Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jel si poslusala moj savet za 2mg vitaminac tokom dana?
Naravno da ne
Soriska ali mnogo sam te presisala u znanju iz farmakologije... Nemoj se kacis sa mnom na tu temu previse sam godina provela uceci je
Ta prica o tolikoj dozi vit c je tragikomedija danasnjih marketinskih agencija nad farmakoloski neobrazovanim konzumentima.. .. Ko i u svakom biznisu uostalom

Naravno da ne
Soriska ali mnogo sam te presisala u znanju iz farmakologije... Nemoj se kacis sa mnom na tu temu previse sam godina provela uceci je
Ta prica o tolikoj dozi vit c je tragikomedija danasnjih marketinskih agencija nad farmakoloski neobrazovanim konzumentima.. .. Ko i u svakom biznisu uostalom
necu da se kacim, ali zato sam ja sutradan bio zdarav a ti i 3 dana kasnije imas probleme..kako hoces.

Не узбуђује се она, каже бићемо бар писмени продавци на киосцима, ако не завршимо факултет :mrgreen:
Joj srce moje pametno
Tako sam ja kad sam upisivala faks, pa me svi pitaju pobogu sta ce ti to pa gde ces raditi, ja bih odgovorila - pa u kiosku, okacicu diplomu na polici kioska :aha2:

У СУП-у смо провеле равно сат времена, а био само један човек испред нас :aha:
Пола сата смо стајали и он и ми, на крају су затвориле шалтер, као предају смену...
Сад ми тек није жао што сам им се накршила мајке прошли пут.

❤️
Sta mu je sa onom devojcicom?? Jesu jos zajedno?
Нису. Раскинули су пред његов факултета. Али лепо, без свађе. Чују се другарски.
Како је раскинуо тако се расплинуо на 100 страна. Има сто неких друштава и само је напољу. Друштвени живот му је баш живнуо.

Нису. Раскинули су пред његов факултета. Али лепо, без свађе. Чују се другарски.
Како је раскинуо тако се расплинуо на 100 страна. Има сто неких друштава и само је напољу. Друштвени живот му је баш живнуо.
У тим годинама тако и треба да живи :heart:

Лето је, тра ла ла, ла, ла, ла, ла, лааа...ал ај, пустићу те, зато ћу ја теби да вадим маст од септембра до јула :rotf:
Мада, имам разумевања за вас у Београду, није исто 35 код нас и код вас.
И због удаљености, и због бетона и асфалта, и због гужве и градског превоза...

Лето је, тра ла ла, ла, ла, ла, ла, лааа...ал ај, пустићу те, зато ћу ја теби да вадим маст од септембра до јула :rotf:
Мада, имам разумевања за вас у Београду, није исто 35 код нас и код вас.
И због удаљености, и због бетона и асфалта, и због гужве и градског превоза...
Ma de je isto... Uzas... Ja lakse podnosim leto kad sam van bga... U bgu gusi sparina jer je velika vlaga sabijena medju betonom
Cekam na stanici, idem van bga sad, svi stojimo sparuskani, nikome dobro nije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back