Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
moco taj keks je cak i moja pokojna baba slala daljetaki jel voliš keks koestlin paris
ako me kapiras

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moco taj keks je cak i moja pokojna baba slala daljetaki jel voliš keks koestlin paris
a ja dovlačim iz crne gore, popločam kofer u dva sloja da ima do narednog vikendamoco taj keks je cak i moja pokojna baba slala dalje
ako me kapiras![]()
Omasih temu bem ti
Elem, sutra busim naftu u cackune radujem se ni malo, idem sa zestoko dosadnim i naprnim kamermanom, ima da se ritualno obesim za kvaku od automobila dok me bude davio ko zmija zabu da caskamo u toku voznje
covek ne prestaje da melje
Pre neki dan koleginica s njim isla u ns, kad se vratila prvo sto me pitala jeli majke ti kako si ti izdrzaka tri sata u jednom pravcu do kopaonika sa njim
E tako mi i treba kad nisam vozac, umesto sama da se odvezem ja moram sa tim dosadnjakovicem u isti auto
imam ja jednog novijeg, ne ume da ćuti, kao da oseća neprijatnost jer je tišinacovek ne prestaje da melje
Ma uzas, ima se cimamo do tamo i nazad da bi snimili nesto od pola sata dogadjanjaMa đoka...tako ja sve planiram sam i na kraju sa 4 smora. Ili dva automobila za neki piš posao.
Užas.
baba nije imala zube a ti si inhibirana ščulom okusa ako me kapirašmoco taj keks je cak i moja pokojna baba slala dalje
ako me kapiras![]()
Ma uzas, ima se cimamo do tamo i nazad da bi snimili nesto od pola sata dogadjanja
Sta si radio ceo dan - vozikao se
e bilo ovako nešto u maksiju pola metra paklo fino je biloА ја се сећам неког сендвич кекса са лимун филом. Много сам га волела. Не знам јел тај. Сада такав узимам у Грчкој.
oćeš te učim da vozišumesto sama da se odvezem
Причаш са женом која не воли ванилице.baba nije imala zube a ti si inhibirana ščulom okusa ako me kapiraš
Nisam ja fan terenaA valjda ti nećeš morati.da se navikavaš na terene tamte-vamte .
Uglavnom,.vidiš da celu Srbiju možeš očas posla da pređeš za kratko.. Dan teren, ćao zdravo..do 6 kući. Ili 18.00.
Hbt je l ti vratio ono sto si mu dao zimus.. Znas vec sta..???oćeš te učim da voziš
taki auto nema nijedna auto škola![]()
Причаш са женом која не воли ванилице.
Taj ima da,se kupi u Veru, ima čak nekoliko ukusa. Ja izbegavam da kupim jer nemam kontrolu, dok ima ne prestajem, tako da je bolje kad nema.А ја се сећам неког сендвич кекса са лимун филом. Много сам га волела. Не знам јел тај. Сада такав узимам у Грчкој.
Те грчке волим лимун, банана, јагода, кокос. Све те "беле".Taj ima da,se kupi u Veru, ima čak nekoliko ukusa. Ja izbegavam da kupim jer nemam kontrolu, dok ima ne prestajem, tako da je bolje kad nema.
Ni ja ne volim Oreo a ni ovaj čokoladni. Ove sto si nabrojali volim sve, ali kao sto rekoh ne kupujem ili bas, bas retko.Те грчке волим лимун, банана, јагода, кокос. Све те "беле".
Чоколадне не волим. Не волим ни Орео.
baba je imala zubebaba nije imala zube a ti si inhibirana ščulom okusa ako me kapiraš
ja isto hejtujem oreoNi ja ne volim Oreo a ni ovaj čokoladni. Ove sto si nabrojali volim sve, ali kao sto rekoh ne kupujem ili bas, bas retko.