- Poruka
- 121.735
Спрема се киша, за промену
Треба да иде на рођендан, пет пута мења одевну комбинацију, нема појма какво ће време бити вечерас.
И гунђа, као @Metla na vestici да је родила![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Спрема се киша, за промену
Треба да иде на рођендан, пет пута мења одевну комбинацију, нема појма какво ће време бити вечерас.
Онда нек обуче нешто дречавоСпрема се киша, за промену
Она увек носи дречавоОнда нек обуче нешто дречаво![]()
Moj umetnikОна увек носи дречаво
И много накита ако је умереније обучена.
На слици за крај шк.године иде црно, бело, црно, бело, црно, бело... она![]()
e metlajo kad vec pricas o modiMoj umetnik![]()
Ruzan je ko djavoe metlajo kad vec pricas o modi
nesto sam gledao satove i naletoh na jednog za tebe
em fluorescentno zelen, em otporan na udarce, em pametan
![]()
Боја је врхRuzan je ko djavo
Ali je boja vrhunska![]()
to je old school izgled digitalnog sata,.Ruzan je ko djavo
Ali je boja vrhunska![]()
Ma cela ta moda 80/90ih mi je uzasnato je old school izgled digitalnog sata,.
ono retro fazon.
ali je kvalitet vrhunski.
imam nekoliko g-shock satova i fantasticni su.
Tu sam, posla ima baš mnogo, nekako plivam, ali nekih dana ne znam gde mi je glava. Danas sam, recimo doručkoručala u 13h.
Много ми је драго због тога, и претпостављам да си зато ређе овде...ускоро ћеш врв морати да запослиш испомоћ, макар хонорарно за почетак.Tu sam, posla ima baš mnogo, nekako plivam, ali nekih dana ne znam gde mi je glava. Danas sam, recimo doručkoručala u 13h.
Još je to početak i tek se razvija. Za sad, nema uslova za pomoć, nego ja i Red i Red i ja i tako. Kontam da će i posle to ići teže, jer ja imam poverenja najviše u sebe da ću uraditi kako treba. Ali ko zna...Много ми је драго због тога, и претпостављам да си зато ређе овде...ускоро ћеш врв морати да запослиш испомоћ, макар хонорарно за почетак.
Знала сам ја да ће бити посла за те златне руке![]()
Je li nekad neko upisala pogrešan datum rodjenja prilikom rezervacije avionske Karte I zna li neko kako to da rijesim?
Мораћеш како се развија посао.Još je to početak i tek se razvija. Za sad, nema uslova za pomoć, nego ja i Red i Red i ja i tako. Kontam da će i posle to ići teže, jer ja imam poverenja najviše u sebe da ću uraditi kako treba. Ali ko zna...
Davno,let je za 2 dana .A kad si bukirala?
Davno,let je za 2 dana .