Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Kuvanjem u ekspres loncu se lektini razlože, tako da mislim da je nebitno prosipanje vode kad se kuva na taj način.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U čemu je tu problem, u fosforu? Tako?Ne kažem da treba slepo pratiti njegove savete, ali ima neke logike, i naši preci su bacali par voda pri kuvanju pasulja

nek plati on tebi lijepo kurs na udemy
https://www.udemy.com/course/graphic-design-masterclass-everything-you-need-to-know/
imate dobre stomaciceNista ne bacam i nismo otrovani
))Ma daimate dobre stomacice))
E davno bilo kad sam to polagala pa ne mogu da setim kako se zvase toksin koji se oslobadja u kipucoj vodiJa ovako. I to sam pročitala ovde na forumu. Baba mm nikada nije potpala pasulj uveče, niti je bacala prvu vodu. Pa smo svi živi. Možda malo ludi, ali nismo otrovani.
I tu jednu mogu da bacim, jer provri za 15 minuta, prospem, nalijem drugu, stavim suvo meso, zatvorim ekspres lonac, i ćao. A da čekam da provri 3x15 minuta, to mi je duže nego što mi se pasulj kuva.
i tako sad umirem od bolova i lazno se smeskam klijentima
veci toksin oslobadjas posle pasulja iz kipuce vodeE davno bilo kad sam to polagala pa ne mogu da setim kako se zvase toksin koji se oslobadja u kipucoj vodi

socivo je kraljevsko jeloСочиво више прија од пасуља стомаку, бар мени.

ja cu po svomeiii
sta je trust mozgova zakljucio za hagra?