Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oce.
Vec ga vidim
Atmosfera kao na groblju da smo.
Cuti ko zaliven, dosli s plivanja, zna da je pojeo ***** sa ponasanjem i zna da sam odlepila.
I sa razlogom.
Nek izvinu svi. Nije.me.briga ni za ocene vec za to nemanje osecaja bilo kakavog i odgovornosti. Bar da sedne i uci nesto, ako nista ono zbog mene koja se lomatam na sto strana.
Pet puta sam.mj rekla jutros uradi matu, i dodjem iz bolnice, on nista...
Pa roletna mi pala.
Sve sam mu zabranila, nema tv, nem nista.
Cuti, evo ode do police, uzeo knjigu.

Cuti ko zaliven, dosli s plivanja, zna da je pojeo ***** sa ponasanjem i zna da sam odlepila.
I sa razlogom.
Nek izvinu svi. Nije.me.briga ni za ocene vec za to nemanje osecaja bilo kakavog i odgovornosti. Bar da sedne i uci nesto, ako nista ono zbog mene koja se lomatam na sto strana.
Pa roletna mi pala.

A jbga, nekad moraš da i ti stisneš zube a i da on pregrize gomno, nikad nije lako ali neće ga ni bespovratno oštetiti.
I tačno znam i kako se osećaš, moja mama nije bila samohrana samo na papiru, tim pre joj je tata više drobio ako nismo onakve kako je mali Perica zamislio. Mislim bio mi je tata, al daleko mu lepa kuća, ja ga ne bih trpela.

I sa razlogom.
Pa roletna mi pala.
Potpuno te razumem moja,starija je bila takva celo školovanje. Ako je htela i kad je ona htela, džaba svaka priča i ljutnja i kazna i kako god...ona je terala,svoje jedino ne znam da sam dobila na glavi. Tek kad je izašla iz srednje i počela da radi setila se da bi joj bilo bolje da se malo dohvati knjige. Da poludis, ali teško da tu ima pomoći ako sami nemaju interesovanja, samo se ti nerviraš a tu se priča u većini slučajeva završava. Sto se manje budes nervirala bar ce tebi biti lakše.

I sa razlogom.
Pa roletna mi pala.
Malo ko je odhranio djecu bez problema. Proći će.
Ne znam koliko on ima godina, meni se čini mali da baš shvati koliko ti daješ sebe da bi njima bilo dobro.
Sve te razumijem ali i to je dio odrastanja.

Хахаха...
Отишла ја у једну институцију да нешто обавим. Жена била врло љубазна, распричала се, споменула своје дете, питала мене за децу и ја јој кажем. Она- Ју! Колико сам ја старија од тебе а имам млађе дете. Шта ти је то требало?
Рекох- Не кајем се, ја сам задовољна како је то све испало.
А тек ће она- Није ти то требало. Погледај мене, а погледај себе!
Гледам себе, гледам њу и не видим ништа осим разлике од 30 кг :lol:
Не знам зашто сам то повезала са овим твојим :lol:
Ne znam da li da joj se smejem ili da je provucem kroz rupicu na salteru :lol:
Seljancura

I sa razlogom.
Pa roletna mi pala.
Sve te razumem boki i sve se slazem
Msm ne radi se o oceni kao oceni nego o ulozenom trudu i cinjenici da ne mozes bas uvek u zivotu da ucis i radis samo ono sto volis, hbg

I ok je sasvim sto si odreagovala, ja sam malcu juce bas sve zabranila jer jos nije procitao lesi ( kapiram da mu je dosadna ali brate lektira je i procittaces je i tacka ne trazim ne znam sta)
Stalno odlaze a ostalo nu tipa jos 60 str
I rekla san vise te ne teram, ne podsecam samo ti je sve ukinuto dok ne procitas knjigu pa ti sam vidi koliko ce ti vremena trebati

I nema osecaj ali uopste nema osecaj za urednost i to me dovede do ludila
Ok sam spremas dorucak, sam spremas tortilje i svasta nesto ali ne mozes svinjac ostaviti za sobom hbt
Ako si prosuo - obrisi, ako si izmrvio - pocisti

Znaci salveta - sta je to
A uvek za stolom inamo salvete i uvek ih koristimo ali to odsustvo mozga me ubija

Ono caskom on to o trenerku obrise ruke a krece u skolu npr
Sizim od toga i uopste ne mogu da nadjem nacin da mu to postane navika, da ga nateram da mislim na to jbt a svaki put ga vratim da skloni za sobom, da obrise itd ali dzaba

I nema osecaj ali uopste nema osecaj za urednost i to me dovede do ludila
Ok sam spremas dorucak, sam spremas tortilje i svasta nesto ali ne mozes svinjac ostaviti za sobom hbt
Ako si prosuo - obrisi, ako si izmrvio - pocisti

Znaci salveta - sta je to
A uvek za stolom inamo salvete i uvek ih koristimo ali to odsustvo mozga me ubija

Ono caskom on to o trenerku obrise ruke a krece u skolu npr
Sizim od toga i uopste ne mogu da nadjem nacin da mu to postane navika, da ga nateram da mislim na to jbt a svaki put ga vratim da skloni za sobom, da obrise itd ali dzaba
Moj se u prvom razredu umivao sa dva prsta, samo oči ili pusti vodu da teče kao umiva se. :D

Moj se u prvom razredu umivao sa dva prsta, samo oči ili pusti vodu da teče kao umiva se. :D
Другарицин син једно време није хтео да пере зубе. Једва се изборила са њим.

А мој, оно када је кренуо пубертет и знојење, није хтео дезодоранс. "Шта ми намећеш то да се трујем?"
Када те отрујем ја!:tiganj:

Koliko to nas ima 10ogidišnjaka.
Da li su svi ko preslikani?
Izgleda da je ne bitno da li je dečak ili devojčica.
Čitam Bokici, čitam Taru.
Ni ova moja nije ništa bolja.

A za sve je kriva Lesi :mrgreen:
Е, ја сам презирала Алису. Читала сам је у 3.
Каква грозна књига. Или ми се тада тако чинило.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back