Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Када смо глупи као она ствар! У петак шетали тамо- амо, уместо да се толика маса, а било је сјатила око скупштине и није мрдала док се све не реши. Не нешто, не компромис него до краја. И то сви са мотикама, вилама... нема оружја, пендрека... само оруђе. Да им се кува у стомаку и желудац диже од сама помисли на руљу напољу.
Прошли пут када су људи упали у скупштину идиот Ного и Дамјан Кнежевић су извели људе напоље. Као ухапшени а заправо дижу фрку да се народ испразни, да истера бес а када загусти тзв. опозиција сапашава ствар и власт. Само шетају народ и праве га лудим. Нема опозиције. Нема часног политичара!
Nogo, smrad DB - ovski.
Uuuaa, Nogo!

Posle došli majstori iz NS od kojih sam kupila trosed svojevremeno da mi promene stranice na tom trosedu. Dobila sam prostora da ni ne znam sta cu sa njim, treba mi još jedan stocic sada :eek: Nista nisu naplatili, njihova je greška bila u startu, pošteni neki ljudi, bas.

Svi mi tako mislimo...bolje da sami sebi placamo,kad vec placamo ili ne treba mi,dzaba placam...Na stranu korupcija kod nas u zdravstvu,ali da nam stvarno ne daj Boze zatreba neka veca zdravstvena intervencija,platili bismo daleko vise.Ja sam npr. bila u bolnici jedan dan i zaista nisam platila nista,osim neku sitnu participaciju.Ta ista "usluga" bi me daleko vise kostala da nisam imala zdravstveno osiguranje.
Sistem je u principu dobar,samo da se regularno sprovodi u praksi...
A onaj novac sto "propadne" jer ga nisi iskoristio...ma,nek i propadne samo da mi ne zatreba...🙂
Jedan dan u jed int lecenja kosta i po milion dinara
Npr
Nekad
Daj boze nikad da ne zatreba
Ali niko se ne leci privatno kad bude u pitanju zivot ili smrt

Au bem ti samlevena sam
Od vrata sam usla u kadu i sad se stropostala u krevet, digla krake da spavam
Nisam tu do sledece godine 😵

FB_IMG_1684857090339.jpg

Poslednja izmena:
Када смо глупи као она ствар! У петак шетали тамо- амо, уместо да се толика маса, а било је сјатила око скупштине и није мрдала док се све не реши. Не нешто, не компромис него до краја. И то сви са мотикама, вилама... нема оружја, пендрека... само оруђе. Да им се кува у стомаку и желудац диже од сама помисли на руљу напољу.
Прошли пут када су људи упали у скупштину идиот Ного и Дамјан Кнежевић су извели људе напоље. Као ухапшени а заправо дижу фрку да се народ испразни, да истера бес а када загусти тзв. опозиција сапашава ствар и власт. Само шетају народ и праве га лудим. Нема опозиције. Нема часног политичара!
Pazi kad ti poziv na nasilje lajkujte mod lol...

Zeevvvv...odrasti : )

samo nas maltertiraju sa opbaveznim zdravstvenim osiguranjem. meni to ne reba, neka daju izbor, ko ima hronicne bolesti i treba mu neka placa, ja imam diskus jebenu herniju i nikad ne mogu da dodjem na red na drzavnu terapiju. sad zbog guzve nisma stigla ni injekcije da dobijem. hocu svoje pare da idem privatno kod onog kiroprakticara da me namesta i radi mi terapije.
idi u polikliniku.zavrsis za 5 min. ja idem samo privatno

Juče su se dokačili deda i žmu, deda hoće politiku, žmu mu ne da, kaže strpi se još malo, idem da spavam pa gledaj koliko hoćeš, ja sam od togs pobegao, ne interesuje me. Ovaj ga je izvređao na pasja kola. Srećom sam uspavøjivala klinca, nisam bila nazočna, kad sam završila to je kulminiralo i baba i deda su otišli u šetnju.
On lu je samo rekao zar misliš da ja ne mogu tebi tako da se obratim.
Evo matori je uvređen do bola, juče više nije reč progovorio a i od jutros ne izlazi iz sobe.
Pun mi ga je kufer, ponestaje mi živaca da ga trpim i ćutim, osećam da ću samo otpustiti jezik. A žao mi muža plus je njegov ćaća, nije moj, ja bih mog odavno otkačila da se ikad usudio da se tako ponaša.
što ga deda nije nokautirao

Ali niko se ne leci privatno kad bude u pitanju zivot ili smrt
moj rodjak koji je profesor na medicinskom fakultetu mi je kad smo jednom prilikom pricali rekao da za preglede privatnici su super, ali operacije nikad ne raditi u privatnoj klinici jer ako se nesto iskomplikuje oni salju u drzavne.
u drzavnoj imas sve na licu mesta i vrlo brzo dolaze drugi hirurzi specijalisti za druge oblasti ako dodje do komplikacije i potrebe za konsultacijom ili intervencijom iz neke druge oblasti uze specijalnosti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back