- Poruka
- 131.444
u koliko sati?miting danas <333
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u koliko sati?miting danas <333
pklati <3u koliko sati?
Bas to gledam malo preodavde ide dosta ljudi, ne znam koji im je *****, kakve veze oni imaju sa srbijom
Прошли петак се баш клопало на протесту. Наручивале се пице, пуне кесе пива...Dwugawi, mitinzi i to, nemojte mnogo da jedete i da pijete vodu, da vam ne bude muka ako se neki potuku lol
Čuvajte se i sve.
od ovog nema nista.Док не буде строго спонтано, сам народ без предводника, ништа од тога.
Имају држављанство.odavde ide dosta ljudi, ne znam koji im je *****, kakve veze oni imaju sa srbijom
imam i ja pa me zaboleИмају држављанство.
Da budem iskrena, ne znam ko ih organizuje jer i na izborima čine solidan procenat glasača.imam i ja pa me zabole
hwajaaa takiiiione starije ljude koji nemaju nikavog izgleda da nadju drugi posao, nemaju obrazovanje, nemaju snage za fiz poslove donekle razumem
Cemu onda sad rendgen,ako je taj pet skener valjda bolji za dijagnostiku?Ja sam trebala da odem na rengen u DZ pa kod dr opšte prakse da vidi taj snimak. Džaba, ne pada mi na pamet, kod nje cu u ponedeljak, a rengen i nije važan skoro sam bila na petskener-u.