- Poruka
- 131.634
mmm dobro me podseti da ce uskoro kajsijeМогуће, мада ме не би изненадило да не зна. То слуша само Бресквицу![]()

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mmm dobro me podseti da ce uskoro kajsijeМогуће, мада ме не би изненадило да не зна. То слуша само Бресквицу![]()
Aha, lepo kažeš poslao si deci 500€, a okačio si da se pohvalis 500,00 dinara kako si galantan tata. Mislim tvoja stvar tvoja deca, ali kad lažeš moraš da pazis šta I kako lažeš, samo oni koji pričaju istinu nemaju te muke i me treba im toliko vremena da odgovore. Srećno ubuduće.To znači da sam poslao klincima 500€ i da odu u banku za dva dana i podignu pare.
:/
Mislim to je ono što sam do tada danas uradio.Bio u banci popio kafu doručkovao.
Samo je cvet od palme od sinoć.
On se ne važi.Ali je lep pa sam ga ipak stavio. :/
Nadam se da ne misliš da se hvalim time što sam pojeo kuvana jaja ili popio kafu. :/
a bas me cudi da nisu trazili rahmanjinovu vocalise na bis...Svirao je Nišku banju za bis![]()
Ooo srce sad mi je tek jasno.Aha, lepo kažeš poslao si deci 500€, a okačio si da se pohvalis 500,00 dinara kako si galantan tata. Mislim tvoja stvar tvoja deca, ali kad lažeš moraš da pazis šta I kako lažeš, samo oni koji pričaju istinu nemaju te muke i me treba im toliko vremena da odgovore. Srećno ubuduće.
E to je onda skroz druga stvar, samo si napravio zabunu, neću da ti se izvinjavam jer je tvoja greška. Svakako je lepo sto brineš o svojoj deci.Ooo srce sad mi je tek jasno.![]()
![]()
Ne ne ne..
E al znaš šta je fora to je poleđina na whatsapp.
Koja jako dugo stoji ono baš godinama.
Pogledajte prilog 1372197
To je moja ruka i tu ja držim dve novčanice od po 500 kinti koje mi je donelo moje starije dete da mi pomogne kad sam bio bez posla i bez love,sasvim sam.To je on zaradio i doneo mi da mi pomogne.
To je bilo pre-svega što je nastalo kasnije.
Tu sliku čuvam kao dragu uspomenu.
a bas me cudi da nisu trazili rahmanjinovu vocalise na bis...![]()
ja znam da si ti isla zbog muzike jer uzivas u klasicnoj muzici kao i ja ali sta mislis koliko je ljudi oko tebe bilo jer zaista uzivaju u violini ili da bi rekli da su bili tamo?Rahmanjiv bi iskako iz reperotara predviđenog za to veče![]()
Evo meni npr.ne znaci nista muzika u metrou,ma kakva da je.Em je guzva,buka,narod,kome je tu do slusanja muzike.ja znam da si ti isla zbog muzike jer uzivas u klasicnoj muzici kao i ja ali sta mislis koliko je ljudi oko tebe bilo jer zaista uzivaju u violini ili da bi rekli da su bili tamo?
zanimljiv je eksperiment koji je pre par godina uradio dzosua bell jedan od najvecih violinista na svetu.
svirao je u njujorskom metrou..
svirao je na violini koja vredi oko 3.5 miliona dolara i svega par ljudi je zastalo, par njih dalo neki dolarcic bez zaustavljanja a samo par dana ranije je imao veliki koncert koji je bio rasprodat a cena karata je isla od 100 dolara pa navise..a ovde..nikoga nije interesovao.
da li to nobles ne ide metroom ili ljudi samo vole da kazu da su negde bili?
p.s.
znam da bi ti zastala da ga poslusas.
sta znam..ja volim da zastanem i pogledam/poslusam ulicne zabavljace i muzicareEvo meni npr.ne znaci nista muzika u metrou,ma kakva da je.Em je guzva,buka,narod,kome je tu do slusanja muzike.
I za slusanje treba neki ambijent,da mozes da cujes na miru.
Evo meni npr.ne znaci nista muzika u metrou,ma kakva da je.Em je guzva,buka,narod,kome je tu do slusanja muzike.
ja znam da si ti isla zbog muzike jer uzivas u klasicnoj muzici kao i ja ali sta mislis koliko je ljudi oko tebe bilo jer zaista uzivaju u violini ili da bi rekli da su bili tamo?
zanimljiv je eksperiment koji je pre par godina uradio dzosua bell jedan od najvecih violinista na svetu.
svirao je u njujorskom metrou..
svirao je na violini koja vredi oko 3.5 miliona dolara i svega par ljudi je zastalo, par njih dalo neki dolarcic bez zaustavljanja a samo par dana ranije je imao veliki koncert koji je bio rasprodat a cena karata je isla od 100 dolara pa navise..a ovde..nikoga nije interesovao.
da li to nobles ne ide metroom ili ljudi samo vole da kazu da su negde bili?
p.s.
znam da bi ti zastala da ga poslusas.
osecam da se covek smrzoOvo se slažem. Do mene je sedo čovek koji je sve vreme komentarisao ozvučenje, čak sa i meni obratio nekoliko puta "a šta Vi mislite, kako ovo kako ono, zvučnici levo uopšte ne rade", pa se onda okrene ženi pa joj kaže isto, pa iza nekom liku... Ja sam u jednom trenutku samo stavila prst na usta kada se opet okrenuo ka meni.
ti dizacice kraka da cutisE steta
A taman sam se ponadala![]()
pa tvrdimeki ko tebi brani da ga šamaraš
Ih, kad su bile devojke čelo i dve violine u Knezu, ma to je bio taj za uši, al očigledno nisu imale dozvolu. Ne možeš da ne čuješ o da te privuče.Evo meni npr.ne znaci nista muzika u metrou,ma kakva da je.Em je guzva,buka,narod,kome je tu do slusanja muzike.
Da l je bio u Nišu već ili će biti.Концерт био на Ташу...далеко је Београд...
И ја. Заправо, једино њима и дајем паре. А има их заиста талентованих...sta znam..ja volim da zastanem i pogledam/poslusam ulicne zabavljace i muzicare
Џаб џабе сам га цинкарилаU redu je Tabe, nećeš dobiti batine![]()
Био је пре пар месеци, можда чак и крајем прошлог лета, немам више осећај за проток времена.Da l je bio u Nišu već ili će biti.
Uglavnom, svirače po Srbiji još koncerata.
Jedino sam jednom u Veneciji bas stala da poslusam neku dvojicu violinista,ulicnih sviraca...ali i oni i muzika su se tako uklapali u ambijent.sta znam..ja volim da zastanem i pogledam/poslusam ulicne zabavljace i muzicare