Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zove me zmaj, kako je, reko bolje je spremam se da dodjem
E nemoj dolazis, ostani kuci
👀
Ma ocu u cetvrtak da te saljem u nis to je ceo dan, ostani kuci danas odmaraj
Mudro zboris, rekoh

Tired Animation GIF by Grizzy and the Lemmings

Поклаше се на Инстаграму око видеа са Тесла аеродрома. Гужва, још већа него иначе :lol: , изгубени пртљаг... а доле коментари ”има се за авионску карту”, ”како вас није срамота”...:lol:

Поклаше се на Инстаграму око видеа са Тесла аеродрома. Гужва, још већа него иначе :lol: , изгубени пртљаг... а доле коментари ”има се за авионску карту”, ”како вас није срамота”...:lol:
E a videla sam ali ne kapiram sta se desilo, sto je haos na aerodromu???

То зависи од карактера. Неће сваког паре искварити, али је више слабих, то да.
Da bi imao milijarde ne mozes da ne budes iskvaren, od postenja i altruizma se ne prave milijarde
To mi siromasni mozemo da se tesimo floskulama o duhovnosti :lol: duhovno dizemo kredite

E a videla sam ali ne kapiram sta se desilo, sto je haos na aerodromu???
od prosle godine je haos, rade radove na aerodromu, nekad je problem i kolima prici..uzas..valjda ce uskoro zavrsiti.

a sad je dodatna guzva jer nemaju dovoljno ljudi.. em in je sama zgrada i prilaz u haosu em je sad problem i sa ljudstvom..kod nas uvek mora da dodje do dna da bi se nesto uradilo.

od prosle godine je haos, rade radove na aerodromu, nekad je problem i kolima prici..uzas..valjda ce uskoro zavrsiti.

a sad je dodatna guzva jer nemaju dovoljno ljudi.. em in je sama zgrada i prilaz u haosu em je sad problem i sa ljudstvom..kod nas uvek mora da dodje do dna da bi se nesto uradilo.
Ma znam za radove ali nije bilo problema ovakvih ko sa snimaka ovih dana... Verovatno je sto kazes dodatno manjak ljudstva
Ako bre... Doslo na naplatu cuvena mantra svih gazdi ako neces ti ima ko oce, evo im sad, je l ima... Samo nek je deficit, svuda

Ja uzelena nedelju dana odmora u julu da se bavim velikim spremanjem u stanu, moram da pobacam silan namestaj :lol: cigane da obradujem
Toliko o odmoru, vodja mi bre nije ravan po mukama! Prvo moje muke, pa deset mesta prazno pa vodjine
А да ти то све радиш по мало сваки дан а онда одеш на неку планину за тај ГО и вратиш се одморна у сређен стан? :heart:

Знам, знам сада сам као Таб :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back