Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја ниже спратове волим у пролеће, када отвориш прозор а крошња ти улази у собу
”На прозор ми беше смоква села
Нетакнута од верања и крађе
Чудила се шта је доживела
Да види нешто и од себе слађе

А није знала да сам песник
И да може у стихове моје...” :lol: :heart:

А више спратове због погледа. Одрасла сам на 8. и волим висину.
Ja na 4. i to mi je bila uvek neka mera, sve preko mi je visoko. Bas neki dan gledam one zgrade u Bgd na vodi i razmišljam kako ne bih zivela na onim visokim spratovima ni džabe da mi daju. Uzas, uopšte me ne zanima kako izgleda odozgo, pritom aviona se uopšte ne plašim ali ti visoki spratovi su mi noćna mora. Rođaka mi živi na 26. u Genexu, nikad nisam bila kod nje, uvek se vidimo negde na kafi 😀

@Metla na vestici imaš li grejanje na poslu?
Nemamo jos pre bozica
Crkle su neke pumpe, nemaju pojma kad ce da bude jer ne mogu da skupe pare za popravku, nece svaki lokal da da pare :roll:
Zamisli idiote
Jos im mi dali predlog, skupite vise para od nas koji ocemo da damo, ovima sto nece, udjes u lokal blokiras ventile i nema da se greje nikad vise. Da vis kako bi potrcali da plate majmuni jedni
Sad cela zgrada ispasta zbog par budala
Dogrevamo se kako stignemo...

Sto pitas?

Gdje prelazis?Na bogazu? 😀
Кад идем у Барању и Славонију онда Товарник или Принциповац. Товарник је увек накрцан шлеперима али ко год пролази зна да то није проблем.
А тај Принциповац је симпатичан прелаз. Крајолик је леп.

Кад идем у Барању и Славонију онда Товарник или Принциповац. Товарник је увек накрцан шлеперима али ко год пролази зна да то није проблем.
А тај Принциповац је симпатичан прелаз. Крајолик је леп.
Prelazila sam nekad davno tu...Ali sve te prelaze oko Iloka,Sida itd..mijesam...ima ih mnogo na malo prostora.😀

Otvorila sam nedavno dobijen poklon, nešto kao luksuzno iz Swis lion kolekcije. Katastrofa, ne verujem da je jeftino jer ne ne izgleda tako. Količine su minimalne, probala sam po jedan od svakog pre nego što sam slikala. A i ukus je od najlošijih koje sam jela.
To ne liči na čokoladu.
Kako ih nije sramota da u toliku kutiju pakuju kesice sa trećinom sadržaja. To belo čega ima najviše je flips sa belom, ne mogu da kažem čokoladom, nego krem tablom.

Prilozi

• IMG_20230111_184124.jpg
    IMG_20230111_184124.jpg
    103,5 KB · Pregleda: 69
Dobila si i maramicu da obrišeš nos kad se rasplačeš zbog sadržaja.
Drašković usitnio, stipsa.

To je inače vrv za reprezentaciju.
dobio sam brdo karamela za NG u limenoj kutiji, baš kul kutija, lešnik kara.od poslovnih saradnika.

Otvorila sam nedavno dobijen poklon, nešto kao luksuzno iz Swis lion kolekcije. Katastrofa, ne verujem da je jeftino jer ne ne izgleda tako. Količine su minimalne, probala sam po jedan od svakog pre nego što sam slikala. A i ukus je od najlošijih koje sam jela.
To ne liči na čokoladu.
Kako ih nije sramota da u toliku kutiju pakuju kesice sa trećinom sadržaja. To belo čega ima najviše je flips sa belom, ne mogu da kažem čokoladom, nego krem tablom.
Најлепши слаткиши су ми те дражеје, али када је квалитетна чоколада. Волим све и рижу и суво грожђе и бадеме и лешнике и кафу... све!

Не знам зашто уопште праве те глупости које само личе на чоколаду. Боље удари цену, стави у мала паковања али нека буде ко свет. Један залогај- један залогај, али да уживаш.

Тако сам ја бацила Галеб чоколаду. А каква је то чоколада некада била.

To ne liči na čokoladu.
te cokoladice spadaju u ekskluzivnije jer su punjene lesnikom ili bademom ili pirincem, suvim grozdjem ili pomorandzinom korom i super su.
probaj ih u starku, cena je oko 200din za 100 gr.
svislajon pravi jeftinije varijente tih cokoladica i obicno su zato i losijeg kvaliteta..ali sto se tice pakovanja, razumljivo je sto je mala kesica jer se te cokoladice obicno i kupuju na 100..200 gr jer su skupe.

meni se licno u starku dopadaju sa malinama, one su oko 350din za 100gr..ima dobrih i sa visnjama. ( ne seri jer se on vec neko vreme ne proizvodi, vec kao te sa malinama ima i sa visnjama).. probaj, neces se pokajati.

te cokoladice spadaju u ekskluzivnije jer su punjene lesnikom ili bademom ili pirincem, suvim grozdjem ili pomorandzinom korom i super su.
probaj ih u starku, cena je oko 200din za 100 gr.
svislajon pravi jeftinije varijente tih cokoladica i obicno su zato i losijeg kvaliteta..ali sto se tice pakovanja, razumljivo je sto je mala kesica jer se te cokoladice obicno i kupuju na 100..200 gr jer su skupe.

meni se licno u starku dopadaju sa malinama, one su oko 350din za 100gr..ima dobrih i sa visnjama. ( ne seri jer se on vec neko vreme ne proizvodi, vec kao te sa malinama ima i sa visnjama).. probaj, neces se pokajati.
Стварно?

:lol::heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back