- Poruka
- 4.162
A što komplikuješ kad je život tako jednostavan?Па, да...и волиш Вођу и Путина.
Mnogo je to sve izjednom, crkoše osigurači.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A što komplikuješ kad je život tako jednostavan?Па, да...и волиш Вођу и Путина.
Šta ako je samohrani otac patak koji je igrom slučaja našao napušteno pače i usvojio ga?

Matematika i fizika, lepo on to sve sklopio, a nije ni dosadan kad ga slušaš i postavljaš pitanja jedno vreme : )Ја бих баш волела да чујем те аргументе, занима ме...
А мрзи ме да учим под старе дане![]()
Sve verujem, od danas sve verujem.
Nije patak, zenka je
ja mislim da on troluje iz zabave i da je to bezobrazno i molio bih da mu zabodeš pesnicu u čeloMatematika i fizika, lepo on to sve sklopio, a nije ni dosadan kad ga slušaš i postavljaš pitanja jedno vreme : )
Ma kod mene sve dozvoljeno, nek ljudi veruju u šta žele i nek se bave čime god, dok ne ugrožavaju treća lica. On to zna, pa je sebi dao na slobodu. Okej.
То аналитичари са мрежа, не ја. Ја само преносимA što komplikuješ kad je život tako jednostavan?
Mnogo je to sve izjednom, crkoše osigurači.

Moguće je zato što su sudarale dve vrsta vetra.Причам о начину како је дувао.
У Београду је дувао на висини. Народ је ходао по улици. Знам, била сам у ауту све време.
У Новом Саду је чистио све пред собом. Од пода до врхова зграда.
Не улазим у то који је тип ветра, је л' исти или није. Не разумем се.
Само констатујем да је у Новом Саду био јачи и разорнији.
Pa patke se lako prepoznaju polovi muski zenskiSve verujem, od danas sve verujem.
Dobro je da se ticani te vrste odmah prepoznaju čim graknu.

Немој неко да те чује, молим те, не дај идејеPa patke se lako prepoznaju polovi muski zenski
Nisu nonbinari![]()

Sad ću da napišem ono šta stvarno mislim.Pa patke se lako prepoznaju polovi muski zenski
Nisu nonbinari![]()
Moze da misli da je nedefinisana, ne moze stvarno da bude nedefinisanaSad ću da napišem ono šta stvarno mislim.
Moj mozak je moguće zatucan, ostao u strogo podeljenom svetu sa dva pola, muški i ženski.
Potpuno ne razumem da jedna osoba može da bude nedefinisana i nikada to neću moći da razumem.
Do mene je, svet je normalan, samo se ja ne uklapam, a vala ni ne želim, ne treba mi takav haotičan.
Blago patkama, one znaju šta su i gde su.

Ни Клинефелтер није недефинисан.Moze da misli da je nedefinisana, ne moze stvarno da bude nedefinisana
Osim ako ima klinefelterov sindrom recimo![]()
Ima i zena u par slucajevaНи Клинефелтер није недефинисан.
Мушко. Има активан У хромозом.
Uozbiljila se tema, uozbiljila se i ja.I ne budi bukvalista... nebitno je koju god aneuplodiju polnih hromozoma da sam navela fore radi
Tako jeКлиматске промене изазивамо ми константним силовањем Земље.
Неки небригом и затварањем очију, неки свесно и циљано.
И питање је времена када ће Мајка Земља да нас отресе са себе.

Danas eko straza stavila jako lep i koristan videoKazu da vjetar nastaje tako sto se planeta ne zagrijava ravnomjerno, kopno se brze zagrije od vodenih povrsina...a tokom noci, kopno se takodje brze rashadi od vodenih povrsina.
Topliji vazduh ide ka gore a hladniji dolazi na njegovo mjesto.
Ako mene lazu, lazem i ja vas.
Sve izbetonirasmo i nema vise suma i drveca oko gradova da sprijece nalete vjetrova.
Da li ste primetili da je korenje plitko?Чупање дрвећа које је забетонирано притом.
Да је неки физичар међу нама па да нам срачуна силу која је потребна да би се то десило.
Не знам, ја сам прошлог лета чистила двориште од шљивица које су израсле јер две године нисмо били.
То је немогуће ишчупати без допунског рада ашовом ики озбиљном мотиком.
Како ли је за ово?![]()
Slabo citam bilo sta na odmorunisu oluje ekskluziva za balkan
nego stigao racun za zajebancije s klimom i zagadjenjem pa jbga svi cemo placati