moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Pi je...gledam ove metrika sluške za plivanje, može da se sluša muzika i taman sam mislio da idu preko ušiju i tako služe i kao zaštita..kad ne....moram još da vidim, al pogrešna stvar za mene...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kad si bez poroka pa ti smeta dim i sve eeee alsi njanja jeboteeeeeeeSinoc bila na proslavi sa uskoro bivsom firmom
Popila dve case vina i jos uvek ne mogu da dodjem sebi
Msm totalno ali totalno sam ispala iz stosa
I nije do vina nego do kasnog leganja i djuskanja i dranja i dima i evo ceo dan mi propade jer se oporavljam kao njanja neka
Prezivela samJa uopšte nisam zadovoljan ovim novofrizerima.
A imam baš divnu kosu za rad, znači može da radi šta oče i on mi ostavi neke dronjke..jer se vidi zbog toga što mi brzo raste kosa.
Dođe mi da odem kod brata, ima mašinica pa nek dere...
Tako da te skroz razumem. Kako ti je.
BoUze taro pa u skladu sa eu standardima, 5e je vani, nezadrzivo srljamo ka tim standardimaOdzak kolac na trgu 500 din
Vazi, stvarno nisu normalni
U redu je moco, ja tebe tako porocnog ipak volimpa kad si bez poroka pa ti smeta dim i sve eeee alsi njanja jeboteeeeeee![]()
Ma ajdeBoUze taro pa u skladu sa eu standardima, 5e je vani, nezadrzivo srljamo ka tim standardima(zanemarimo 300e plate)
Mnogo je brateMa ajde
Kao idemo nas troje na odzak kolac 1.500 din,vazi
Msm volim ga i malac ga voli i ok pojesce jedan ove zime i dosta mu je, cist bezorazluk bre
Dobra strana je da nema redova za odzak kao svih ovih godina![]()
mwaaaaaaaaaU redu je moco, ja tebe tako porocnog ipak volim
Tako i ja isto.Sinoc bila na proslavi sa uskoro bivsom firmom
I nije do vina nego do kasnog leganja i djuskanja i dranja i dima i evo ceo dan mi propade jer se oporavljam kao njanja neka
ja sam to u petak prezivila jedvaSinoc bila na proslavi sa uskoro bivsom firmom
mene je spasilo sto sam bila dovoljno pospana citav dan pa se nisam usudila nista pitiNe evo jos nisam svoja jbt
Popila sam dva leka od jutros za glavu, tri puta legla da spavam
A kao danas je trebalo da sredimo ceo stan, da idemo negde u prirodu, da spremimk nesto lepo za rucak
Znaci rucali smo puding![]()
Ja sam popila dve case vina, barem tako mislimmene je spasilo sto sam bila dovoljno pospana citav dan pa se nisam usudila nista piti![]()
ja bi vrv zaspalaJa sam popila dve case vina, barem tako mislim![]()
Ја редовно заспим у биоскопу, увече. Зато и избегавамо да идем. А у позоришту никад.ja bi vrv zaspala
sto bi dovelo do ozbiljnih posljedica u danasnjoj eri jutjuba i tiktoka![]()
Ja cu izgleda cak i da odustanem od proslave ng s firmom.Ne ide mi se nesto.ja sam to u petak prezivila jedva
u cvijetu starosti sam ocigledno![]()
ma moji su superJa cu izgleda cak i da odustanem od proslave ng s firmom.Ne ide mi se nesto.