Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Toxicni narcis
Nemojte mesati sa narcisoidnim poremecajem licnosti, blizu je i sabloni su slicni, ali nije isto
Da ima narcisoidni poremecaj licnosti ne bih tako lako izasla iz veze, njih niko nije lako odjebao, oni su jako opasni...

Sreca ovaj je "samo" jedno toxicno narcisoidno, besno, frustrirano stvorenje, koje je sjebala mama, u kljucnim godinama razvoja deteta... te je stoga mami i vracen :malav:

Bokicina spanska serija?? :ceka:

А не узимаш вала ни своје. Као пијани милионер. :rotf: Спадаваш здрав разум. Исте смо.
A dobro to sam se jednom "samo" zeznula, "samo" ceo stan :malav:
Necu vise bas toliko da se zajebem :malav:

E a pazi sad crni humor, u naletima tuge i drama sa ovim krelcem, kazem ja: "aaa pa nije majka dva puta rodila tog ko ce onako da me zajebe, nisi ti decko ni blizu priso tome!" pokupim stvari u taxi i adio :metla:
Tako da eto neka vajda od traumatocnog razvod - ne moze da se ponovi takav rastanak nikad vise :lol:

Toxicni narcis
Nemojte mesati sa narcisoidnim poremecajem licnosti, blizu je i sabloni su slicni, ali nije isto
Da ima narcisoidni poremecaj licnosti ne bih tako lako izasla iz veze, njih niko nije lako odjebao, oni su jako opasni...

Sreca ovaj je "samo" jedno toxicno narcisoidno, besno, frustrirano stvorenje, koje je sjebala mama, u kljucnim godinama razvoja deteta... te je stoga mami i vracen :malav:

Bokicina spanska serija?? :ceka:
Pa ako je neko imao iskustav sa narcisima - ti si
tako da je ovaj za tebe bio pis of kejk, neka ga kod mame!
Bokicin djuvegija ( ja sam sada malo pristrasna da znas jer me je razocarao kao covek i kao komunista) je jedno vece naprasno resio da oni ne treba da budu zajedno
Ja sam ga posteno omrzla i sve i svi smp ovde rekli sta i kako
A onda se za dva dana ispostavilo da je samo imao malo jaci virus i da nije mislio tako

Ja navijam da ga oduva al ona nece pa nece

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back