerka je završila stomatoloski fakultet,gdje god je konkurisala za posao,treba da si za Milu. Radi nešto sasvim drugo jer je odgojena da slijedi sebe i da ne pristaje na ucjene. Ponosim se sto je takva. Proci će i ovo ako ne prodje ići će tamo gdje ne mora da potpisuje za stranku da bi radila. Fakultet državni,završen u roku sa dosta dobrim prosekom,ali eto nije dovoljno. Treba da se klanja Mili i njegovim satelitima.

Moja kćerka je završila stomatoloski fakultet,gdje god je konkurisala za posao,treba da si za Milu. Radi nešto sasvim drugo jer je odgojena da slijedi sebe i da ne pristaje na ucjene. Ponosim se sto je takva. Proci će i ovo ako ne prodje ići će tamo gdje ne mora da potpisuje za stranku da bi radila. Fakultet državni,završen u roku sa dosta dobrim prosekom,ali eto nije dovoljno. Treba da se klanja Mili i njegovim satelitima.
Свуда је на Балкану тако, не разликујемо се ми уопште, само се другачије зовемо.

Ja sam često u sukobu sa svojom decom, prvenstvo Savom. Jer oni imaju taj stav da treba biti svoj, misliti svojom glavom, pa neka je teži put, ispravan je.
Spočitavam im to, jer smatram da ne mogu realno da sagledaju situaciju kada nemaju porodice. Drugačije je kada si solo, drugačije je kada te kod kuće čeka neko da ga nahraniš.
Ne kažem da treba botovati, ali ako nisi bio u poziciji da neko zavisi od tebe, ne možeš biti kategoričan. Ne znaš da ne bi, dok ne budeš u određenoj situaciji.

Ja sam često u sukobu sa svojom decom, prvenstvo Savom. Jer oni imaju taj stav da treba biti svoj, misliti svojom glavom, pa neka je teži put, ispravan je.
Spočitavam im to, jer smatram da ne mogu realno da sagledaju situaciju kada nemaju porodice. Drugačije je kada si solo, drugačije je kada te kod kuće čeka neko da ga nahraniš.
Ne kažem da treba botovati, ali ako nisi bio u poziciji da neko zavisi od tebe, ne možeš biti kategoričan. Ne znaš da ne bi, dok ne budeš u određenoj situaciji.
Домаћице, ако ти не пристанеш, ја не пристанем, Пера не пристане, Жика не пристане... ако нико не пристане не могу никоме ништа. Нема уцене јер се нико није покорио. Ови што пристану су иницијатори домино ефекта, због њих пристану и они који не би али су лабилнији.
Само ако будемо чврсти у својим ставовима нећемо бити покорени.
И често, а нарочито у последње време и око неких ствари, да се не враћамо на старе приче, многи људи су ме изненадили, и позитивно и негативно. За неке за које сам била убеђена да нешто никада не би тако су се лако предали и продала, а неки који су деловали страшљивије и подложније утицају остали су доследни.
Зато ове треба прозивати, треба ставити до знања да им замерамо и да су нуле. Нуле! Сутра ће продати и комшију и брата.

Ja nisam rekla ni da pristane ni da ne pristane ,to je njena odluka u koju se ne mijesam,ali me raduje.

Тако су људи мењали и веру и издавали најрођеније и убијали најближе да покажу како су они лојални и да имају ”сређене” своје бедне животиће. Па фуј!

Ево, јуче сам прочитала овај чланак. За такве новине изненађујуће сјајан.

Lifestyle KAKO JE UMRO MEŠA SELIMOVIĆ? Imao je 72 godine, brak pun ljubavi i SRAMOTU KOJA GA JE PRATILA DO GROBA 6 6

И не зна се ко је гори, ова и њој слични који пишу за власт или они други који пишу против свог народа и земље из истих разлога. А има их од обе феле. Слине!
Само што су ови други мноооого боље плаћени, бар знају зашто их мрзе.

Да, да, а ми се копчамо на леђима.
Ne moze covjek dobro da vidi kad mu je nesto pred nosem.
Sad kad se najela i napila i namirila vjerovatno i praunuke koji ce biti pametni mladi ljudi vjerovatno negdje u londonu a ne bijednoj srbiji, koju su do kosti oglodali, e sad, gladna objektivnosti i istine, bi da se odmakne i distancira.

Ne moze covjek dobro da vidi kad mu je nesto pred nosem.
Sad kad se najela i napila i namirila vjerovatno i praunuke koji ce biti pametni mladi ljudi vjerovatno negdje u londonu a ne bijednoj srbiji, koju su do kosti oglodali, e sad, gladna objektivnosti i istine, bi da se odmakne i distancira.
Није она прогледала, само се упрпала кад је видела своје име на списку.
Наставила би даље, да кула од карата није почела да се руши.
А Сурдулица је много мало место.

Није она прогледала, само се упрпала кад је видела своје име на списку.
Наставила би даље, да кула од карата није почела да се руши.
А Сурдулица је много мало место.
Za tu iz Surdulice pisu da je progovorila ranije, da je emisija spremljena prije nekoliko mjeseci. Ali tek nakon sto nije dobila ocekivani ugovor ili slicno. Kao sto je prepostena Lukicka krenula na jutku kad je odbio i sestru da joj zaposli.

Nije ni cudo sto je beograd zgrnuo u sebe pola Srbije. Ko ne pristane na ponizavanja jedinu opciju ima da prosto ode.

Za tu iz Surdulice pisu da je progovorila ranije, da je emisija spremljena prije nekoliko mjeseci. Ali tek nakon sto nije dobila ocekivani ugovor ili slicno. Kao sto je prepostena Lukicka krenula na jutku kad je odbio i sestru da joj zaposli.

Nije ni cudo sto je beograd zgrnuo u sebe pola Srbije. Ko ne pristane na ponizavanja jedinu opciju ima da prosto ode.
Ок, нисам баш све пропратила, али поента је та.
Као Зорана, Пак...тек кад им лични интереси нису задовољени.

Al meni je to za jutku hitcina bila
Pazi da je kriv jeste, da treba da robija svaki koji to radi, treba
Samo imam jedno pitanje, zasto se niste pobunile odmah, kad je bio prvi poziv na sex, zasto se cekaju godine, izjebali se pa sad ju lose nam
Ok zrtva se uplasi, ok blam, ok sve razumem hoces da prodje sve u miru ko da se nije desilo...
Ali cekaj malo... Posle jjebanja nema kajanja

Al meni je to za jutku hitcina bila
Pazi da je kriv jeste, da treba da robija svaki koji to radi, treba
Samo imam jedno pitanje, zasto se niste pobunile odmah, kad je bio orvi poziv na sex, zasto se cekaju godine
Ok zrtva se uplasi, ok blam, ok sve razumem hoces da prodje sve u miru ko da se nije desilo...
Ali cekaj malo... Posle jjebanja nema kajanja
То смо и тада писале, нема оправдања.
Као на америчким венчањима, нека каже сад или нека заувек ћути.

То смо и тада писале, нема оправдања.
Као на америчким венчањима, нека каже сад или нека заувек ћути.
Pa to
Ja da sam se hebala za radno mesto ja bih cutala vecno...
Sta kao silovan bila
Pa nemojte ljudi pisati po stvarnim zrtvama
Nego verovatno je to bila obrnuta ucena... Nesto ona htela, on ne da, ona kaze sad cu te odrukam javno...

Београд је згрнуо пола Србије због централизације буџета.
Уништили су Србију.
Од почетка 90-их до данас ниједна власт није дала општинама сопствени новац на управљање. За Војводину је Нови Сад тај отимач новца.
И шта људи да раде у некој Сурдулици, Мионици или Сомбору?

Није случајно настала она "Србија ради, Београд се гради', само је то сад досегло енормне размере.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back