Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To znači da sam poslao klincima 500€ i da odu u banku za dva dana i podignu pare.
:/
Mislim to je ono što sam do tada danas uradio.Bio u banci popio kafu doručkovao.
Samo je cvet od palme od sinoć.
On se ne važi.Ali je lep pa sam ga ipak stavio. :/
Nadam se da ne misliš da se hvalim time što sam pojeo kuvana jaja ili popio kafu. :/
Aha, lepo kažeš poslao si deci 500€, a okačio si da se pohvalis 500,00 dinara kako si galantan tata. Mislim tvoja stvar tvoja deca, ali kad lažeš moraš da pazis šta I kako lažeš, samo oni koji pričaju istinu nemaju te muke i me treba im toliko vremena da odgovore. Srećno ubuduće.

Aha, lepo kažeš poslao si deci 500€, a okačio si da se pohvalis 500,00 dinara kako si galantan tata. Mislim tvoja stvar tvoja deca, ali kad lažeš moraš da pazis šta I kako lažeš, samo oni koji pričaju istinu nemaju te muke i me treba im toliko vremena da odgovore. Srećno ubuduće.
Ooo srce sad mi je tek jasno. :D :D :D
Ne ne ne.. :D
E al znaš šta je fora to je poleđina na whatsapp.
Koja jako dugo stoji ono baš godinama.
Screenshot_2023-07-04-15-48-25-603_com.whatsapp.jpg

To je moja ruka i tu ja držim dve novčanice od po 500 kinti koje mi je donelo moje starije dete da mi pomogne kad sam bio bez posla i bez love,sasvim sam.To je on zaradio i doneo mi da mi pomogne.
To je bilo pre-svega što je nastalo kasnije.
Tu sliku čuvam kao dragu uspomenu.

Ooo srce sad mi je tek jasno. :D :D :D
Ne ne ne.. :D
E al znaš šta je fora to je poleđina na whatsapp.
Koja jako dugo stoji ono baš godinama.
Pogledajte prilog 1372197
To je moja ruka i tu ja držim dve novčanice od po 500 kinti koje mi je donelo moje starije dete da mi pomogne kad sam bio bez posla i bez love,sasvim sam.To je on zaradio i doneo mi da mi pomogne.
To je bilo pre-svega što je nastalo kasnije.
Tu sliku čuvam kao dragu uspomenu.
E to je onda skroz druga stvar, samo si napravio zabunu, neću da ti se izvinjavam jer je tvoja greška. Svakako je lepo sto brineš o svojoj deci.

Rahmanjiv bi iskako iz reperotara predviđenog za to veče ;)
ja znam da si ti isla zbog muzike jer uzivas u klasicnoj muzici kao i ja ali sta mislis koliko je ljudi oko tebe bilo jer zaista uzivaju u violini ili da bi rekli da su bili tamo?

zanimljiv je eksperiment koji je pre par godina uradio dzosua bell jedan od najvecih violinista na svetu.

svirao je u njujorskom metrou..
svirao je na violini koja vredi oko 3.5 miliona dolara i svega par ljudi je zastalo, par njih dalo neki dolarcic bez zaustavljanja a samo par dana ranije je imao veliki koncert koji je bio rasprodat a cena karata je isla od 100 dolara pa navise..a ovde..nikoga nije interesovao.

da li to nobles ne ide metroom ili ljudi samo vole da kazu da su negde bili?

p.s.
znam da bi ti zastala da ga poslusas.

ja znam da si ti isla zbog muzike jer uzivas u klasicnoj muzici kao i ja ali sta mislis koliko je ljudi oko tebe bilo jer zaista uzivaju u violini ili da bi rekli da su bili tamo?

zanimljiv je eksperiment koji je pre par godina uradio dzosua bell jedan od najvecih violinista na svetu.

svirao je na violini koja vredi oko 3.5 miliona dolara i svega par ljudi je zastalo, par njih dalo neki dolarcic bez zaustavljanja a samo par dana ranije je imao veliki koncert koji je bio rasprodat a cena karata je isla od 100 dolara pa navise..a ovde..nikoga nije interesovao.

p.s.
Evo meni npr.ne znaci nista muzika u metrou,ma kakva da je.Em je guzva,buka,narod,kome je tu do slusanja muzike.
I za slusanje treba neki ambijent,da mozes da cujes na miru.

Evo meni npr.ne znaci nista muzika u metrou,ma kakva da je.Em je guzva,buka,narod,kome je tu do slusanja muzike.

Ovo se slažem. Do mene je sedo čovek koji je sve vreme komentarisao ozvučenje, čak sa i meni obratio nekoliko puta "a šta Vi mislite, kako ovo kako ono, zvučnici levo uopšte ne rade", pa se onda okrene ženi pa joj kaže isto, pa iza nekom liku... Ja sam u jednom trenutku samo stavila prst na usta kada se opet okrenuo ka meni.

Dan pre je bio koncert na otvorenom BG filharmonije koju OBOŽAVAM - i nisam otišla. Oni jednostavno ne umeju da naprave takve koncerte, drugarica koja je bila otišla je za manje od sat vremena. Ovi koji su sedeli su skndirali ovima koji su stajali, muzika se njije čula, roditelji koji viču na decu... Haos...

Ja ne mogu da stojim u metrou ili podzemnom prolazu i da slušam muziku makar i Paganini i Stefan Milenković zajedno svirali.

p.s.

U redu je Tabe, nećeš dobiti batine :mazi:

Ovo se slažem. Do mene je sedo čovek koji je sve vreme komentarisao ozvučenje, čak sa i meni obratio nekoliko puta "a šta Vi mislite, kako ovo kako ono, zvučnici levo uopšte ne rade", pa se onda okrene ženi pa joj kaže isto, pa iza nekom liku... Ja sam u jednom trenutku samo stavila prst na usta kada se opet okrenuo ka meni.
osecam da se covek smrzo :zima2:

Ih, kad su bile devojke čelo i dve violine u Knezu, ma to je bio taj za uši, al očigledno nisu imale dozvolu. Ne možeš da ne čuješ o da te privuče.

Ni ja ne volim komercijalne koncerte, gomile da se nađu na mestu. Izbegavam. Nemanja je bio super. Mi smo uživali.
A violinu sam učio i muzičkoj školi, rekli mi ti mali si za violinu. Okej.

Da l je bio u Nišu već ili će biti.
Uglavnom, svirače po Srbiji još koncerata.
Био је пре пар месеци, можда чак и крајем прошлог лета, немам више осећај за проток времена.
Али, најавио је опет концерт ускоро.
Свира овог лета по Србији, и то је дивно :heart:

Ја застанем било где кад ми се допадне. Не стојим да слушам сат времена, али мени лепо, а мислим да и њима значи.
Ту су најискренија деца, као и у свему. Кад неко зрачи позитивно, њих не занима да ли је утрефио сваку ноту, слушају срцем.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back