гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
pojacaj samo alkoholI koji sam ih peršun zvala sve, ona bi da se druži, brate nikad se nisam družila ni sa kim, šta je bre ovo koji k
)))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pojacaj samo alkoholI koji sam ih peršun zvala sve, ona bi da se druži, brate nikad se nisam družila ni sa kim, šta je bre ovo koji k
)))dva pitanjaIdem da pravim vražije vegan čupavce
garant bi se prosrali ko grlice, nije im navikao stomacicdva pitanja
kako ce vegan uopce skontat da nisu veganski?
kazes fino da jesu i cao zdravo
osim sto se margarina tice, ionako je jeftiniji![]()
))dva pitanja
kako ce vegan uopce skontat da nisu veganski?
kazes fino da jesu i cao zdravo
osim sto se margarina tice, ionako je jeftiniji![]()
naravno da se tako ponasa jer mu se moze.Ako se dogovorimo da dodjes po mene u 12 pa da idemo na teren, a ti tek krenes u pola 1, pa ti si kreten, ja nemam drugo objasnjenje
Ja ne znam ovi klijenti svi su isli izgleda na isti kurs "fotograf visi o plafon nema druge klijente osim mene"
jel od 200gr?Pojela sam kutiju ratluka. Evo ne vjerujem koja sam stoka.

jel se vracas bar sa noktima?evo vracam se sa manikira bez tostera![]()
Posto sam ja direktor sopstvene firme pa cu najvaznijem dugogodisnjem klijentu, od koga zivi preduzece, da kazem tako nestonaravno da se tako ponasa jer mu se moze.
ti si trebala da kazes da ni ne krece jer ne mozete da obavite snimanje jer imas drugi posao.
ali djoku mog si to uradila i zato se klijent tako ponasa.. od gundjanja nema selameta![]()
naravno, nisam ni mislio da ti to mozes da uradis nego se radi o tome da klijenti znaju da su vazni firmi i zabole ih za vasPosto sam ja direktor sopstvene firme pa cu najvaznijem dugogodisnjem klijentu, od koga zivi preduzece, da kazem tako nesto
To kad si frilenser samostalan mozes da kazes i mozes da uvodis sopstvena pravila
Kad si zaposlen cutis i vezujes konja gde ti gazda kaze
Ne palamudi
Ne loži se, i kad si samostalan ne radiš tako, sa bitnim klijentima pogotovo. Jbga, ćutiš i radiš.Posto sam ja direktor sopstvene firme pa cu najvaznijem dugogodisnjem klijentu, od koga zivi preduzece, da kazem tako nesto
To kad si frilenser samostalan mozes da kazes i mozes da uvodis sopstvena pravila
Kad si zaposlen cutis i vezujes konja gde ti gazda kaze
Ne palamudi
E ko da čitam mog brata, samo drugačiji rečnik. Ali zabavan si, ne mogu da kažem. Mada, definitivno ne toliko koliko deluje na prvu. Evo, odmah se setim inspektora i pitanja dal bih se kurčila ili probala da izgladim. Kad ono međutim...naravno, nisam ni mislio da ti to mozes da uradis nego se radi o tome da klijenti znaju da su vazni firmi i zabole ih za vas
to bi zmaj trebao da odradi nego je i on pica jer se plasi da izgubi dobrog klijenta i ne pokusava da ga dovede u stanje da klijent vas postuje.
pa pazi i jakom klijentu kazes da neke stvari nisu izvodljive.Ne loži se, i kad si samostalan ne radiš tako, sa bitnim klijentima pogotovo. Jbga, ćutiš i radiš.

Arogantno mi viriš u kutijujel od 200gr?![]()

Pa frilenseri koji zivi kod mame i tate itekako to radeNe loži se, i kad si samostalan ne radiš tako, sa bitnim klijentima pogotovo. Jbga, ćutiš i radiš.