- Poruka
- 17.475
Dodj kod svekrve. Pljusti .Jjebem ti koliko je vruceeeeee
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dodj kod svekrve. Pljusti .Jjebem ti koliko je vruceeeeee
Naravno da nejel si poslusala moj savet za 2mg vitaminac tokom dana?
Kakva bre lk zar ona nije treci razredПорасло ми дете. Идемо по њену прву личну карту.
Изаберите који ћете смајли, мени тренутно сви ови одговарају![]()

Мој је недавно напунио 20. И гледам га... У његовим годинама сам ја имала њега од 3. А он седи, учи, пустио џез и по овој врућинчини ставио шубару на главу.
![]()
necu da se kacim, ali zato sam ja sutradan bio zdarav a ti i 3 dana kasnije imas probleme..kako hoces.Naravno da ne
Soriska ali mnogo sam te presisala u znanju iz farmakologije... Nemoj se kacis sa mnom na tu temu previse sam godina provela uceci je
Ta prica o tolikoj dozi vit c je tragikomedija danasnjih marketinskih agencija nad farmakoloski neobrazovanim konzumentima.. .. Ko i u svakom biznisu uostalom
Ja cu da se izvrnem od sokaГимназија. Каже то је права школа за нас који немамо појма шта ћемо са својим животом
Завршила прву...
Ne se kaci oce dzeki apinecu da se kacim, ali zato sam ja sutradan bio zdarav a ti i 3 dana kasnije imas probleme..kako hoces.
Па, биће следеће године. Трећи средњеKakva bre lk zar ona nije treci razred![]()

Joj srce moje pametnoНе узбуђује се она, каже бићемо бар писмени продавци на киосцима, ако не завршимо факултет![]()
За радозналце одличан одговор.Joj srce moje pametno
Tako sam ja kad sam upisivala faks, pa me svi pitaju pobogu sta ce ti to pa gde ces raditi, ja bih odgovorila - pa u kiosku, okacicu diplomu na polici kioska![]()

Нису. Раскинули су пред његов факултета. Али лепо, без свађе. Чују се другарски.
Sta mu je sa onom devojcicom?? Jesu jos zajedno?
У тим годинама тако и треба да живиНису. Раскинули су пред његов факултета. Али лепо, без свађе. Чују се другарски.
Како је раскинуо тако се расплинуо на 100 страна. Има сто неких друштава и само је напољу. Друштвени живот му је баш живнуо.

Лето је, тра ла ла, ла, ла, ла, ла, лааа...ал ај, пустићу те, зато ћу ја теби да вадим маст од септембра до јулаJjebenih je 38![]()
Ma de je isto... Uzas... Ja lakse podnosim leto kad sam van bga... U bgu gusi sparina jer je velika vlaga sabijena medju betonomЛето је, тра ла ла, ла, ла, ла, ла, лааа...ал ај, пустићу те, зато ћу ја теби да вадим маст од септембра до јула
Мада, имам разумевања за вас у Београду, није исто 35 код нас и код вас.
И због удаљености, и због бетона и асфалта, и због гужве и градског превоза...
))))

blago tebi na 25Gde bre dobro 35, ja na 25 ovde oću da skapam![]()