Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.289
Nego, dajte ideju šta da uzmem mami za rođus a da mogu odavde?
Jubilarni 75.
Jubilarni 75.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja rekoh treba ideja kako ga roknuti i sakriti dokazrNego, dajte ideju šta da uzmem mami za rođus a da mogu odavde?
Jubilarni 75.
Да јој уплатиш нешто, па пошаљеш ваучер мејлом?Nego, dajte ideju šta da uzmem mami za rođus a da mogu odavde?
Jubilarni 75.
))lako je njemu zato sto si ti pametna pa znas razluciti prioritete. meni ce sljedeca zena biti melem na ranu nakon ovog prethodnog iskustva, jos cu vise cijeniti sve sto uradi za porodicu, nas, nebitno

Да јој уплатиш нешто, па пошаљеш ваучер мејлом?
Или хоћеш нешто што остаје?
Ja rekoh treba ideja kako ga roknuti i sakriti dokazr![]()
radimo zato sto volimo da dajemo, i zato sto smo kreteniNaravno da mu je lako, on je meni druga škorpija u životu, kad je na najmračnijem mestu nalazi se na cvetnoj livadi u odnosu na ex-a
Samo ne znam zašto ja to sebi radim, kao da nisam zaslužila neko mirno more i samo da me svi ostave na miru![]()
neke patike, cipele, trenerka, uglavnm neki odijevni predmet sto joj treba.Htela sam nešto da joj stigne na kućnu adresu a da baš nije knjiga
Па реално можеш све, од торте и цвећа до осталог.Htela sam nešto da joj stigne na kućnu adresu a da baš nije knjiga
a imace ti i klinac drustvoja se mozda uvalim u makarsku, kupili neki prijatelji od staraca stan, blizu je plaze, pa ako nista barem to))
vas cu lako smjestiti negdjeDolazimooooo
Zauzmemo dva kvadratavas cu lako smjestiti negdje![]()
a i slatki steZauzmemo dva kvadrata
Laki smo za odrzavanje hehe
ma normalnoa imace ti i klinac drustvo
to vam je win win![]()
))
)mi smo od kraja skolske godine do 12.8 doliznaci makarska. aj iscimacu starog da nazove i pita dje su kljucevi)
Jeeeeejznaci makarska. aj iscimacu starog da nazove i pita dje su kljucevi)
to dok nas dide i baba trpeblago vam se, pravi reset
pa ne bi bilo lose, iskreno.Jeeeeej
A to bi stvarno na kraju bila fora![]()