Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je l pratite vi onu pricu sa onim budala sto su platili 250 000$ da sednu u koznervu i odu 3 000m duboko u okeean da vide olupine titanika, naravno da su izginuli, gle cuda!

Treba da im se dodele darvinove nagrade
Ja se već nedelju dana pitam da li je ljudska glupost zaista beskonačna.
U nekoj podmornica koja je kao igračka ideš da vidiš olupinubroda broda, ali samo na monitoru. Zašto?

U nekoj podmornica koja je kao igračka ideš da vidiš olupinubroda broda, ali samo na monitoru. Zašto?
Ne znam gde je kraj nasim glupostima
I sto je najace svaki put ispadnemo autodestruktivni, i mi ne stajemo, nego ajde jos neka autodestruktivna glupost da se smisli...

Nekako imam osjecaj da su ,iako su vidjeli da je ta konstrukcija manjkava,mislili da njima ne moze nista da se desi i da su nedodirljivi jer imaju novac.Mozda se varam,ali nekako tipicno americki..."ne moze nam niko nista".

Nekako imam osjecaj da su ,iako su vidjeli da je ta konstrukcija manjkava,mislili da njima ne moze nista da se desi i da su nedodirljivi jer imaju novac.Mozda se varam,ali nekako tipicno americki..."ne moze nam niko nista".
Да су стварно мислили да ће се подавити, сигурно не би ушли у ту скаламерију.
Изгледа је произвиђач скаламерије имао добру рекламу. ;)
Тамо неке 2005. год сам упознала једну Бугарку, била је директорка Лореала за југо-западни Балкан.
Није ништа њихово користила од козметике.
На моје питање зашто, једноставно је одговорила: "70% реклама, 30% квалитет".
Од тад, врло помно анализирам све што ми се понуди.

Да су стварно мислили да ће се подавити, сигурно не би ушли у ту скаламерију.
Изгледа је произвиђач скаламерије имао добру рекламу. ;)
Тамо неке 2005. год сам упознала једну Бугарку, била је директорка Лореала за југо-западни Балкан.
Није ништа њихово користила од козметике.
На моје питање зашто, једноставно је одговорила: "70% реклама, 30% квалитет".
Од тад, врло помно анализирам све што ми се понуди.
Nisu oni mislili da ce se podaviti,naprotiv.
Mislili su da im se nece nista desiti lose jer to prosto njima ne moze da se desi.
Mislim,sad i ja pricam gluposti,ko zna sta je tu tacno bilo...ali uci u tu kapsulu koja je bila "sumnjiva" tim nekim ljudima koji su kao bili strucni...ne znam...

Nisu oni mislili da ce se podaviti,naprotiv.
Mislili su da im se nece nista desiti lose jer to prosto njima ne moze da se desi.
Mislim,sad i ja pricam gluposti,ko zna sta je tu tacno bilo...ali uci u tu kapsulu koja je bila "sumnjiva" tim nekim ljudima koji su kao bili strucni...ne znam...
Mozda bi i mi da imamo milione bili takvi
Jjebeno je to
Zamisli da mozes da kupis i da mozes da posedujes sve sto pozelis... To je daleko od zdravog
Ne cudi sto pobesne pa krenu kurrve kokaine zurke podmornice itd...

Oni su koliko znam išli da istraže blago koje je potopljeno na Titaniku. Da li veruješ da nisu tu videli mogućnost zarade?
Ma jok bre, to je patka...
Kompanija koja pravi te podmornice ima ideju da se turistiicki ide u taj obilazak
Oni su prvi turisti
Ocigledno i poslednji :lol:

To ko ona budala elon sto oce turisticki u svemir da vodi ljude, ima i on kupce za to

Jednostavno kad si prebogat uplatices i te avanture jer de vise da nadjes dopamin kad ti je sve ovozemaljsko vec izgustirano

Oni su koliko znam išli da istraže blago koje je potopljeno na Titaniku. Da li veruješ da nisu tu videli mogućnost zarade?
ma jok..cisti avanturisti.
onaj englez je vec bio u svemiru kao turista i u najdubljoj tacki na svetu pod vodom..covek je prosto voleo ekstreme.

i ovo bi bilo ok da nisu napravljene velike bezbednosne greske.
ta podmornica je u opticaju vec duzi niz godina i imala je veliki broj uspesnih zarona na titanik....prosto su zanemarili sigurnosne protokole jer je sve bilo kako treba, pojavila se mikroprslina i sve je ortislo u honduras..prosto, nisu imali srece.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back