Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Спрема се киша, за промену :roll:
Треба да иде на рођендан, пет пута мења одевну комбинацију, нема појма какво ће време бити вечерас.
И гунђа, као @Metla na vestici да је родила :rotf:
Онда нек обуче нешто дречаво :mrgreen:

Онда нек обуче нешто дречаво :mrgreen:
Она увек носи дречаво :lol:
И много накита ако је умереније обучена.
На слици за крај шк.године иде црно, бело, црно, бело, црно, бело... она :rotf:

e metlajo kad vec pricas o modi :D

nesto sam gledao satove i naletoh na jednog za tebe :D
em fluorescentno zelen, em otporan na udarce, em pametan :D

-1117Wx1400H-469045472-green-MODEL.jpg

Tu sam, posla ima baš mnogo, nekako plivam, ali nekih dana ne znam gde mi je glava. Danas sam, recimo doručkoručala u 13h.
Много ми је драго због тога, и претпостављам да си зато ређе овде...ускоро ћеш врв морати да запослиш испомоћ, макар хонорарно за почетак.
Знала сам ја да ће бити посла за те златне руке :heart:

Много ми је драго због тога, и претпостављам да си зато ређе овде...ускоро ћеш врв морати да запослиш испомоћ, макар хонорарно за почетак.
Знала сам ја да ће бити посла за те златне руке :heart:
Još je to početak i tek se razvija. Za sad, nema uslova za pomoć, nego ja i Red i Red i ja i tako. Kontam da će i posle to ići teže, jer ja imam poverenja najviše u sebe da ću uraditi kako treba. Ali ko zna...

Još je to početak i tek se razvija. Za sad, nema uslova za pomoć, nego ja i Red i Red i ja i tako. Kontam da će i posle to ići teže, jer ja imam poverenja najviše u sebe da ću uraditi kako treba. Ali ko zna...
Мораћеш како се развија посао.
Ова жена која је ћерки шила за матуру почела тако, сама. Није могла дуго, а није јој се одбијао посао. Сада има 6 запослених кројачица, она све надгледа, али опет не могу да стигну.
Е, желим ти тако нешто...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back