Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako i mene moja voli. Ne pise mi. Ali znam to. Sad kad sam bila lose, slala mi za imunitet neki sok i tako
Воле своје унуке и знају колико смо ми важне што су деца таква каква су. А знају и да могу рачунати на нас када су синови већ такви какви су. Мислим, то је поштовање свега кроз шта смо прошле. И свака им част што су оне реалне.
Ја је волим као тетку, буквално.

Ja mog svekra bivseg volim kao da je moj deda.
I ne dam na njega, cak i kad se njegove naroguse ja ga branim
Ја сам са њим имала мало затегнут однос. Био је јако слаб на сина. Чак и када син брљави. Она је остала у ХР да сачува посао, стан... борила се. А он је био по свету и попуштао сину.
Тек последњих неколико година му је дошло из д. у главу. И више ме не ухвати нервоза када видим да зове, лепо причамо. И сјајан је деда, заиста. Син га обожава, пуна му уста његовог деде. :) А и није имао шта лоше научити од њега, вредан је, зна и да мајсторише и око земље, не пије, не иде у кладионице, вуче све у кућу. Домаћински је настројен. Не знам на кога је онај изрод :lol:

Воле своје унуке и знају колико смо ми важне што су деца таква каква су. А знају и да могу рачунати на нас када су синови већ такви какви су. Мислим, то је поштовање свега кроз шта смо прошле. И свака им част што су оне реалне.
Ја је волим као тетку, буквално.
Boze kad se setim, mene je ex svekrva zvala svojom cerkom, plakala mi dve god u slusalicu bila ubedjena da cemo se miriti, ma ni da cuje za razvod :lol: to nije moj sin ja cu da ga se odreknem to je kreten!!! :lol:
Kad je ozenio amerikanku da pojuri papire onda joj je postalo jasno da joj je sudbina zacementirana, kreten ostaje kreten i ne moze da ga menja :lol:
Vise se ne cujemo, nema poente, sta da slusam, kako mi kuka na kretena, a da joj pomazem i dalje samo sebe vucem nazad u rupu

U sustini, nama ex snajama je lakse, mi vratimo proizvodjacu, a proizvodjac je na mukama sa svojim neuspelim proizvodom :lol:

Boze kad se setim, mene je ex svekrva zvala svojom cerkom, plakala mi dve god u slusalicu bila ubedjena da cemo se miriti, ma ni da cuje za razvod :lol: to nije moj sin ja cu da ga se odreknem to je kreten!!! :lol:
Kad je ozenio amerikanku da pojuri papire onda joj je postalo jasno da joj je sudbina zacementirana, kreten ostaje kreten i ne moze da ga menja :lol:
Vise se ne cujemo, nema poente, sta da slusam, kako mi kuka na kretena, a da joj pomazem i dalje samo sebe vucem nazad u rupu

U sustini, nama ex snajama je lakse, mi vratimo proizvodjacu, a proizvodjac je na mukama sa svojim neuspelim proizvodom :lol:
Ви нисте имали децу. Нас она везују. И дивно је што те је волела.

Боооже, како смо ми, бркате форумашице феноменалне, чак нас и свекрве обожавају :rotf:

Боооже, како смо ми, бркате форумашице феноменалне, чак нас и свекрве обожавају :rotf:
Cuti dobro je, zamisli da imam dete koje ne vidja tatu i ne dobija alimentaciju... Pupu daleko bilo :pljus:
Dobro ti i ne moras da zamisljas.... Crnjak :lol:

Ja sam mislila da sam sjajna snaja, a onda sam upoznala sadasnju svekrvu (mislim nije mi zvanicno, ali moras da smislis onda naziv za intimusovu mamu prim. pev.) i shvatila da sam uzas od snaje :malav: ta ujutru ne voli sebe a do popodne ceo svet :malav: mene ceo dan :malav: kao iz stereotipnih filmova da je izasla, boze me prosti ja sam o takvima samo slusala da ih ima tamo negde, mislila sam nema sanse da to dozivim, kad ne lezi vraze... Ova nece plakati za mnom :malav:

Ми смо јуче избацивали кухињу. Ја само што се нисам упишкила од смеха, онај смех када се превијаш и не пушташ глас :rotf:
Кренула да износим напоље, а запела за оно што је већ изнешено, па порушила све, тренерка ми се закачила за неки ексер а нисам сконтала, вучем и тиме свукла тренерку до пола и на крају пала.
Пење се син, био до контејнера, види сцену и каже- Лепо сам ти рекао да не дираш ништа несрећо једна :rotf: Ти боље да седиш и гледаш телевизор:rotf:
Њих двојица зајапурени, вуку, чупају, носе... А ја само сметам. Уопште ми није био дан.

Mene moja ne može očima,da,vidi, ni decu , nikad ih nije volela ni pre razvoda je nisu zanimale, posle tek nikakav kontakt sa njima nije htela nikad. Takav im je i stric, od kad mu brat nema nista sa mnom nema ni on, ali što nema sa mnom to ajde, ali sa decom nista, prodje pored kao da ih u životu nije video. Kreten. Mislim da one sad više ni ne bi pristale da,se pomire sa njima, a mnogo je glupo sto pored babe i strica one tamo nemaju nikog sa svoje strane.

Moju decu je više voleo deda koji im u stvari nije bio nista nego ona, a o meni tek da ne pričam. Ne znam sta sam još trebala da uradim da ona shvati da na neke stvari ne može da utiče. Mislim čak i da me mrzi od kad smo razvedeni, ali to je već njen problem, nije moj. Ali da ti ne želiš kontakt sa unukama, i da ti niko ne valja, onda je to ipak do tebe. Namcor se valjda rodi.

Moju decu je više voleo deda koji im u stvari nije bio nista nego ona, a o meni tek da ne pričam. Ne znam sta sam još trebala da uradim da ona shvati da na neke stvari ne može da utiče. Mislim čak i da me mrzi od kad smo razvedeni, ali to je već njen problem, nije moj. Ali da ti ne želiš kontakt sa unukama, i da ti niko ne valja, onda je to ipak do tebe. Namcor se valjda rodi.
И то каве унуке има! И какве праунучиће! :heart:
Ко је шиша. Саму је себе ускратила за то богатство.

И то каве унуке има! И какве праунучиће! :heart:
Ко је шиша. Саму је себе ускратила за то богатство.
Da. Meni nekad bude zao jer imaju prababu sa one strane tatine pa znam koliko je vole onako male. Ali neko je rodjen baksuzan, a ona je sama sebi dovoljna oduvek, nije nesto posebno ni sinovima okrenuta, prosto joj niko ne treba, to još nisam videla nikad osim nje. Strasno.

Таква је моја баба са очеве стране. Нико не ваља само њен син ваља. И сви су криви што је он такав какав јесте :roll:
Срели је током короне испред продавнице.
-Што не свратите?
- Можемо се чути ових дана, па да дођемо. (Више из пристојности и да одржим контакт. Сматрам да је јако важно да се рођаци познају, или да бар препознају по презимену, пореклу, слави... чији су :lol: Не дај боже инцеста код деце због наше лењости да одржавамо контакте)
- А јесте ли вакцинисани?
- Нисмо.
- Онда немојте долазити.
Син и ја овако: :eek::rotf:
То моја бака, мамина мама, никада не би ни помислила.

И јако ми је тешко пало што ”отац” мами није дошао на сахрану. Не због мене, ја сам заиста равнодушна, него због ње. Она би њему са обе сломљене ноге отишла. Знам колико је била везана, знам да су стално обнављали и одржавали контакт а он је баш испао пи.зда. Милим, то сам знала и пре, а сада је утаначио. И сигурна сам да није никоме ни рекао, ни тетки, ни баби. Ми имамо хладне односе, али би оне од срамоте, пристојности ради дошле. Он не сме да се суочи са мном. Кукавица био и остао.

Poslednja izmena:
Таква је моја баба са очеве стране. Нико не ваља само њен син ваља. И сви су криви што је он такав какав јесте :roll:
Срели је током короне испред продавнице.
-Што не свратите?
- Можемо се чути ових дана, па да дођемо. (Више из пристојности и да одржим контакт. Сматрам да је јако важно да се рођаци познају, или да бар препознају по презимену, пореклу, слави... чији су :lol: Не дај боже инцеста код деце због наше лењости да одржавамо контакте)
- А јесте ли вакцинисани?
- Нисмо.
- Онда немојте долазити.
Син и ја овако: :eek::rotf:
То моја бака, мамина мама, никада не би ни помислила.

И јако ми је тешко пало, што ”отац” мами није дошао на сахрану. Не због мене, ја сам заиста равнодушна, него због ње. Она би њему са обе сломљене ноге отишла. Знам колико је била везана, знам да су стално обнављали и одржавали контакт а он је баш испао пи.зда. Милим, то сам знала и пре, а сада је утаначио. И сигурна сам да није никоме ни рекао, ни тетки, ни баби. Ми имамо хладне односе, али би оне од срамоте, пристојности ради дошле. Он не сме да се суочи са мном. Кукавица био и остао.
Ona je obnavljala kontakt jer je njoj to trebalo. Kao neka stara patika koju cuvas za bastu i ne bacas je iz nekog sentimenta. Svi ti govore, uzmi novu a tebe briga za to a briga te istinski i za patiku. Ne ocekujes da trcis maraton u njoj.
A bilo bi cudno da je on dosao. Jer zasto bi? Da li je ikad bio faca?
Ja se zacudim kada zene pokazu bezosjecajnost, ali nazalost nimalo kada su muskarci u pitanju.

Ona je obnavljala kontakt jer je njoj to trebalo. Kao neka stara patika koju cuvas za bastu i ne bacas je iz nekog sentimenta. Svi ti govore, uzmi novu a tebe briga za to a briga te istinski i za patiku. Ne ocekujes da trcis maraton u njoj.
A bilo bi cudno da je on dosao. Jer zasto bi? Da li je ikad bio faca?
Ja se zacudim kada zene pokazu bezosjecajnost, ali nazalost nimalo kada su muskarci u pitanju.
Исто, некако ми је старшније када је жена хладна, када жена остави дете...
Вероватно нас је пракса навикла на то.
Али има и мушкараца Мушкараца, заиста :)

Moja svekrva je smislila kako mi treba da napravimo paketić detetu i kažemo mu kako mu je to doneo deda mraz iz Srema, kao da sam rodila fikus a ne moje dete i kao da neće biti tri hiljade propratnih pitanja :lol:

Al, ako se setimo da mu je jedne godine dm doneo poklon 13.12. kod njih jer je postojala mogućnost da ne dođemo za Božić, čemu se drugo čuditi :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back