- Poruka
- 50.320
Očigledno si kao džakče bupnula 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Očigledno si kao džakče bupnula![]()

Nemoj da čitaš. Obradovao si me kad si došao.vidim nista se nije promijenilo, samo ja jesam, smara me da citam sta ko misli o cemu)))
Koliko ti imaš godina?Ubila sam se, ubila!
Sramota bre, dobila penzionera od 20 god i eto
Prvi put na leđa, rame i glavu, izbio mi se vazduh iz pluća, ležala sam i urlala kao Silvester Stalone u Rokiju, samo aaaaaa bez ostatka Edrijen. Drugarica odmah došla, viče ne viči već diši, sunce ti kako da dišem kad sam mrtva, ko još diše kad umire
Saberem se, sednem malo, dođem sebi, uzmem konja, vodim ga, šetam, bolovi otpustili, hajd ja opet i ovaj put sam ubeđena da me je zbacio, samo se ritnuo, stigla sam da kažem i oooo ne, zar opet, pre nego što sam završila sa licem u onoj podlozi. Taj put sam pala na bok, lakat i malo tek udarila glavu, ali me sad ta desna ruka otkida, morala sam levom da menjam brzine jednom kad sam se uverila da se neću izbljuvati od šoka negde.
Mislim da mi je dostojanstvo najviše povređeno![]()
Ubila sam se, ubila!
Prvi put na leđa, rame i glavu, izbio mi se vazduh iz pluća, ležala sam i urlala kao Silvester Stalone u Rokiju, samo aaaaaa bez ostatka Edrijen. Drugarica odmah došla, viče ne viči već diši, sunce ti kako da dišem kad sam mrtva, ko još diše kad umire
Saberem se, sednem malo, dođem sebi, uzmem konja, vodim ga, šetam, bolovi otpustili, hajd ja opet i ovaj put sam ubeđena da me je zbacio, samo se ritnuo, stigla sam da kažem i oooo ne, zar opet, pre nego što sam završila sa licem u onoj podlozi. Taj put sam pala na bok, lakat i malo tek udarila glavu, ali me sad ta desna ruka otkida, morala sam levom da menjam brzine jednom kad sam se uverila da se neću izbljuvati od šoka negde.

Bog je veliki <3bog te odlucio posebno nagraditi za bozic![]()
Ja ne znam kako lunja da shvati ovo pitanje?Koliko ti imaš godina?
Ja ne znam kako lunja da shvati ovo pitanje?

Ma sta opusteno kakva su to pitanja breMa opušteno.
Srećom imam dovoljno, da sam malo mlađa popela bih se i treći put![]()
Pa mislila sam kad ima toliko hrabrosti kad tresne jednom da se popne i drugi put. I kad telo to može da izdrži.Ja ne znam kako lunja da shvati ovo pitanje?
Sta ucini taj sever od tebeA dobro, ne zameram ja marge što je neposredna
i ananas je masala!Bog je veliki <3
I brena je <3i ananas je masala!
Ubila sam se, ubila!
Pa mislila sam kad ima toliko hrabrosti kad tresne jednom da se popne i drugi put. I kad telo to može da izdrži.
Jer ja sam takve egzibicije pravila dok nisam shvatila da posle pada ne mogu da ustanem i da su moje telo stigle godine.
Ne vozim motor, ne kližem se, ne vozim rolere... Ne usuđujem se a želim.
Poslednji pad sa rolera je ostavio ozbiljne posledice i već dve godine se ponašam prihvatljivo za svoje stanje.
Neću da pitam za godine, ali gde si ti to jahala? Bez nadzora, jel ti vodio neko konja? Da li ti je iko objasnio kako se na konju sedi, raspored težine i slično? Ja to prvo uradim i to ne sa početnicima, nego prekontrolišem i ove iskusnije kad dođu kod mene. Nije isto držati ravnotežu na svoje dve noge i na njegove četiri, još kad krene da ljulja dok hoda... Malo neozbiljno...
Ooo, mogle smo se sresti. Moja tura kreće danas iz Sarajeva u Banja Luku.evo nas kod bajre na cevapima
standardna gastronomska tura po bih![]()
mi se vracamo iz dalmacijeOoo, mogle smo se sresti. Moja tura kreće danas iz Sarajeva u Banja Luku.
pa cu sa klopom da se zavalim u krevet i gledam netflix 
ne mogu da verujem baš ne liči na tebepa cu sa klopom da se zavalim u krevet i gledam netflix