Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
al to je pickin dim sta je kad ti krljaju okokurca, bio kod neke cice u doboju pa nesto slomio, a ****** kako to boli, dzaba anestezije, drzali me da se noge ne pomijeraju. ali i to mi je dobro doslo, napravio mi je jos bolji nego sto je bio, pa sve prica sta tenutno radi, pa imas li djece i tako neka pitanja :)))
dosao caca po mene, place covjek, zato pazite kad guzite, polako, sa razumijevanjem, nemojte biti stoka!

Ja isla kod nekog profana maxiofacijalno, eno ga u narodnog fronta, on nije pominjao prirodne, samo vestacke
Ova moja sto idem kod nje redovno ona saradjuje sa nekim drugim profanom, i oni mi pominju samo vestacke

Ne znam... Evo vec dve godine se mucim i razvlacim... Jedina opcija mi je kredit... Ne mili mi se... Razvlacim se
pa moguce da je to bolja opcija, da se ovo vise i ne radi
i zato ti je to tako rekao
ali iskreno, da sam na tvom mjestu ja bih otisla kod jos par na konsultacije i onda odlucila
a kredit i nije tako strasan, to je mali kredit realno tipa 1200 evra plafon
zapravo i ne moras uzeti kredit za to vec samo kreditnu
mislim, ja sam vise od toga neprestano zaduzena na kreditnoj
tako kupujem sve sto crkne po stanu od tehnike, namjestaj i slicno jer mi se vise isplati nego da izvadim kesh

al to je pickin dim sta je kad ti krljaju okokurca, bio kod neke cice u doboju pa nesto slomio, a ****** kako to boli, dzaba anestezije, drzali me da se noge ne pomijeraju. ali i to mi je dobro doslo, napravio mi je jos bolji nego sto je bio, pa sve prica sta tenutno radi, pa imas li djece i tako neka pitanja :)))
dosao caca po mene, place covjek, zato pazite kad guzite, polako, sa razumijevanjem, nemojte biti stoka!
znaci ne vjerujem sta pises 😂

To je to!
Kmeče žene iz okoline Osla, iznenadio ih sneg ima ga sigurno 3cm, ja im pošaljem sliku iz mog kraja i kažem da prognoziraju bar još 7dana tako, dobila sam masu saučešća :lol:
S druge strane, nama je cela zima bila užasno blaga, čari Golfske struje, u januaru bude +7, u martu -11, u julu +15, auroru ne vidiš nikad jer oblaci a neko sranje non stop pada 😆

Slomio šta, budi precizan, šta okokurca ili nakurcu može da se slomi i kako jeb.ote, ŠTA ti je radila?! :sad2: :rotf:

To je to!
Kmeče žene iz okoline Osla, iznenadio ih sneg ima ga sigurno 3cm, ja im pošaljem sliku iz mog kraja i kažem da prognoziraju bar još 7dana tako, dobila sam masu saučešća :lol:
S druge strane, nama je cela zima bila užasno blaga, čari Golfske struje, u januaru bude +7, u martu -11, u julu +15, auroru ne vidiš nikad jer oblaci a neko sranje non stop pada 😆
Joj meni zelja auroru da vidim pa mogu da mrem ❤️

Pa jel možeš ti bez tog zuba, ili da prodaš bubreg da ga napraviš? :sad2:
Juče sam se šokirala da je neki čovek odavde iz sela platio 12 000€ operacije oba kuka. Jer lista čekanja na Banjici je 2 godine. Sačuvaj bože, odakle naći pare za lečenje?
Em se čeka 2-3 godine em se plaća 15.000,00 participacija po kuju, ako nije u međuvremenu poskupelo. Moja komšinica je tako čekala jedan kuk pa,drugi ali bar sad ide ko metak, penje se na 4-ti nekoliko puta dnevno.

bukvalno je ovako 😆
PSX_20230309_171304.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back