Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to ne moze
sto i jeste i nije glupo
mislim, zdravstveno svi zaposleni placaju
al u slucaju neke nezgode nedaj boze
privatno te nece ni pogledati preko visine polise ili platezne moci, a na drzavnom okrpe kako znaju i umiju
tako da je meni ok sto izdvajamo za to zdravstveno jbga

za 9 godina od povrede nista mi drugo od lekara nije trebalo osim sto se tice kicme.

:lol:
Ta tvoja narcisoidna potreba da objasnjavas tako ocigledne i jasne stvari svima, ko da smo mi debili pa nas ti vodis kroz zivot, mene fascinira
Treba vas narcise da smeste na jedno pusto ostrvo, sve skupa, pa da se medjusobno istrebite nadmetanjem ko ce kome da objasni, po mogucstvu sto trivijalniju stvar
Zvacemo to ostrvo logorrhea island! :lol:

Evo, odmah prijavljujem još jednog, tab je u prednosti, mlađi je bar jedno 25god, al ovaj je istrajniji :mrgreen:

Juče su se dokačili deda i žmu, deda hoće politiku, žmu mu ne da, kaže strpi se još malo, idem da spavam pa gledaj koliko hoćeš, ja sam od togs pobegao, ne interesuje me. Ovaj ga je izvređao na pasja kola. Srećom sam uspavøjivala klinca, nisam bila nazočna, kad sam završila to je kulminiralo i baba i deda su otišli u šetnju.
On lu je samo rekao zar misliš da ja ne mogu tebi tako da se obratim.
Evo matori je uvređen do bola, juče više nije reč progovorio a i od jutros ne izlazi iz sobe.
Pun mi ga je kufer, ponestaje mi živaca da ga trpim i ćutim, osećam da ću samo otpustiti jezik. A žao mi muža plus je njegov ćaća, nije moj, ja bih mog odavno otkačila da se ikad usudio da se tako ponaša.

Када смо глупи као она ствар! У петак шетали тамо- амо, уместо да се толика маса, а било је сјатила око скупштине и није мрдала док се све не реши. Не нешто, не компромис него до краја. И то сви са мотикама, вилама... нема оружја, пендрека... само оруђе. Да им се кува у стомаку и желудац диже од сама помисли на руљу напољу.
Прошли пут када су људи упали у скупштину идиот Ного и Дамјан Кнежевић су извели људе напоље. Као ухапшени а заправо дижу фрку да се народ испразни, да истера бес а када загусти тзв. опозиција сапашава ствар и власт. Само шетају народ и праве га лудим. Нема опозиције. Нема часног политичара!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back