- Poruka
- 73.957
Ne znam za stopala devojčica, ali dečacima rastu i u 16. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa prestanu rasti u pubertetu uglavnomSa koliko godina devojčice prestaju da rastu u vis i kada prestaju da im rastu stopala?
djecaci mislim tek tad i izdzikljajuNe znam za stopala devojčica, ali dečacima rastu i u 16.![]()
ma otkud znam, mozda na vikendicu odnesem, al trebam jos unutra da je sredimCuvaj to,nemoj da prodajes.
Sad vise nema nigdje da se kupi tako nesto.
ima neki nacin da se preko snimka utvdi koliko ce dugo netko rastija sam usao u pubertet sa 15 i po godina. najnizi sam bio u prvom srednje. tek u drugom narastao
, у неком периоду сам се замрзла.Код мог сина ће бити тако. Ја 163, отац му 194, а он је 188. За сада. Мислим да ће ту и остати.ima neki nacin da se preko snimka utvdi koliko ce dugo netko rasti
neke ploce budu ili ne budu zatvorene na kostima
to ortoped zna vidjeti
al kazu i da je dob do koje smo mi rasli otprilike dob i do koje ce nasi klinci rasti
a visina bi valjda trebala uglavnom biti izmedju visine oca i majke za djevojcice, za djecake ne znam
mada, kod mene i sestre to nije slucaj
obje smo vise od roditelja par cm
heheMene ubi to kad otvorim orman i počnem da premeštam stvari za sledeću sezonu, a ono sve malo za nju... Kao da se skuplja od stajanja.
tako se nasa sveki raduje sto ce unuka uskoro bit njene visineЈа за тренинг користим његове ствари из 4.-5. разреда. Ни једну тренерку, дукс... себи за то нисам купила. Ништа сем патика.
Па да...tako se nasa sveki raduje sto ce unuka uskoro bit njene visine![]()
Što bi značilo da počnem da treniram jedrenje jer neoprensko odelo i neoprenske čizme jedva da može da navuče na sebe a košta...Ја за тренинг користим његове ствари из 4.-5. разреда. Ни једну тренерку, дукс... себи за то нисам купила. Ништа сем патика.
ja jos nisam ni izasao..jos uvek sam nezreli pubertetlijaja sam usao u pubertet sa 15 i po godina. najnizi sam bio u prvom srednje. tek u drugom narastao

Pa prodaj, sigurno ima trziste za te stvariŠto bi značilo da počnem da treniram jedrenje jer neoprensko odelo i neoprenske čizme jedva da može da navuče na sebe a košta...
Otišla je na prvi trening ove godine, možda naglo otopli pa može i u kupaćem...
uzimala kucnu masinu i drndala seza dzaberadio je kod tebe?Ja sam juce imala coveka da mi opere tepihe. Znaci zasto ovo ranije nisam uradila, ne znamuzimala kucnu masinu i drndala seza dzabe
75 funti za oba hodnika i stpenice, sve kao novo izgleda i mirise divno
Ne to su fitted caperts, itisoniradio je kod tebe?
nije ih nosio?
Hahahhahhahaznaci ne vjerujem sta pises![]()
NesUm se skolovala za toOnaj stapic od sladoleda...
Ne znam, ima ovde medicinara, pa da cujemo struku![]()
Ne vadi se sad,nego spremaj svadbu.ja jos nisam ni izasao..jos uvek sam nezreli pubertetlija![]()