Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znas kako kazu

ask a silly question, you'll get a silly answer

naravno da ne postoji nacin da ne placas zdravstveno..drzava se obezbedila da ima redovan priliv velikog novca u kasu.
Postoji...

Ukoliko je nesposoban da doprinosi radom onda je oslobođen ove obaveze jer pripada socijalnoj ugroženoj populaciji.
Kao i neke grupe po dijagnozi isto nemaju obavezu već ih država obezbeđuje.

dakle mirko je bio rumeno debelo kovrdzavo plavo pegavo nasilno dete
i bio je stariji od mene

e sad tome je prethodilo sto je mene mirko zajebavao

i meni je to dopizdelo
i ja sam iskalkulisano napravio umisljaj odnosno naum da mirku platim zato sto me je zajebavao

navukao sam ga na krov od jedne garaze gde smo se igrali kao deca
satro cemo da se igramo tamo
a pre toga sam tamo sakrio kamencinu i to zajebanu ko polutka od cigle
e tu sam raspalio mirka po glavudzi
i onda je mirko kmecao i zvao roditelje
ja sam normalno pobegao
posle je tu bilo sta je bilo i tako
uglavnom mirko vise nije smeo da me zajebava
i tako sam opametio mirka nasilnika

Išla u SBB da promenim paket. Nemam više fini tel., a imam puno brzi internet. Imaću i još jedan tv, sutra će doći da instaliraju, a ja treba da izmerim razdaljinu one 4 rupe pozadi na tv od 24 inča pa da odem do Tehnomanije da kupim nosač, i da vidim ko će to da mi okači.

za te pare koliko oni uzmu ja cu 3 puta godisnje da odme privatno na terapije.

kicma se poslednji put javila u martu prosle godine.

jedino do tada sto sam bila je krajem prosle godine zbog opekotine koju sam na kraju sama lecila, zbog radnog vremena nisma stizala u dz pre 7 uvece, a sestra je histerisala, pa sam se sama previjala.
mozda mozes s njima vidjeti da ti polisa ciljano pokrije tegobu koja ima veze s uslovima rada npr
tu fizio ili sta vec

Postoji...

Ukoliko je nesposoban da doprinosi radom onda je oslobođen ove obaveze jer pripada socijalnoj ugroženoj populaciji.
Kao i neke grupe po dijagnozi isto nemaju obavezu već ih država obezbeđuje.

Ja samo hocu da poslodavac ne uplacuje moje zdravstveno smrdljivoj drzavi, nego da ja uzmem taj novac i odem privatno na terapije.
Ne postoji svrha uplate zdravstvenig, jer ga ja ne koristim, ja bih ga koristila, ali kad je kicma u pitanju boli ih uvo.

ovo moze biti jako zeznuto za tvoju firmu jer nis ima strogu hijerarhiju i ne hebu zivu silu, ako je potkacio nekog od visih direktora mozete lako da izgubite taj posao.
nis je zaheban po tom pitanju jer su strogo hijerarhijski podeljeni i svaki visi nivo ocekuje apsolutnu poslusnost nizeg.
:lol:
Ta tvoja narcisoidna potreba da objasnjavas tako ocigledne i jasne stvari svima, ko da smo mi debili pa nas ti vodis kroz zivot, mene fascinira
Treba vas narcise da smeste na jedno pusto ostrvo, sve skupa, pa da se medjusobno istrebite nadmetanjem ko ce kome da objasni, po mogucstvu sto trivijalniju stvar
Zvacemo to ostrvo logorrhea island! :lol:

Ja samo hocu da poslodavac ne uplacuje moje zdravstveno smrdljivoj drzavi, nego da ja uzmem taj novac i odem privatno na terapije.
Ne postoji svrha uplate zdravstvenig, jer ga ja ne koristim, ja bih ga koristila, ali kad je kicma u pitanju boli ih uvo.
to ne moze
sto i jeste i nije glupo
mislim, zdravstveno svi zaposleni placaju
al u slucaju neke nezgode nedaj boze
privatno te nece ni pogledati preko visine polise ili platezne moci, a na drzavnom okrpe kako znaju i umiju
tako da je meni ok sto izdvajamo za to zdravstveno jbga

Svi mi tako mislimo...bolje da sami sebi placamo,kad vec placamo ili ne treba mi,dzaba placam...Na stranu korupcija kod nas u zdravstvu,ali da nam stvarno ne daj Boze zatreba neka veca zdravstvena intervencija,platili bismo daleko vise.Ja sam npr. bila u bolnici jedan dan i zaista nisam platila nista,osim neku sitnu participaciju.Ta ista "usluga" bi me daleko vise kostala da nisam imala zdravstveno osiguranje.
Sistem je u principu dobar,samo da se regularno sprovodi u praksi...
A onaj novac sto "propadne" jer ga nisi iskoristio...ma,nek i propadne samo da mi ne zatreba...🙂

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back