Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mothers Day Mom GIF by Mean Girls

Порасло ми дете. Идемо по њену прву личну карту.
Изаберите који ћете смајли, мени тренутно сви ови одговарају :heart::sad2::dontunderstand::super::klap::besna::aha::zaljubljena::zurka::mmmm::pljus::zeek::ljutka:
Мој је недавно напунио 20. И гледам га... У његовим годинама сам ја имала њега од 3. А он седи, учи, пустио џез и по овој врућинчини ставио шубару на главу.
:pop2:

Мој је недавно напунио 20. И гледам га... У његовим годинама сам ја имала њега од 3. А он седи, учи, пустио џез и по овој врућинчини ставио шубару на главу.
Da nije tvoj sin onaj Igor sto snima Ozbiljne teme 😂

Па он је већ човек :zaljubljena:
Чим учи, значи студира нешто...кренуо твојим стопама или има нека своја интересовања?

Има своја...
Јел твоја у средњој школи? Можда уметничкој? :)
Гимназија. Каже то је права школа за нас који немамо појма шта ћемо са својим животом :zcepanje:
Завршила прву...

A neki i kada ga završe budu prodavci u kiosku.
Ja sam za formalno obrazovanje, jer drugačije je kada imaš papir, a moja deca kažu da sam ostala u socijalizmu.
Trenutno me demantuju i jedan i drugi. Dušan radi ono što bi radio i da je završio fakultet, a Sava koristi gužvu zbog manjka radne snage, pa bira gde će da radi.
I on je kao Minina ćerka, ne zna šta će sa svojim životom. Zato bira različite poslove, na svakom uči nešto novo, da može da upiše u CV. Dok jednog dana ne shvati čime tačno želi da se bavi.

A neki i kada ga završe budu prodavci u kiosku.
Ja sam za formalno obrazovanje, jer drugačije je kada imaš papir, a moja deca kažu da sam ostala u socijalizmu.
Trenutno me demantuju i jedan i drugi. Dušan radi ono što bi radio i da je završio fakultet, a Sava koristi gužvu zbog manjka radne snage, pa bira gde će da radi.
I on je kao Minina ćerka, ne zna šta će sa svojim životom. Zato bira različite poslove, na svakom uči nešto novo, da može da upiše u CV. Dok jednog dana ne shvati čime tačno želi da se bavi.
Ви сте мени тако једна здрава породица :heart:

Sva sam sjebana
Mislila sam se da li da otkazujem masterklas, pa reko aj idem nek crknem, sve je placeno vec, bzv mi da bacim zmaju pare
Grlo me boli, surla mi zapusena, imam i neku blagu temp... Idem sva ko slogirana
Je l ima neki masterklas za spavace, ja da legnem da spavam a oni neka masteriraju sta oce

Ви сте мени тако једна здрава породица :heart:
Neki smo i zdravi, a neki baš i nisu. :malav:
Šta ćeš, nisu hteli da se školuju, beše moja priča uzaludna.
Dušan voli svoj posao, baš voli. Kaže da u 90% slučajeva rado ide na posao. I takav je, gde mu je dobro, tu ostaje. Uvek je bio takav.
Ovaj mali je skroz drugačiji. Gde god je radio, nije otišao zato što mu nije bilo dobro, nego zato što mu je dosadilo. Što mu je bilo potrebno nešto novo, nešto izazovnije, zahtevnije. I sve je u redu dok uči, interesantno mu je. Čim nauči, nešto bi drugo. Mana u svemu tome je što brzo uči. U prethodnoj firmi ga primili da ga obučavaju tri meseca, taj što ga obučavao ostavio ga posle dve nedelje. :lol:Mogao je samostalno da radi. Bilo im žao kada im je rekao da ide, pitali za koliko para bi ostao, ali njemu pare nikada nisu motivacija. Otišao je jer mu je bilo prelako.
Sada ima posao gde su tražili VII stepen stručne spreme ili višegodišnje radno iskustvo. On nema ni jedno ni drugo. Verovatno je tražio manje para od onih koji su ispunjavali uslove, pa ljudi rešili da pokušaju sa njim.
Jednostavan je za saradnju - ispoštuj ono što ste se dogovorili, i biće najbolji na svetu. I kada je imao 6, i sada kada ima 26 godina.

Sva sam sjebana
Mislila sam se da li da otkazujem masterklas, pa reko aj idem nek crknem, sve je placeno vec, bzv mi da bacim zmaju pare
Grlo me boli, surla mi zapusena, imam i neku blagu temp... Idem sva ko slogirana
Je l ima neki masterklas za spavace, ja da legnem da spavam a oni neka masteriraju sta oce
jel si poslusala moj savet za 2mg vitaminac tokom dana?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back