pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.965
pocepaće te bokica ko seljak praktičnu ženu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ko cigance napolitankupocepaće te bokica ko seljak praktičnu ženu![]()
))
)))
)))))
)))nisam ja ništa rekojedna cura dva pandura)))

e da, na mom si se peko <3nisam ja ništa reko![]()
)))Ke? Hehejedna cura dva pandura)))
samo prolupavam, ima ona rambova pjesma. a i sta te briga sta neko govori, ne pecaj seKe? Hehe
opet se rimuje, al aj spavaj da te ne napusavam sad, zaomiotišo sam da dremam
))naravno, ali je tamo veca verovatnocaSvuda moze da ti se desi nesto
Pozar, zemljotres, ajkula, neki manijak
)))Као када су Матију Бећковића питали како се Оља онако понаша а он одговорио- зато што је неваспитанаnije joj lako, moj caca kaze da nikad ne bi mogao zivjeti sa mnom.)))

Ma gde lakonije joj lako, moj caca kaze da nikad ne bi mogao zivjeti sa mnom.)))
)))Мислим да сам писала када ми је син рекао- Сјајна си мајка, али не дај Боже да имам жену као ти.pa jeste, lijepo je covjek odgovorio, djeca su ogledalo roditelja, treba biti iskren prema sebi

lako je njemu zato sto si ti pametna pa znas razluciti prioritete. meni ce sljedeca zena biti melem na ranu nakon ovog prethodnog iskustva, jos cu vise cijeniti sve sto uradi za porodicu, nas, nebitnoMa gde lako)))
Šalim se, on je ugl super i žmu i (što je još važnije tata) ali ima momente kad mu se malo nešto pomrači pa malo zaboravi kako treba tretirati članove porodice. Ja sam uvek čovek za kompromise ali osnovno poštovanje mora da postoji inače ću ga otrovati, koji će mi![]()