Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Toxicni narcis
Nemojte mesati sa narcisoidnim poremecajem licnosti, blizu je i sabloni su slicni, ali nije isto
Da ima narcisoidni poremecaj licnosti ne bih tako lako izasla iz veze, njih niko nije lako odjebao, oni su jako opasni...

Sreca ovaj je "samo" jedno toxicno narcisoidno, besno, frustrirano stvorenje, koje je sjebala mama, u kljucnim godinama razvoja deteta... te je stoga mami i vracen :malav:

Bokicina spanska serija?? :ceka:

👏👏👏👏👏👏👏

To sam mogla i ja da ti kažem posle onog našeg poslednjeg viđanja. Meni je došlo da ga izudaram.

Moram da pohvalim našu komšinicu.
Danas je pomogla ćerki kad se opekla na ringlu.
Drago mi je što imamo takvu komšinicu.
Malo me ponele emocije.
Puno znači kad u komšiluku imaš nekog od poverenja.
Zahvaljujući njoj, ćerina povreda je brzo sanirana.
Sad razmišljam kako bih ženi mogla da uzvratim nekim malim poklonom i ne samo zbog današnjeg dana

Pa ako je neko imao iskustav sa narcisima - ti si
tako da je ovaj za tebe bio pis of kejk, neka ga kod mame!
Bokicin djuvegija ( ja sam sada malo pristrasna da znas jer me je razocarao kao covek i kao komunista) je jedno vece naprasno resio da oni ne treba da budu zajedno
Ja sam ga posteno omrzla i sve i svi smp ovde rekli sta i kako
A onda se za dva dana ispostavilo da je samo imao malo jaci virus i da nije mislio tako

Ja navijam da ga oduva al ona nece pa nece
al je taj preteko? 😂

Ја одлепим када ми неко каже госпођице. Ем је неприродно ем више није политички коректно :mrgreen:
Ја сам госпођа мајка!:lol:
bogami koleginica se naljuti skoro, mislim da ima oko 43-4-5, i dole joj neko rece gospodjo, kad oda dreknu, gospodjica!
razvela se pa zato, a dijete odraslo, ona gospodjica...

Pa ja sam odmah znala da je to problem, i rekla sam mu otvoreno u lice ako prenese taj sablon sa mame na mene da ce biti belaja
Znas kako, zajebe se covek sazali se, jer svaki narcis je ustvari necija zrtva i vrlo jedna ostecena nesigurna i nesrecna osoba, oni jesu da ih zalis, ali iz daleka :malav: i ja sam kao svaka budala probala da razumem... Al od tog posla nema nista, dok ti pokusavas da razumes gubis bre zivce
Lecite se bre
koga boli kuac sto su oni zrtve : ))))

Ми имамо комшиницу у приземљу. Нама видео надзор над треба. Славим сваки пут када улазим/излазим а она није на својим вратима. То је да човек полуди! Не знам како још нисам била дрска, контролишем се.
Али питање, излазим из улаза, напољу кола: "Јел тебе чекају?"
Па како се усуђујеш!?
ne znam koji je k sa ljudima, ali mogla bi jednom da me isprati, vise ne bi smjela izlaziti iz stana :))))

meki kakav sam gospodin ja bi te odvezo ne bi dao da te taxi vozi
Moj brat se u pola noći posvađao sa ženom. Ona vrišti, histeriše, probudila pola zgrade, pakuje se da ide kod roditelja, a on joj kaže: "Nemoj da praviš scene, smiri se, gde ćeš noću, ujutru ću te ja odvesti." Posle su se razveli. :(

P.S. On je bio kriv i što je pravila scene, i što su se razveli.

Ми имамо комшиницу у приземљу. Нама видео надзор над треба. Славим сваки пут када улазим/излазим а она није на својим вратима. То је да човек полуди! Не знам како још нисам била дрска, контролишем се.
Али питање, излазим из улаза, напољу кола: "Јел тебе чекају?"
Па како се усуђујеш!?
Moja baba je govorila "ja ne moram da zakljucavam" , jer je imala komsinicu na spratu koja uzme stolicu i sedi na svojim ulaznim vratima, sve motri :rotf:

1677875088663.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back