limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.106
Dzaba celicenje,ako ti deda i baba nisu bili Vikinzi.pa sad razmisljam da je vratim i celicim se u djempericu![]()

Ja mislim da treba duza evolucija da se geni prilagode hladnoci...i promaji.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dzaba celicenje,ako ti deda i baba nisu bili Vikinzi.pa sad razmisljam da je vratim i celicim se u djempericu![]()
Zbog mekanog mozga, hrskavih usiju i mesa oko obraza : )Meni nikada nije bilo jasno zasto se i nasi otimaju oko jagnjece glave.
Kao i zasto polazniku za Bozic serviraju trticu. Dodje ti pocasni gost i ti mu izneses rep
Ovo kako ih opisujes, bice da su svuda isti planinski narodi.
Planina i snijeg navodi na jedno, ravnica na drugo. Mozda jos primorci imaju svoje modove funkcionisanja.
Шкембиће нисам јела. Мораћу једном.Ja volim mozak volim i dzigu al volim i skembice![]()
Roditelji su mi rođeni i odrasli u primorskim krajevima, kao i njihovi predci, tako da baterije punim sunčanom energijom. Čim nastupe oblačni i kratki dani ja bih na poduže spavanje. I obožavam mediteranski način ishrane.Dzaba celicenje,ako ti deda i baba nisu bili Vikinzi.
Ja mislim da treba duza evolucija da se geni prilagode hladnoci...i promaji.![]()
moji su bili x puta zajebaniji od ijednog vikingaDzaba celicenje,ako ti deda i baba nisu bili Vikinzi.
Ja mislim da treba duza evolucija da se geni prilagode hladnoci...i promaji.![]()
Da,to je gulas sa crnom dzigericom i mesom.Nisam to jela odavno,ali sam uvijek voljela.I kod nas se to obavezno pravilo za svinjokolj.Шкембиће нисам јела. Мораћу једном.
Ја обожавам када се кољу свиње па онај као паприкаш, то је нешто са комадићима меса у густом сафту, са пуно лука али мислим и распаднуте џигерице од крчкања.
kod skembica povlacim granicuJa volim mozak volim i dzigu al volim i skembice![]()
Kako su stajali sa promajom?moji su bili x puta zajebaniji od ijednog vikinga![]()
ja citavu godinu idem vani mokre kose pa ti vidiKako su stajali sa promajom?![]()
kelerabu isjeces ziletomAjde dajte recept za krofne, kad ste već tu
ja citavu godinu idem vani mokre kose pa ti vidi
kako stojim s promajom![]()
kelerabu isjeces ziletom
znaci, sto tanje...
molim?Viš da možeš i bez gaća da dođeš![]()
nemam ovdje knjigicu, al naici ce neka naoruzanaNije za mene već za dete, kad ga prođe ova kišnica![]()
Pa dobro cemu sluze cekovi?!ja ne mogu
platila sam jaknu keshom![]()
ne mogu ja toliko piskaratPa dobro cemu sluze cekovi?!
Ja imam dva receptaAjde dajte recept za krofne, kad ste već tu
ovi drugiJa imam dva recepta
Jedan od smokvine bake a jedan od mire banjac
Koji zelis? : ))
P.s. pazi sta odgovaras smokva nas posmatra