- Poruka
- 17.475
Pa nije da nisam. Gleda me i ne vjeruje šta radim.a ja ladno citam "sta cu, uvnuta sam"![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije da nisam. Gleda me i ne vjeruje šta radim.a ja ladno citam "sta cu, uvnuta sam"![]()
ne smem ni da pitam sta bi se desilo da je zaboravio slic da zatvoriPa nije da nisam. Gleda me i ne vjeruje šta radim.
vidis ti to kako je evropa napredna a mi u srbiji bi se jos i smejali jer mu je kragna savijenaДобар јутар!
Пијем кафу и читам ове наше блуднице града Чикага, ју, ју, ју![]()
vidi ciji ti postovi faleJa sam jednom stavila nekoga na ignor, ali ne mogu da se setim ko je to bio![]()
Ја неког са Политике, тај више и не пише тамо.Ja sam jednom stavila nekoga na ignor, ali ne mogu da se setim ko je to bio![]()
ma pise ali ti ne vidis jer ti je na ignoruЈа неког са Политике, тај више и не пише тамо.
burek od piletine?Pogledajte prilog 1372609
Piletina inside.
@Kćerka Direktora Cirkusa kako se ovo sad vodi?
Nije burek,nije sirnica nije..
?????
Не пише више нигде, банован је. Можда се сећаш, ник му је био дбмхрукђ, тако нештоma pise ali ti ne vidis jer ti je na ignoru![]()
Pa najčešće mi slic nije u nivou očiju .ne smem ni da pitam sta bi se desilo da je zaboravio slic da zatvori![]()
Ali najcescePa najčešće mi slic nije u nivou očiju .
Нашла.А где ми можемо да видимо своју игнор листу? Кад смо већ код тога
Јесам и то заборавила или више нема?
Dobro je da te nije optuzio za seksualno zlostavljanje.Pa nije da nisam. Gleda me i ne vjeruje šta radim.
Burek sa piletinomPogledajte prilog 1372609
Piletina inside.
@Kćerka Direktora Cirkusa kako se ovo sad vodi?
Nije burek,nije sirnica nije..
?????
kako si ovo uopšte izgovorilaBurek sa piletinom
Pa ono, kontam koketina je meso pa može proć ko burekkako si ovo uopšte izgovorila![]()
Pa da.Burek sa piletinom
Ne bih to probala nema šanse, piletina nije meso!
Nije meso što ne moš svezat za šljivu u bašči!Pa da.
I oralni seks nije sex.
Kuda to onda vodi..
Realno da je obrnuta situacija bilo biDobro je da te nije optuzio za seksualno zlostavljanje.![]()
Nije stigao,pobjegla sam na prvoj stanici.Dobro je da te nije optuzio za seksualno zlostavljanje.![]()
najbolji burek kog sam probala, jer stavljaju i kajmak (čini mi seBurek sa piletinom
Ne bih to probala nema šanse, piletina nije meso!