86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Има акустичне халуцинације, није лако. Тако јој се одразило након оног са мамом.Nece ti biti dosadno![]()
Физички је супер, свако јутро се окупа, она стално мирише на чисто

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Има акустичне халуцинације, није лако. Тако јој се одразило након оног са мамом.Nece ti biti dosadno![]()
samo da ona ne brine previse oko toga “sto joj se desava”Има акустичне халуцинације, није лако. Тако јој се одразило након оног са мамом.
Физички је супер, свако јутро се окупа, она стално мирише на чистопа фризура, шналица у коси. Лепо једе. Здрава је. Али ово...
Ja to prolazim privatno sa bakama i dekama h domusamo da ona ne brine previse oko toga “sto joj se desava”
Makar iz mog iskustva sa nanom je to bilo najvaznije, nego sve okreces na salu i u svemu je razumes i ne protivurecis, to ih nekako smiri
Moja nana je imala i vizuelne halucinacije, pa mi kaze - smiri ovo tvoju decu malo, lepo sto si ih dovela ali mnogo su nemirni-
A ja nemam ni jedno dete, same nas dve i ja kazem - hocu nano, sada cu sa ih odvedem u drugu sobu- i kao odvedem ih i sve ok pa onda opet za pola sata/sat oni “dodju” pa ih opet posaljem napolje i tako u krug
Jeste ali sve to do granice dok se ne uznemire previse, dok ne pocnu da haluciniraju nesto sto ih bas boli?pa onda bude bas tesko da ih umiris jer oni toliko duboko veruju u toJa to prolazim privatno sa bakama i dekama h domu
Moras prosto uci u njihov film i onda super
Моја сестра је сина учила да никад никог не дира први.ne mora kamen, pokazao sam mu i osnovni zahvat da obori kretencica. jer kretencici razumiju samo to (nasilje), a ja ne zelim da ispravljam njegove kretenske roditelje i njega jer me ne interesuju.
ČestitamPoložila B1 . Dalje ne planiram ako mi bas za nešto ne budu tražili papirni dokaz. Za dalje bih morala na kurs a za to nemam vrijeme. Sad mogu da odahnem .
Jaoooo liker od limuna, kako je to dobro, a tek kad je domaći...odličan..Moze tiramisu? I liker od limuna?
Ništa domaći,ne znam kako se pravim. Kupim neki,baš sam se navuklaJaoooo liker od limuna, kako je to dobro, a tek kad je domaći...odličan..
mogla bihNije sto smo nase nego smo najpametnije <3
Vanilice bi mogla vragana da donese![]()
Taj mali pljunuti ja ovde. Vaspitan da ne diram nikog.Моја сестра је сина учила да никад никог не дира први.
Емпатично је дете (сад има 15 год.), добар је друг, вољен је у разреду.
Али нека тројица су га од четвртог основне пикирала и јако, јако ружно провоцирала. Не физички али довољно је да напишем да су га звали "безоци", јер су му родитељи били разведени, а сад покојни отац (погинуо је скоро, пре месец дана), живео је у Русији. Наравно, контакт је постојао, виђање, телефонски разговори, али ипак безоци.
На крају су смислили да уринирају у посуду и полију га.
Један од њих је то одрадио, а реакција је и за нас била изненађујућа. Изломио га је од батина. То се дешавало пре 8-9 месеци.
У школи су покушали да га прозову на одговорност, сестра им објаснила да неће дозволити да се од жртве прави агресивац и обрнуто, уз пар сликовитих питања надлежнима о маштовитости психића који би да уринира по људима, и школа се повукла.
Очито је кроз батине морао да се позиционира. И добра ствар је што тим малим зликовцима више није никад пало на памет ни да га попреко погледају. Сад буквално иду на другу страну школског дворишта кад га виде.
И сама сам га подржала јер је систем очито заказао тј. наставницима је одузета моћ решавања тих проблема.
Џабе га васпитаваш да не буде такав, кад се неки садиста намери.
Bice zabavno na forumu ako povuces na babu.И ја вечерас чувам моју.
Иначе је сада у трипу да су је сликала голу за часопис.
И да сам се ја удала.
И да је мој син попустио на факсу јер је са неком женом од 57 година у вези.
И да су власници неке кафане тетки сакрили бицикл јер је пијана, па да не погине.
Шоу![]()
opet bacas petarde po domu penzioneraTaj mali pljunuti ja ovde. Vaspitan da ne diram nikog.
Nikog prvi. Ali kad dodju sadisti pa me cackaju i vredjaju krijuci se iza prijateljstva sa administracijom, popiju takve erudicione batine, pa me vise nikad ne citiraju vec samo serendaju nesto kao u trecem licu, ko ona iz vica sto pita: Dr. da li je moja drugarica trudna, pa opise svoj ciklus.
Oni strasljiviji kao neki promoteri vaxa, kad me vide oma idu u logout. Bas ko ti mali zlikovci koje si tako slikovito opisala.
Nije važno ko misli nego kako mislii uostalom, sta ste boli d.pe sta ko misli
i cak sta ti ko misli
vrlo vazno
iskreno, savrseno je nevaznoNije važno ko misli nego kako misli![]()
Ja nemam ovde ignor listu ali u životu je pozamasna.iskreno, savrseno je nevazno
ja sam lijepo prosirila ignor listu i sad veze nemam ni ko, ni sta, ni gdje...a nije ni da me zanima
kod mene je obrnutoJa nemam ovde ignor listu ali u životu je pozamasna.
Моја сестра је сина учила да никад никог не дира први.
Емпатично је дете (сад има 15 год.), добар је друг, вољен је у разреду.
Али нека тројица су га од четвртог основне пикирала и јако, јако ружно провоцирала. Не физички али довољно је да напишем да су га звали "безоци", јер су му родитељи били разведени, а сад покојни отац (погинуо је скоро, пре месец дана), живео је у Русији. Наравно, контакт је постојао, виђање, телефонски разговори, али ипак безоци.
На крају су смислили да уринирају у посуду и полију га.
Један од њих је то одрадио, а реакција је и за нас била изненађујућа. Изломио га је од батина. То се дешавало пре 8-9 месеци.
У школи су покушали да га прозову на одговорност, сестра им објаснила да неће дозволити да се од жртве прави агресивац и обрнуто, уз пар сликовитих питања надлежнима о маштовитости психића који би да уринира по људима, и школа се повукла.
Очито је кроз батине морао да се позиционира. И добра ствар је што тим малим зликовцима више није никад пало на памет ни да га попреко погледају. Сад буквално иду на другу страну школског дворишта кад га виде.
И сама сам га подржала јер је систем очито заказао тј. наставницима је одузета моћ решавања тих проблема.
Џабе га васпитаваш да не буде такав, кад се неки садиста намери.
kako sve nezne sinove imate. ja ne znam sta bih radila da imam tako nezno dete koje ne zeli da vrati. bila bih jako zabrinuta, odlepila bih.
Многи.Istu svar sam i ja uradila u osnovnoj.
U zivotu su mi na ignore oni koji mi ne gode a ovde ih jednostavno ne čitam.kod mene je obrnuto
u zivotu skoro da nemam potrebe komunicirati
s ljudima koji je nerviraju
ili s budalama
osim sporadicno
e, sad mi je i ovdje tako : ))))