tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Ma kapiram da tebe nije uvredilo, nego ne volim prosto kad neko komentarise tako privatnu stvar i upireМа није мене то увредило. Таква је, непосредна. Било ми је пресмешно.
Nije ona neposredna nego nekulturna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kapiram da tebe nije uvredilo, nego ne volim prosto kad neko komentarise tako privatnu stvar i upireМа није мене то увредило. Таква је, непосредна. Било ми је пресмешно.
Vrlo često ljudi tako izvale i opravdanje im je da su iskreni i neposredni. Mene to jako nervira.Ma kapiram da tebe nije uvredilo, nego ne volim prosto kad neko komentarise tako privatnu stvar i upire
Nije ona neposredna nego nekulturna
Atmosfera kao na groblju da smo.Oce.
Vec ga vidim
Atmosfera kao na groblju da smo.
Cuti ko zaliven, dosli s plivanja, zna da je pojeo ***** sa ponasanjem i zna da sam odlepila.
I sa razlogom.
Nek izvinu svi. Nije.me.briga ni za ocene vec za to nemanje osecaja bilo kakavog i odgovornosti. Bar da sedne i uci nesto, ako nista ono zbog mene koja se lomatam na sto strana.
Pet puta sam.mj rekla jutros uradi matu, i dodjem iz bolnice, on nista...
Pa roletna mi pala.
Sve sam mu zabranila, nema tv, nem nista.
Cuti, evo ode do police, uzeo knjigu.
Potpuno te razumem moja,starija je bila takva celo školovanje. Ako je htela i kad je ona htela, džaba svaka priča i ljutnja i kazna i kako god...ona je terala,svoje jedino ne znam da sam dobila na glavi. Tek kad je izašla iz srednje i počela da radi setila se da bi joj bilo bolje da se malo dohvati knjige. Da poludis, ali teško da tu ima pomoći ako sami nemaju interesovanja, samo se ti nerviraš a tu se priča u većini slučajeva završava. Sto se manje budes nervirala bar ce tebi biti lakše.Atmosfera kao na groblju da smo.
Cuti ko zaliven, dosli s plivanja, zna da je pojeo ***** sa ponasanjem i zna da sam odlepila.
I sa razlogom.
Nek izvinu svi. Nije.me.briga ni za ocene vec za to nemanje osecaja bilo kakavog i odgovornosti. Bar da sedne i uci nesto, ako nista ono zbog mene koja se lomatam na sto strana.
Pa roletna mi pala.
Malo ko je odhranio djecu bez problema. Proći će.Atmosfera kao na groblju da smo.
I sa razlogom.
Pa roletna mi pala.
Ne znam da li da joj se smejem ili da je provucem kroz rupicu na salteruХахаха...
Отишла ја у једну институцију да нешто обавим. Жена била врло љубазна, распричала се, споменула своје дете, питала мене за децу и ја јој кажем. Она- Ју! Колико сам ја старија од тебе а имам млађе дете. Шта ти је то требало?
Рекох- Не кајем се, ја сам задовољна како је то све испало.
А тек ће она- Није ти то требало. Погледај мене, а погледај себе!
Гледам себе, гледам њу и не видим ништа осим разлике од 30 кг
Не знам зашто сам то повезала са овим твојим![]()
Ako mi je to najgore sto mi fali... Pffff... Pa da castimnamernice od namerno...super si ispala![]()

ne znamo jel najgoreAko mi je to najgore sto mi fali... Pffff... Pa da castim![]()

Sve te razumem boki i sve se slazemAtmosfera kao na groblju da smo.
I sa razlogom.
Pa roletna mi pala.

Neki stomacni hara vec 2 meseca :/moje dijete rigoleto sad dva puta
ja za njom, sta cu
jace je od mene
zmu ocistio
to su ti neopjevani junaci svakodnevice
pa ne znam, temp nema, nije je bolilo nistaNeki stomacni hara vec 2 meseca :/
Sestrini klinci nedelju dana, sve ih u kuci zaraziliNeki stomacni hara vec 2 meseca :/
Moj se u prvom razredu umivao sa dva prsta, samo oči ili pusti vodu da teče kao umiva se.I nema osecaj ali uopste nema osecaj za urednost i to me dovede do ludila
Ok sam spremas dorucak, sam spremas tortilje i svasta nesto ali ne mozes svinjac ostaviti za sobom hbt
Ako si prosuo - obrisi, ako si izmrvio - pocisti
Znaci salveta - sta je to
A uvek za stolom inamo salvete i uvek ih koristimo ali to odsustvo mozga me ubija
Ono caskom on to o trenerku obrise ruke a krece u skolu npr
Sizim od toga i uopste ne mogu da nadjem nacin da mu to postane navika, da ga nateram da mislim na to jbt a svaki put ga vratim da skloni za sobom, da obrise itd ali dzaba
Обично је обрнуто. За децом крене тата, па мама риба. Мушкарци су гадљивији на те ствари. И одушеви ме сваки који нијеmoje dijete rigoleto sad dva puta
ja za njom, sta cu
jace je od mene
zmu ocistio
to su ti neopjevani junaci svakodnevice

Другарицин син једно време није хтео да пере зубе. Једва се изборила са њим.Moj se u prvom razredu umivao sa dva prsta, samo oči ili pusti vodu da teče kao umiva se.![]()

Е, ја сам презирала Алису. Читала сам је у 3.Koliko to nas ima 10ogidišnjaka.
Da li su svi ko preslikani?
Izgleda da je ne bitno da li je dečak ili devojčica.
Čitam Bokici, čitam Taru.
Ni ova moja nije ništa bolja.
A za sve je kriva Lesi![]()
Je lne znamo jel najgore![]()