- Poruka
- 98.702
pa ne idem, niti me put navodi niti koga imam tamoZasto ne ides?
Ima kod nas jos mjesta,osim Banjaluke.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ne idem, niti me put navodi niti koga imam tamoZasto ne ides?
Ima kod nas jos mjesta,osim Banjaluke.![]()

Isao sam za Bijeljinu ovim mostom. Bilo je davno, ali nisam znao da se jos uvek naplacujeМожда концесија?
Неко дао паре да се сазида па враћа кроз наплату преласка.
Мост је подигао српски привредник Слободан Павловић. Темељи за изградњу су постављени 1991, а мост је завршен 28. августа 1996. године.[1]
Nikad se ne zna.Cudni su putevi Gospodnji.pa ne idem, niti me put navodi niti koga imam tamo![]()
Kazu da ce se naplacivati do 2025.-e.Isao sam za Bijeljinu ovim mostom. Bilo je davno, ali nisam znao da se jos uvek naplacuje
Ја живим на 4. без лифтаJutros sa pet kesa tovara krenuh u stan,a ono ne radi lift.Vukljaj sve to na peti sprat...![]()

Pitaću te ja sa 45.Ја живим на 4. без лифта![]()

Saglasan sa tvojom mamom.Tako sam ja bila ljuta na mamu što ne uzesmo stan na visljem spratu, čak je bio povoljaniji nego na prvom...kad sam se razbolela koliko sam samo puta sedela na stepeniku i plakala jer ne mogu ni to malo da se popnem...kako je to samo strasno...puno puta sam joj se u sebi zahvalila što me nije poslušala...
Ma,cak i kad si mlad,cak i kad se lako pentras,sa teretom je to sasvim druga prica.Saglasan sa tvojom mamom.
Potkrovlja i viši spratovi bez lifta su za mlade ljude, znači prolazno dobra rešenja.
Ja na kući volim galerije i potkrovlja, inače i to je za one koji mogu lako da se pentraju i silaze..
Ili kad imaš bebu ili bebe...Ma,cak i kad si mlad,cak i kad se lako pentras,sa teretom je to sasvim druga prica.
Jos kad i ti sam postanes teret...
Ovaj prvi se pokazao kao odlicno rešenje, nikad se ne bih odlučila na prizemlje iz više razloga, ali sam sa bolešću potpuno razumela mamu...Saglasan sa tvojom mamom.
Potkrovlja i viši spratovi bez lifta su za mlade ljude, znači prolazno dobra rešenja.
Ja na kući volim galerije i potkrovlja, inače i to je za one koji mogu lako da se pentraju i silaze..
Prizemlja i prvi ne valjaju zbog loše gradnje stanova, al toe neka 2.priča. o instalacijama.
Da...Ili kad imaš bebu ili bebe...
Da, da, to je još i podnosljivo...mada ja jedva i odavde izadjem ili se popnem, ali kad se dovedem u red ide lakše.Da...
Uglavnom,do drugog sprata je zakon...Ostalo,ne preporucujem.