Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
👏👏👏👏👏👏👏

To sam mogla i ja da ti kažem posle onog našeg poslednjeg viđanja. Meni je došlo da ga izudaram.
Ja sam znala sta ce da bude
Zato sam ga i dovela na upoznavanje sa tobom a da ti nista nisam rekla pre toga, reko ako sam u pravu pasce kod redzi :rotf: trebala mi je potvrda da nisam prolupala
Brzo posle toga ja prvi put raskinem
I zajebem se pomirim se posle...

Pa ja sam odmah znala da je to problem, i rekla sam mu otvoreno u lice ako prenese taj sablon sa mame na mene da ce biti belaja
Znas kako, zajebe se covek sazali se, jer svaki narcis je ustvari necija zrtva i vrlo jedna ostecena nesigurna i nesrecna osoba, oni jesu da ih zalis, ali iz daleka :malav: i ja sam kao svaka budala probala da razumem... Al od tog posla nema nista, dok ti pokusavas da razumes gubis bre zivce
Lecite se bre
lijecili bi se oni kad ne bi bili tako savrseni

Moja baba je govorila "ja ne moram da zakljucavam" , jer je imala komsinicu na spratu koja uzme stolicu i sedi na svojim ulaznim vratima, sve motri :rotf:
А знају ко кога чека, ко шта кува, ко са ким спава. А када муж бије жену и деца плачу онда то није њихов проблем. Ух!

Pa ja sam odmah znala da je to problem, i rekla sam mu otvoreno u lice ako prenese taj sablon sa mame na mene da ce biti belaja
Znas kako, zajebe se covek sazali se, jer svaki narcis je ustvari necija zrtva i vrlo jedna ostecena nesigurna i nesrecna osoba, oni jesu da ih zalis, ali iz daleka :malav: i ja sam kao svaka budala probala da razumem... Al od tog posla nema nista, dok ti pokusavas da razumes gubis bre zivce
Lecite se bre
То за нарцисе као жртве...
Могу бити примарни и секундарни.
Секундарни Нарциси су углавном жртве које нарцизам развију као механизам одбране. Неадекватан, лош по околину али тако бране свој крхки Его. Свуда око себе имамо таквих јер живимо у времену великих захтева околине (сви треба да буду успешни, фенси, супер, пословни, на нивоу), па ето надкомпензације. Секундарни Нарциси су често шефови, директори, успешни менаџери....

А примарни нарцизам, то су ти размажена деришта. Она што имају попустљиве родитеље који све раде уместо њих па их тиме унаказе јер им пошаљу поруку да су неспособни, а ипак посебни. Примарни Нарцис је управо такав, неспособан и у својој глави посебан. Замислиш Бисенијине фрајере из "Срећних људи".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back