Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1677757179577.png

Žmu mi je, inače, kao tipična
škorpijetina, na svom crnom i turobnom mestu ali se prekomerno zaigrao, pobegao je na posao, večeras ću mu se krvi napiti.
Služim se najgorim mogućim sredstvima, uopšte se ne ponašam prirodno, ja grmim i sevam, ali onda me ne shvata ozbiljno.
Ovako ćutim, ignorišem, ispratim dete na spavanje a onda krenem sa tihom pričom, red pretnji red razočaranja pa dok ne shvati. Jbgte ja hoću da ga tretiram ko odraslu osobu al on i dalje hoće pecke po guzici :roll:

nije joj lako, moj caca kaze da nikad ne bi mogao zivjeti sa mnom. :))))
Ma gde lako :))))

Šalim se, on je ugl super i žmu i (što je još važnije tata) ali ima momente kad mu se malo nešto pomrači pa malo zaboravi kako treba tretirati članove porodice. Ja sam uvek čovek za kompromise ali osnovno poštovanje mora da postoji inače ću ga otrovati, koji će mi 😆

Ma gde lako :))))

Šalim se, on je ugl super i žmu i (što je još važnije tata) ali ima momente kad mu se malo nešto pomrači pa malo zaboravi kako treba tretirati članove porodice. Ja sam uvek čovek za kompromise ali osnovno poštovanje mora da postoji inače ću ga otrovati, koji će mi 😆
lako je njemu zato sto si ti pametna pa znas razluciti prioritete. meni ce sljedeca zena biti melem na ranu nakon ovog prethodnog iskustva, jos cu vise cijeniti sve sto uradi za porodicu, nas, nebitno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back