Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja svekrva je smislila kako mi treba da napravimo paketić detetu i kažemo mu kako mu je to doneo deda mraz iz Srema, kao da sam rodila fikus a ne moje dete i kao da neće biti tri hiljade propratnih pitanja :lol:

Al, ako se setimo da mu je jedne godine dm doneo poklon 13.12. kod njih jer je postojala mogućnost da ne dođemo za Božić, čemu se drugo čuditi :mrgreen:
Moja svojim unukama nikad nije nista kupila ni za NG ni za Božić. Jednom im je kupila po somotske pantalone za 3 broja veče, s pričom da se tako deca oblače, a ne raširio kao ja svaki čas da im nešto kupujem. Važno je bilo da je ona tiptop obučena, a decu cemo držati u ratama ko jos mari sta su deca obukla. Boze muka mi pripadne kad se setim njenih idiotluka.

Ima onaj sladak filmic o tom odnosu :lol:
Film kvari jl i njeni neuspeli pokusaji kenkavljenja na ekranu :roll:
Ali zato su fonda i vanda sjajan dvojac ❤️ zbog njih dve volim taj filmic

Screenshot_20221215_111529.jpg

Otvorim prozor, a na 2 m od mene sova.
Emocije su podeljene, znam da je komšija imao silne muke da ih se reši, ali baš slatko izgleda. Doduše malo čudno okreće glavu i trepće prvo na jedno pa na drugo narandžasto oko.
Gledale smo se par minuta pa je odletela.
ima sova nema golubova
ja zbog golubova razmisljam o plasticnoj sovi pa ti vidi

Komšija imao neku brezu gde su se masovno naselile sove. Osim što su bile glasne, mnogo su prljale svojim izmetom. Hteo da ih se reši i pitao nekog poznanika što se bavi pticama šta da radi. Ovaj ga nagrdio najstrašnije jer su sove vrsta pod zaštitom. I ne da mu nije pomogao nego doveo zaštitare koji su i brezu zaštitili da ne sme da je izvadi iz zemlje zbog sova.
E onda je breza "slučajno" obolela i osušila se pa su i sove otišle.

Dosla kod frizera, nisam nikad bila kod ovih, aj nek da sv krava da me ne ostrize ko :ovca:
Ja uopšte nisam zadovoljan ovim novofrizerima.
A imam baš divnu kosu za rad, znači može da radi šta oče i on mi ostavi neke dronjke..jer se vidi zbog toga što mi brzo raste kosa.
Dođe mi da odem kod brata, ima mašinica pa nek dere...
Tako da te skroz razumem. Kako ti je.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back