гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
jel bijeli ili zuti secer?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))Ni to ne opravdavam, ali opet pokušavam da razumijem da postoje različite okolnosti, da neko nema izlaz ili misli da ne postoji izlaz, da nema gdje da ode, da živi u strahu i sl, pa da zato ostaje. Ali da dopustiš da ti neko tuče dijete ne mogu nikako da razumijem. Pogotovo kad sam pročitala o onoj djevojčici prije par dana.
ne znam kako se olja ponaša ali to je nebitno, ja ovako vidim to što je reko matija:Као када су Матију Бећковића питали како се Оља онако понаша а он одговорио- зато што је неваспитана![]()
uplatis joj spa vikendHtela sam nešto da joj stigne na kućnu adresu a da baš nije knjiga

Bila pre podne i nisam se fotkalacekam bokicu da dodje iz druge i da postavi fotku iz teretane
jedva cekamBila pre podne i nisam se fotkala![]()
Bila pre podne i nisam se fotkala![]()

Hoces sa nama, da te smestilo u apartman? Seoce pored makarske, najlepse na svetu <3ja nemam gde u makarsku![]()
on neće jer za njega ne postoji dovoljno udobno prevozno sredstvo, ali sam zato tu jaHoces sa nama, da te smestilo u apartman? Seoce pored makarske, najlepse na svetu <3

e, Mexe, juče sam čitala šta si pisala za komšiju, a danas perifernim sluhom sam zakačila vesti i čula da je bila neka masovnija hajka na pedofileJao jos sutra i onda vikend oba dana ne radimjedva cekam
I taman smo isplanirali da idemo na hajking po srbiji, al dzaba ubi kisurina cele nedelje pa smo otkazali... Neki drugi vikend kad bude vedro
ponijet cu vam ja onaj sirHoces sa nama, da te smestilo u apartman? Seoce pored makarske, najlepse na svetu <3
ima kod stricaMada osecam da ce opet, dok se mi smislimo, da bude sve zauzeto : (
)))))ako misliš na tučepe i da me vozite u ogromnom vozilu mogu da razmislimHoces sa nama, da te smestilo u apartman? Seoce pored makarske, najlepse na svetu <3