Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Večeras mi se dete vraća iz Lisabona, let mu kasni tri sata.
Kao da ga nije bilo mesec, a ne samo 5 dana. Nešto razmišljam ovih nekoliko dana dok sam bila sama, da sad opet moram da živim sama kao na početku, ne znam da li bih mogla.
Mogla nego sta, samo si sad emotivnija jer i on raste, idu deca svojim putem i to je tako normalno samo mi mame povremeno malo pustimo suzu i tako ❤️

Mogla nego sta, samo si sad emotivnija jer i on raste, idu deca svojim putem i to je tako normalno samo mi mame povremeno malo pustimo suzu i tako ❤️
Joj afro nisam na to mislila :D
Nemam ja problem da porastu, osamostale se i odu, nego sam razmišljala koliko mi je zapravo bilo teško bez porodice samoj u luxu skoro godinu dana. Odvojen život je pakao, ne verujem da bih mogla opet

Večeras mi se dete vraća iz Lisabona, let mu kasni tri sata.
Kao da ga nije bilo mesec, a ne samo 5 dana. Nešto razmišljam ovih nekoliko dana dok sam bila sama, da sad opet moram da živim sama kao na početku, ne znam da li bih mogla.
Na to se ljudi naviknu i postane im stil zivota. Bude im tesko kada se okupe.
Jedan stari kolega je do pred penziju radio po Africi i kaze da bi kuci isao mozda jednom/dva puta godisnje. Djeca se skroz odvikla od njega i kada dodje, vec nakon nedjelju dana svi pizzde na njega i on jedva ceka da se vrati.
Ja sam tada radila terenski posao, i on je bio u fazonu, ne navikavaj se na samocu.

IMG-20230703-WA0000.jpeg

a ko je taj cigu ligu? :kez:
Немања Радуловић, наш Нишлија, живи у Паризу, концерти распродати две године унапред по целом свету...све ми се код њега свиђа, наступи, животна прича, енергија, колико је остао нормалан и поред толиког успеха...

"Капирам ја зашто га ви жене обожавате" имплицира сексуалну конотацију, не прави се шунтав сад :mrgreen:
ti svuda vidis seks... blago tvom muzu :kez:

lepo rekoh da ima romantican pogled..gde tu vidi seksualnu konotaciju?
ili je tebi vecera uz svece predigra? :think:

auuuuuuu :eek:

moram da hvatam beleske.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back