Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sa koliko godina devojčice prestaju da rastu u vis i kada prestaju da im rastu stopala?
pa prestanu rasti u pubertetu uglavnom
mada, ja sam rasla do 20 tak
al nisam puno sa 180 u cetvrtom srednje na 183

ovo nase dijete raste, ali stopalo jok
stigli smo do 34.5 -35
zavisi od kalupa obuce, neke patike 35 trce za njom
tako da joj je idealno kad nadjemo na pola broja

kcee moje sestre, tri mjeseca starija od nje nosi 36-37

ja sam usao u pubertet sa 15 i po godina. najnizi sam bio u prvom srednje. tek u drugom narastao
ima neki nacin da se preko snimka utvdi koliko ce dugo netko rasti
neke ploce budu ili ne budu zatvorene na kostima
to ortoped zna vidjeti
al kazu i da je dob do koje smo mi rasli otprilike dob i do koje ce nasi klinci rasti
a visina bi valjda trebala uglavnom biti izmedju visine oca i majke za djevojcice, za djecake ne znam
mada, kod mene i sestre to nije slucaj
obje smo vise od roditelja par cm

Зависи...
Неко крене тек да се развија са 16-17, па нагло оде у висину, добије менструацију, облине...
Неко са 13 већ изгледа као девојка.
Ја сам до 4. основне била највиша у разреду. И ту сам негде и стала, можда у 6.
Са 13 су мислили да имам 17, па су 25 исто мислили да имам 17:lol:, у неком периоду сам се замрзла.
Од 30. ми је фаца сазрела.

Дечаци спорије сазревају. Ретко који делује одрасло са 19- 20. Од целог разреда мог сина само један делује као мушкарац баш. На око причам.
А ови светли, плавооки, бледи и ћосави су бебасти и до 30.

ima neki nacin da se preko snimka utvdi koliko ce dugo netko rasti
neke ploce budu ili ne budu zatvorene na kostima
to ortoped zna vidjeti
al kazu i da je dob do koje smo mi rasli otprilike dob i do koje ce nasi klinci rasti
a visina bi valjda trebala uglavnom biti izmedju visine oca i majke za djevojcice, za djecake ne znam
mada, kod mene i sestre to nije slucaj
obje smo vise od roditelja par cm
Код мог сина ће бити тако. Ја 163, отац му 194, а он је 188. За сада. Мислим да ће ту и остати.

Ја за тренинг користим његове ствари из 4.-5. разреда. Ни једну тренерку, дукс... себи за то нисам купила. Ништа сем патика.
Što bi značilo da počnem da treniram jedrenje jer neoprensko odelo i neoprenske čizme jedva da može da navuče na sebe a košta...
Otišla je na prvi trening ove godine, možda naglo otopli pa može i u kupaćem...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back