- Poruka
- 17.475
Rijesila sam.E onda stvarno ne znam, nisam ti baš od pomoći
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rijesila sam.E onda stvarno ne znam, nisam ti baš od pomoći
Samo neka roka biznisTu sam, posla ima baš mnogo, nekako plivam, ali nekih dana ne znam gde mi je glava. Danas sam, recimo doručkoručala u 13h.
Još je to početak i tek se razvija. Za sad, nema uslova za pomoć, nego ja i Red i Red i ja i tako. Kontam da će i posle to ići teže, jer ja imam poverenja najviše u sebe da ću uraditi kako treba. Ali ko zna...
Neka,neka..Majku ti detinju, od cetiri jutros me zlostavlja, ne znam gde sam hbt![]()
Zvala aerodrom,kažu putnik da se javi dobice novu kartu i čemu panika od 100 35 ih pogriješi. Ne znaju da nisam spavala,sve van moje kontrole me rastura.Podeli kako za nečija buduća iskustva![]()
Једна је мајка...ћути и трпи.Majku ti detinju, od cetiri jutros me zlostavlja, ne znam gde sam hbt![]()
Repic joj poljubim napravicu cevape od njeЈедна је мајка...ћути и трпи.
Оћеш, оћеш, знамо...Repic joj poljubim napravicu cevape od nje![]()
bolje da ima nego da nema...Tu sam, posla ima baš mnogo, nekako plivam, ali nekih dana ne znam gde mi je glava. Danas sam, recimo doručkoručala u 13h.
Naravno! Tako ja malo kukam, ali vrlo malo jer uglavnom sam zadovoljna. Idem srećna na posao, nije mi teško, vraćam se umorna, ali zadovoljna. Jer to sam ja i ja sam to stvorila i stvaram i rastem.bolje da ima nego da nema...