- Poruka
- 17.475
Alergična sam ali svejedno volim taj miris.Уживам у мирису липе и лупам главу како да решим проблем који су други направили, а трећи увећали...
Али, липа
Све је лакше.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alergična sam ali svejedno volim taj miris.Уживам у мирису липе и лупам главу како да решим проблем који су други направили, а трећи увећали...
Али, липа
Све је лакше.
Namaži džem na leba, to ti isto.Е па неки нисмо алергични
Јутрос од куће до посла, свеже, пријатно и целим путем мирише
Још да имам ванилице![]()
paziti banderaaaa )))Eve gu ova sto uziva u suncu i vanilicama
Banujte je![]()
Išli su, zapravo, u potragu za blagom sa Titanika, pored avanture, ali avaj.Je l pratite vi onu pricu sa onim budala sto su platili 250 000$ da sednu u koznervu i odu 3 000m duboko u okeean da vide olupine titanika, naravno da su izginuli, gle cuda!
Treba da im se dodele darvinove nagrade
Namaži džem na leba, to ti isto.![]()
Eve gu ova sto uziva u suncu i vanilicama
Banujte je![]()

Ja se već nedelju dana pitam da li je ljudska glupost zaista beskonačna.Je l pratite vi onu pricu sa onim budala sto su platili 250 000$ da sednu u koznervu i odu 3 000m duboko u okeean da vide olupine titanika, naravno da su izginuli, gle cuda!
Treba da im se dodele darvinove nagrade
Zato što su bogataši alavi na pare i nikad im dosta, to prokletstvo ih je i odvelo u smrt.Ja se već nedelju dana pitam da li je ljudska glupost zaista beskonačna.
U nekoj podmornica koja je kao igračka ideš da vidiš olupinubroda broda, ali samo na monitoru. Zašto?
Ne znam gde je kraj nasim glupostimaJa se već nedelju dana pitam da li je ljudska glupost zaista beskonačna.
U nekoj podmornica koja je kao igračka ideš da vidiš olupinubroda broda, ali samo na monitoru. Zašto?
Nekako imam osjecaj da su ,iako su vidjeli da je ta konstrukcija manjkava,mislili da njima ne moze nista da se desi i da su nedodirljivi jer imaju novac.Mozda se varam,ali nekako tipicno americki..."ne moze nam niko nista".Ja se već nedelju dana pitam da li je ljudska glupost zaista beskonačna.
U konkretnom slučaju na kakve pare su bili alavi?Zato što su bogataši alavi na pare i nikad im dosta, to prokletstvo ih je i odvelo u smrt.
Да су стварно мислили да ће се подавити, сигурно не би ушли у ту скаламерију.Nekako imam osjecaj da su ,iako su vidjeli da je ta konstrukcija manjkava,mislili da njima ne moze nista da se desi i da su nedodirljivi jer imaju novac.Mozda se varam,ali nekako tipicno americki..."ne moze nam niko nista".
Nisu oni mislili da ce se podaviti,naprotiv.Да су стварно мислили да ће се подавити, сигурно не би ушли у ту скаламерију.
Изгледа је произвиђач скаламерије имао добру рекламу.
Тамо неке 2005. год сам упознала једну Бугарку, била је директорка Лореала за југо-западни Балкан.
Није ништа њихово користила од козметике.
На моје питање зашто, једноставно је одговорила: "70% реклама, 30% квалитет".
Од тад, врло помно анализирам све што ми се понуди.

Mozda bi i mi da imamo milione bili takviNisu oni mislili da ce se podaviti,naprotiv.
Mislili su da im se nece nista desiti lose jer to prosto njima ne moze da se desi.
Mislim,sad i ja pricam gluposti,ko zna sta je tu tacno bilo...ali uci u tu kapsulu koja je bila "sumnjiva" tim nekim ljudima koji su kao bili strucni...ne znam...

Oni su koliko znam išli da istraže blago koje je potopljeno na Titaniku. Da li veruješ da nisu tu videli mogućnost zarade?U konkretnom slučaju na kakve pare su bili alavi?
ja da imam milione bolelo bi me doope za sve, otisao bih na havaje i pustio dve crnkinje da me hlade palmomJa da imam milione prvo bih kupila ovaj forum, pa @tab503 da radi za mene![]()
Rasistoja da imam milione bolelo bi me doope za sve, otisao bih na havaje i pustio dve crnkinje da me hlade palmom![]()

Ma jok bre, to je patka...Oni su koliko znam išli da istraže blago koje je potopljeno na Titaniku. Da li veruješ da nisu tu videli mogućnost zarade?

Ovo je i rasisticki i nacisticki ccccdobro mogu i dve japanke![]()
ma jok..cisti avanturisti.Oni su koliko znam išli da istraže blago koje je potopljeno na Titaniku. Da li veruješ da nisu tu videli mogućnost zarade?