Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Али тако се нарушава комуникација, повуче се јер не осети разумевање. То је тек погрешно.

to ako je tako nezno. ja ne znam kako mogu biti tako nezni. zvuci nerealno.

ja kao devojcica od 11 godina sam gurnula niz stepenice jednog idiota iz odeljenja, jer je stalno isao za mnom i govorio cetvorooka, posto od 11 nosim naocare. jedino mi je zao sto je naisla grupa ucenika, pa je uleteo u njih, a nije se survao sa vrha stepenica kako treba.

deca i onako krivicno ne odgovaraju. :mrgreen:

ne mora kamen, pokazao sam mu i osnovni zahvat da obori kretencica. jer kretencici razumiju samo to (nasilje), a ja ne zelim da ispravljam njegove kretenske roditelje i njega jer me ne interesuju.
Znas kako
Mozda je i onaj otac iz najbolje namere vodio sina da uci da puca
Msm kazem samo
Prosto ja sam misljenja da nasilje ne resava nasilje
To je mozda instant resenje ali vrlo kratkotrajno
Za prave promene treba strpljenje i mnogo vremena

Не верујем ни ја.
Али верујем да се у кући гради самопоуздање које испади са стране неће нарушити или не бар много.
Причамо ми често. И сада сам дође. Нико срећнији одмене :lol: па вртимо живот. За неке ствари сам тек сада сазнала, не јер је хтео да крије него јер је хтео сам да превазиђе. Ја се снуждила, а он у фазону- ко га шиша, било па прошло. Страшно би било да то премотава стално.

ja kao devojcica od 11 godina sam gurnula niz stepenice jednog idiota iz odeljenja, jer je stalno isao za mnom i govorio cetvorooka, posto od 11 nosim naocare. jedino mi je zao sto je naisla grupa ucenika, pa je uleteo u njih, a nije se survao sa vrha stepenica kako treba.

I ja sam bila divlja
Ali moja deca nisu
I ja ne mogu od njih napraviti ono sto oni ne mogu biti
Ali mogu da im pomognem da u okviru svijih kapaciteta izvuku maksimum

Znas kako
Mozda je i onaj otac iz najbolje namere vodio sina da uci da puca
Msm kazem samo
Prosto ja sam misljenja da nasilje ne resava nasilje
To je mozda instant resenje ali vrlo kratkotrajno
Za prave promene treba strpljenje i mnogo vremena
oni su porodicno svi chvake, imaju veze sa nekim ljudima odavde, pa znam o toj porodici podosta stvari

Ма ОК, различити смо.
Мене би из ципела изуло да је самосажаљив, склон јадиковању на судбу клету. То је био и раздор између маме и мене, просто ту особину код људи најтеже трпим. Ја бих све за рамена да протресем, да се освесте и крену даље, да не губе време на оно што је прошло и са таквим дететом не знам како бих.

Sećam se kad su moje bile male i išle u osnovnu, otac im je stalno govorio ako te neko dira kamen, motku u glavu i beži kući pa cu ja to posle rešavati....kad završi on svoju priču i ode nastupam ja sa pricom...sedite tu i slušajte me, sve ovo što vam je otac rekao ne važi, ako nemate kome da se obratite od starijih da vas zaštiti, bezite...uvek su govorile da ne brinem da ih niko ne dira i stvarno nisu imale problem u celoj osnovnoj...
...starija je imala problem u vrtiću, imala je u grupi dečaka koji je ulazio debojcicama u wc i pokušavao silom da ih poljubi pa kad ne uspe on hoće da ih bije...to sam ja rešila sa njegovim tatom, ispisao ga je iz vrtića...
..mladu je maltretiranja vaspitači a I samarala svako jutro jer je plakala što moramo da se rastanemo...sve je to krila od mene do polovine prvog razreda..pa kad mi je ispričala jer sam ja saznala i pitala je...kaze "pa bila je trudna, plašila sam se kako će tata sa reaguje, znaš kakav je...a nije me jako udarala" 😢 plakala sam nekoliko dana kao kiša koliko mi je to teško palo 😢

Joj, душе мале, како они брину и за друге.

Ово је смешно, али сам се сетила. Код бившег свекра су нађене неке гаће сумњивог порекла, нису ничије :lol: И њих двоје кренули да се расправљају, овај мој видео да је враг однео шалу, баба и деда заратили и да спасе ситуацију рекао да су моје (као случајно опране са његовим вешом):lol: Исто вртићки период.

Ма ОК, различити смо.
Мене би из ципела изуло да је самосажаљив, склон јадиковању на судбу клету. То је био и раздор између маме и мене, просто ту особину код људи најтеже трпим. Ја бих све за рамена да протресем, да се освесте и крену даље, да не губе време на оно што је прошло и са таквим дететом не знам како бих.
Joj isto
Ja mislim da je to jedino sto kod ljudi totalno ne mogu da podnesem, kada pravis zrtvu od sebe i jadan ti
Boze evo najezim se kad pomislim na takve osobe

Joj isto
Ja mislim da je to jedino sto kod ljudi totalno ne mogu da podnesem, kada pravis zrtvu od sebe i jadan ti
Boze evo najezim se kad pomislim na takve osobe
A ti kako si? Jesi bila na kontroli?
Dobro sam, zatvorila bolovanje danas, sutra pocinjem da radim
Kaze dr ali imate pravo mesec dana, sto se tamo brzo vracate. msm znam da imam ali ne mogu da se izlezavam mesec dana :lol:
Plus mi je posao sedeci, necu da trcim i jurim…
Ako, ako, kad nije da "kopas i ko zna kako fizikalises", sti bi sedela kao u izolaciji. Super sve samo kad si dobro.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back