86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Хајде, брига нас шта је било са њима. Важно је да су оне своје и добро 
Трачаре!

Трачаре!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ajdeKo oce da ga vodim na kafu da mi izogovara bokicinu dramu![]()
Sta cu kad me samo susta elokvencija zanima, pih vi boranijaTi dodjes, kažeš šta imaš i odeš, retko se interesujes za ono što drugi napišu![]()

Зато највише са мном комуницирашSta cu kad me samo susta elokvencija zanima, pih vi boranija![]()

Svi su mi na ignor osim tebeЗато највише са мном комуницираш![]()

Tako jeХајде, брига нас шта је било са њима. Важно је да су оне своје и добро
Трачаре!![]()

Е, то и мене занима!Tako je
Pravda za nasu intimu
Al zato intima mog komsije valja da se rasclani do sitnih detalja, ziva nisam dok ne saznam sta je guglao![]()
Pa da krenemo istim putem i da nam upadne onaj sexi inspektorЕ, то и мене занима!

Liči mi to na ženu koje nema.Ti dodjes, kažeš šta imaš i odeš, retko se interesujes za ono što drugi napišu![]()
Никада нећу прежалити што нисам знала да се жена након порођаја води као неурачунљива. Мој живот би ишао сасвим другим током...Pa da krenemo istim putem i da nam upadne onaj sexi inspektor![]()
Idi u ******Никада нећу прежалити што нисам знала да се жена након порођаја води као неурачунљива. Мој живот би ишао сасвим другим током...

Govori u svoje ime!Хајде, брига нас шта је било са њима. Важно је да су оне своје и добро
Трачаре!![]()
Aj ti prvaReci cu vam ako vi meni kazete sta je sa bokicom![]()
)Kakva intima na forumu, o cemu ti pricasTako je
Pravda za nasu intimu
Al zato intima mog komsije valja da se rasclani do sitnih detalja, ziva nisam dok ne saznam sta je guglao![]()
Toxicni narcisAj ti prva)

secam se da je kupovala za tamoA vala i o komsijamaKakva intima na forumu, o cemu ti pricas
Pa tu saznas o sebi i ono sto sama nisi znala

Ostavila naravnoMene sad zanima jel Metla ostavila usisivacsecam se da je kupovala za tamo
А не узимаш вала ни своје. Као пијани милионер.Ostavila naravno
Gospodin mi je kupio posle sest mes moljakanja, posto je on kupio ja sam to naravno ostavila njemu
Nista tudje ne uzimam nikad
Imam ja kuci moj mali gorenje...
Спашаваш здрав разум. Исте смо.bežte noge posraćuvasА не узимаш вала ни своје. Као пијани милионер.Спашаваш здрав разум. Исте смо.
A dobro to sam se jednom "samo" zeznula, "samo" ceo stanА не узимаш вала ни своје. Као пијани милионер.Спадаваш здрав разум. Исте смо.

Pa ako je neko imao iskustav sa narcisima - ti siToxicni narcis
Nemojte mesati sa narcisoidnim poremecajem licnosti, blizu je i sabloni su slicni, ali nije isto
Da ima narcisoidni poremecaj licnosti ne bih tako lako izasla iz veze, njih niko nije lako odjebao, oni su jako opasni...
Sreca ovaj je "samo" jedno toxicno narcisoidno, besno, frustrirano stvorenje, koje je sjebala mama, u kljucnim godinama razvoja deteta... te je stoga mami i vracen
Bokicina spanska serija??![]()
svega toga ne bi bilo da je pera otišo pravo u policijuE a pazi sad crni humor, u naletima tuge i drama sa ovim krelcem, kazem ja: "aaa pa nije majka dva puta rodila tog ko ce onako da me zajebe, nisi ti decko ni blizu priso tome!"