Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni nikada nije bilo jasno zasto se i nasi otimaju oko jagnjece glave.
Kao i zasto polazniku za Bozic serviraju trticu. Dodje ti pocasni gost i ti mu izneses rep:lol:

Ovo kako ih opisujes, bice da su svuda isti planinski narodi.
Planina i snijeg navodi na jedno, ravnica na drugo. Mozda jos primorci imaju svoje modove funkcionisanja.
Zbog mekanog mozga, hrskavih usiju i mesa oko obraza : )
Tako je meni nana govorila

Ja volim mozak volim i dzigu al volim i skembice :zaljubljena:
Шкембиће нисам јела. Мораћу једном.
Ја обожавам када се кољу свиње па онај као паприкаш, то је нешто са комадићима меса у густом сафту, са пуно лука али мислим и распаднуте џигерице од крчкања.

Dzaba celicenje,ako ti deda i baba nisu bili Vikinzi.😀
Ja mislim da treba duza evolucija da se geni prilagode hladnoci...i promaji.😀
Roditelji su mi rođeni i odrasli u primorskim krajevima, kao i njihovi predci, tako da baterije punim sunčanom energijom. Čim nastupe oblačni i kratki dani ja bih na poduže spavanje. I obožavam mediteranski način ishrane. :zjede: Promaja mi ne smeta.:lol:

Шкембиће нисам јела. Мораћу једном.
Ја обожавам када се кољу свиње па онај као паприкаш, то је нешто са комадићима меса у густом сафту, са пуно лука али мислим и распаднуте џигерице од крчкања.
Da,to je gulas sa crnom dzigericom i mesom.Nisam to jela odavno,ali sam uvijek voljela.I kod nas se to obavezno pravilo za svinjokolj.
Ja volim da jedem jezik,na sta se mnogi zgrazavaju 🙂,a nista ne volim od tih drugih dijelova mozak,usi,rep,skembice...
Takodje,ne volim ni bijelu dzigericu...ona mi je najodvratnija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back