postoji, radi na crno![]()
stvarno si kreten.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postoji, radi na crno![]()
znas kako kazustvarno si kreten.
Postoji...znas kako kazu
ask a silly question, you'll get a silly answer
naravno da ne postoji nacin da ne placas zdravstveno..drzava se obezbedila da ima redovan priliv velikog novca u kasu.
dosao sam da ispricam kako sam udario jednog mirka kamenomdragi prijatelji ja sada idem da prosetam svog kera opasne rasne marke tipa amstaf u park
posle tju dotji da ispricam jednu anektotu o kad sam bio mali pa sam jednog mirka gadjao kamenom
mozda mozes s njima vidjeti da ti polisa ciljano pokrije tegobu koja ima veze s uslovima rada nprza te pare koliko oni uzmu ja cu 3 puta godisnje da odme privatno na terapije.
kicma se poslednji put javila u martu prosle godine.
jedino do tada sto sam bila je krajem prosle godine zbog opekotine koju sam na kraju sama lecila, zbog radnog vremena nisma stizala u dz pre 7 uvece, a sestra je histerisala, pa sam se sama previjala.
ona pita valjda za dodatno tj privatno zdravstvenoznas kako kazu
naravno da ne postoji nacin da ne placas zdravstveno..drzava se obezbedila da ima redovan priliv velikog novca u kasu.
isuse kak si razuzdanznaci vrsnjacko nasilje nisam hteo da trpim
i sad kad se setim kako sam ga raspizdio sa tom kamencinom po glavurdi sve mi nekako milo oko srca
ovo nema veze sa zlozikom.Postoji...
Ukoliko je nesposoban da doprinosi radom onda je oslobođen ove obaveze jer pripada socijalnoj ugroženoj populaciji.
Kao i neke grupe po dijagnozi isto nemaju obavezu već ih država obezbeđuje.
ma ne, pita kako da izvrda placanje redovnog zdravstvenog.ona pita valjda za dodatno tj privatno zdravstveno
sta je reknlaJednom rečju, influenser na svim poljima. Kolika se prašina digla zbog nečega što je rekla pevačica. Srbijo...
Da voli Vučića između ostalog i da mu se divi.sta je reknla
ma ne, pita kako da izvrda placanje redovnog zdravstvenog.
znas kako kazu
Postoji...
Ukoliko je nesposoban da doprinosi radom onda je oslobođen ove obaveze jer pripada socijalnoj ugroženoj populaciji.
Kao i neke grupe po dijagnozi isto nemaju obavezu već ih država obezbeđuje.
ovo moze biti jako zeznuto za tvoju firmu jer nis ima strogu hijerarhiju i ne hebu zivu silu, ako je potkacio nekog od visih direktora mozete lako da izgubite taj posao.
nis je zaheban po tom pitanju jer su strogo hijerarhijski podeljeni i svaki visi nivo ocekuje apsolutnu poslusnost nizeg.
Ne moze,moras biti solidarna.Ja samo hocu da poslodavac ne uplacuje moje zdravstveno smrdljivoj drzavi, nego da ja uzmem taj novac i odem privatno na terapije.
Ne postoji svrha uplate zdravstvenig, jer ga ja ne koristim, ja bih ga koristila, ali kad je kicma u pitanju boli ih uvo.
to ne mozeJa samo hocu da poslodavac ne uplacuje moje zdravstveno smrdljivoj drzavi, nego da ja uzmem taj novac i odem privatno na terapije.
Ne postoji svrha uplate zdravstvenig, jer ga ja ne koristim, ja bih ga koristila, ali kad je kicma u pitanju boli ih uvo.